Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pik olmus gibi gozukuyor ama farklı bir test ilede yapmışsınız orda koyu olan t mi c mi acaba?? Genelde bu testler doğru çıkıyor sizinkide belirginmiş zaten, değerlendirmeye devam etmelisiniz.

koyu olan c obur testte.. o testin adi da predictor
Arada kaldim, bugun 2. Testi yaptim hic cikmadi t.
yarin tekrar bakicam ama ne zamana kadar devam etmeli?

kızlaaaar napıyosunuz
okuya okuya geldim
veee yeni bir gebişimiz vaaaar
Artemissisipi canım tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah
hamiş olanların ritüeli gibi bize belirtilerini , değerlendirdiğin günleri falan yaz ,
artık her hamile olandan isteyelim bunu
Andyou ve Zekta yeniden hoşgeldiniz kızlaar
veeee asla ve asla unutmadım tabiki Beklemekseni canımm çok sevindim yaa hissetmiştim senin hamile olduğunu
bize de dua et ne olur
sende varmıydı belirtiler
sıkı sıkı mı değerlendirmiştiniz

bu arada bende yumoş dönemindeyim kızlar
tam gaz çalışmalar devam
of yoruluyorum yaa bide ekstra bi stres oluyor bende nedense
yumoş geçince rahatlıyorum
oluyormu sizde de
sanki bütün günleri değerlendirmek zorundaymışım gibi strese giriyorum
halbuki gün aşırı olsa da olur
ama ya kaçatsa diye stres yapıyorum görev gibi oluyor
zevk mevk hak getire

Beni de beybililere yazar mısın N Nana Ana sat: 31 ekim

koyu olan c obur testte.. o testin adi da predictor
Arada kaldim, bugun 2. Testi yaptim hic cikmadi t.
yarin tekrar bakicam ama ne zamana kadar devam etmeli?
O zaman pik olmus ve çatlamış. Normalde regle kadar daha yapmaya gerek yok ama bazen 2.kez yumurtlama yaşayanlar var. Ben erken yum gördüğüm zaman yapmaya devam ettim belki yine çatlar diye, ilk 1 hafta filan t çizgisi hiç yok gibiydi sonra yavaş yavaş koyulaşmaya başladı acaba dedim yine mi yum olucak, birde içine şüphe düştü gebelikte olabilir diye çünkü regl zamanına yakın gebelikte çıkabiliyor, hemn test yaptım gebelik cıktı çok şükür. Yanı istersen yapmaya devam edebilirsin yada regl bekleyebilirsin.

27si pik yapmış görünüyor 29uda çatlama olmus sanırım değerlendirdinizmi?

Hayırlı olsun cnm sağlıkla artsın değerin inş geçti ni adet günün var mıydı belirtilerin
Allah razı olsun. Üç gün var daha adetime canım. En büyük belirtim hep olan beyaz akintimin olmaması ve goguslerimdeki garip ağrılar oldu. Sağ kasigimda ağrılar oluyordu.

Stres yapma kuzum döllenme ye engel olursun inşallah bu ay gelir bebişin rast gele

tebrik ederim
Yarin da bakarim tekrar silik mi diye sonra birakirim artik insallah hayirli sonuclar alirim senin gibi

Hoşbuldum canım sende hoşgeldin stres yapma kuzum rahat ol inşallah gelicektir bu ay bebişin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…