Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fatmacım Doğumun her türlüsü zor ama çevremde serum taktırmaktan korkan bir kadın var aşırı hastalık hastası çok takıntılı iki kez normal Doğum yaptı anlayamıyorum sezeryan ise sonradan ağrıların oluyor geçen arkadaşım Doğum yaptı iki gün acillik oldu sezeryan sonrası annelik zor zanaat vesselam o yüzden çokta takma akışına bırak acısız ağrısız birşey yok bebeğim korkutmak istemem tecrübemde yok ama can cıkartıyor insan işte illaki zorlukları oluyormuş

Şuda var ki herkesin vücudu bünyesi bir değil kuzum olumsuz düşünme bence herkeside dinleme herkesin doğummuş hikayesi farklı komşum normal doğurdum hiç anlamadım anında çıktı dedi kimiside zor doğum yapıyor yani dua et Rabbim sabrını verir inşallah inanıyorum hepsi geçecek ve unutacaksın bebeğini kucağına alınca

Amin kuzum kimseyi takma sen

İnsAllah canım

Canım çok sevindim bence bi kızın mutlaka kız kardeşi olmalı.. zamanla kesinleşir tabiykii hayırlısı olsun :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…