- 25 Temmuz 2013
- 13.359
- 54.563
- 798
Öyleymiş, öğleden sonra acile gidecegim.Hayır ve genelde sağlık ocağı sabah saatlerinde kan alıyor. Sonraki gün sonuç çıkıyor. Sen şimdi gitsen kan almazlar. Bir acile git istersen
Üç gün canım.Ben gördüm, kaç gün var bata?
Ne güzel canım inşallah hayırlısıyla gelir bebişinAynen canım sağlıklı olsun hiç fark etmez tabievet bir kızım var
Sıra sendeeeeAayyyyyy hado insallah saglikla gelsin cinsiyet onemli degil kuzum ya cok sevindim ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Eveett varrrbir gebemiz daha oldu hayirlisi
Hadi hado insallah son gunlere girdimm bakalimSıra sendeeee
Aynen pazartesi mi belli olucaktı çarşamba mydıHadi hado insallah son gunlere girdimm bakalimhicbir belirtim de yok cok istah açılması disinda
En cok bana yoğunlaşAynen pazartesi mi belli olucaktı çarşamba mydısende hamişsin inşallah hissediyorum
Rabbim ikisine de hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin. Niye bilmiyorum ben kızların kız kardeşi olunca çok seviyorum tek kız olsunlar istemiyorum. Belki ablam en büyük destekçim herkesin de öyle olsun istediğim içindirEvet canım bir tane kızım var
Gördüm benEki Görüntüle 2559911
Kizlaaaar gördüğüm silik çizgiyi siz de görüyor musunuz. Bugüne kadar hiç silik çizgi bile görmemiştim gebelik testinde.
Aynen canım hiç önemli değil sağlıkla gelsin de kız erkek hiç fark etmezAayyyyyy hado insallah saglikla gelsin cinsiyet onemli degil kuzum ya cok sevindim ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Eveett varrrbir gebemiz daha oldu hayirlisi
Hayırlı olsun cnmEki Görüntüle 2559911
Kizlaaaar gördüğüm silik çizgiyi siz de görüyor musunuz. Bugüne kadar hiç silik çizgi bile görmemiştim gebelik testinde.
Amin canım inşallahNe güzel canım inşallah hayırlısıyla gelir bebişin
Aynı gün çıkmıyor gece yarısı çıkıyor, özellerde çok pahalı olmuyor aslında.Arkadaşımı aradım arabayla gelip alacak beni. Sağlık ocaklarinda ayni gün çıkıyor mu sonuç
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum benim de ablam varRabbim ikisine de hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin. Niye bilmiyorum ben kızların kız kardeşi olunca çok seviyorum tek kız olsunlar istemiyorum. Belki ablam en büyük destekçim herkesin de öyle olsun istediğim içindir
Hamiş oldugunu hissediyorum içimden hep öyle geliyor bakEn cok bana yoğunlaşne hiisediyorsun csrsamba gunum aslinda
Evet ben 35 tl vermiştim her hastane bir olmuyor gerçiAynı gün çıkmıyor gece yarısı çıkıyor, özellerde çok pahalı olmuyor aslında.
Garanti olsun diye persembe yapcamHamiş oldugunu hissediyorum içimden hep öyle geliyor bakArtemissisipi için de hissetmiştim hamiş oda senin içinde hissediyorummm çarşamba günü test mi yapıcaksın
Aynn norml ii olmasa Allh o gucu imkani verr miydi. Agzi olan bos insanlr cok iste.Alla alla kadın dogumcumuymus kendisi, sanki ona kalmış yani herkes illa bişey diyecek, yani eğer bebekte yada sende bir sorun yoksa normal doğum için mutlaka denemek gerek, vücut kendini çabuk toparlıyor, bazılarının çok rahat oluyor bazılarının biraz daha zor, bazilari bilerek zor ve kotu bisey olarak anlatiyorlar. Iyi olanlari duy kötüleri boşver
Hepimz norml kolay dogm yapalm insllhh.insAllah canım❤
canım o öyle bişey değil bence ya canı çok tatlı olup rahat doğum yapanda var sağlık açısından hangisi gerekliyse o olsun tabi ama normal doğum en güzeli aslında Rabbim sabrını da gücünü de veriyor
Kız ben hiç izlemedim izlemem de sanırım bende sezeryandan çok korkuyorum ama dillendirmek istemiyorum açıkçası insAllah yine normal gelir bebeğim
Kızım normal dogumdu ve çok çok rahat bı doğum geçirdim açıkçası hiç üzmedi beni meleğim
Ablan da bnm gibiymisFattisim bnm ablamdan örnek vericem kasini bile alirken gozunden yas gelio hatta bi keresinde komple agda yaptirdi kuafor dukkanin önunden bagirma sesi geliodu o kadar cani aciodu ve 3 cocuk dogurdu 2 dusugu oldu ustune 3 . Cocugunu dogurdugu gun baglattirdi bidaha cocuk dusunmedikleri icin ameliyat oldu ogunun aksami bildigin kosuodu yani ole diyim bn şok oldum o kadar beklemiodum kimse bilemez agda farkli bisey ama dogumda rabbim sana öle bi guc veriomuski dayaniomussun kiz kardesim ilk dogumunu yapti cikardilar gordum bidaha asla dedi ve 3 sene sonra bi cocuk daha dusundu yapti inan o gucu verio rabbim kimseyi sallama dusunmede kimse bilemez ve bn senin dogumunun iyi gecicegini hissediorum dualarimdasin sen milleti dusunuode dert etme kndini korkutma minigini saglikli hayirli bisekilde kucagina alicagin o gunu dusun sadece ay cok konustum sewiliosun uzme kndini
Salak gibi aglaynca biraktm izlemeyiAlla alla ilginçmiş valla yinede kendini etkileme çok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?