- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
3 gün varmış sanırımCanım yaaa senin kaç gün vardı adete ?unuttum
Tip merkzlerinde bile alıyorlar aslında en basit tahlil :) ben bir yerde 44 tl diğer yerde 25 tl ödedim.Evet ben 35 tl vermiştim her hastane bir olmuyor gerçi
Fatmacım Doğumun her türlüsü zor ama çevremde serum taktırmaktan korkan bir kadın var aşırı hastalık hastası çok takıntılı iki kez normal Doğum yaptı anlayamıyorumBisey sorcam kizlar. Cani kucuk biseyde bile cok aciyip norml dogum yapan var miiibugun kuafore gttim. Tum vucut agda yaptrdim . Ilk kez baskasina yaptrdm. Genital de dahil. Alis seklini hic begnmdm. Suratszn biriydi. Zatn cok utaniodm zor oldu bnim icin. Bide ustune demz mi sen norml dogum yapamazsin sezeryan ol diye. Gozum iice korktu
Ayyy belki benim de cikarrrr3 gün varmış sanırım
Şuda var ki herkesin vücudu bünyesi bir değil kuzum olumsuz düşünme bence herkeside dinleme herkesin doğummuş hikayesi farklı komşum normal doğurdum hiç anlamadım anında çıktı dedi kimiside zor doğum yapıyor yani dua et Rabbim sabrını verir inşallah inanıyorum hepsi geçecek ve unutacaksın bebeğini kucağına alıncaBisey sorcam kizlar. Cani kucuk biseyde bile cok aciyip norml dogum yapan var miiibugun kuafore gttim. Tum vucut agda yaptrdim . Ilk kez baskasina yaptrdm. Genital de dahil. Alis seklini hic begnmdm. Suratszn biriydi. Zatn cok utaniodm zor oldu bnim icin. Bide ustune demz mi sen norml dogum yapamazsin sezeryan ol diye. Gozum iice korktu
Aynen öyle demekki yerine göre değişiyorTip merkzlerinde bile alıyorlar aslında en basit tahlil :) ben bir yerde 44 tl diğer yerde 25 tl ödedim.
İnşallah sende de vardır canımmmAyyy belki benim de cikarrrrhissetmeye devam edicem
Öyle bir standart yok malesef :)Aynen öyle demekki yerine göre değişiyor
Aynen canımÖyle bir standart yok malesef :)
Amin ts edermAllah razı olsun canım benim inşallah senin de güzel mi güzel sağlıklı bir kızın olurhayırlısıyla. Canım Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Amin kuzum kimseyi takma senAynn norml ii olmasa Allh o gucu imkani verr miydi. Agzi olan bos insanlr cok iste.
Hepimz norml kolay dogm yapalm insllhh.
Ablan da bnm gibiymisben de oyleyim. Baskasi alinca cok canimi yakio Allh hepimize kolaylik versin. Bi avazda insllh. Allh razi olsn cnm. Sen de duamdasn❤
Salak gibi aglaynca biraktm izlemeyineyse ki daha cok var daha.
İnsAllah canımAynn norml ii olmasa Allh o gucu imkani verr miydi. Agzi olan bos insanlr cok iste.
Hepimz norml kolay dogm yapalm insllhh.
Ablan da bnm gibiymisben de oyleyim. Baskasi alinca cok canimi yakio Allh hepimize kolaylik versin. Bi avazda insllh. Allh razi olsn cnm. Sen de duamdasn❤
Salak gibi aglaynca biraktm izlemeyineyse ki daha cok var daha.
Ay resmen vaarEki Görüntüle 2559911
Kizlaaaar gördüğüm silik çizgiyi siz de görüyor musunuz. Bugüne kadar hiç silik çizgi bile görmemiştim gebelik testinde.
Canım çok sevindim bence bi kızın mutlaka kız kardeşi olmalı.. zamanla kesinleşir tabiykii hayırlısı olsun :)Günaydınlar kızlar nasılsınız doktordan çıktım Kıza benziyor dedi ama erken değişebilir dedi ben istedim diye tahminde bulundu sadece hayırlısı olsun kızları çok seviyorum ben sağlıklı olsun hiç fark etmez
Darısı herkese olur inşallah canımBu grupta sanırım hamile olmayan 2-3 kişi kaldık hadi bakalıım :)))
İnşallah kuzum İnşallahDarısı herkese olur inşallah canım❤
Sonuç bekliyorum canımVar var inşallah hayırlısıyla ne zaman vereceksin kan
Sonucu bekliyorum yaArtemissisipi naptin kiz merakdan ölcem heycandirip kacion noldu kan verdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?