- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Çıkmayabilir herkeste hemen çıkmıyor canımAma test yaptım canımcım negatif
Olsa çıkardı neyse bi daha yapmam zaten bu ayda olumluydum hayırlısı kuzum Rabbim beklemediğimiz bir anda gönderecektir emanetini sende sağ Salim al kucağına hayırlı bir evlat olsun inşallahBenim 4-5 gün önce belli oldu ama herkeste farklı zamanlarda çıkarmış canım sen bilirsin☺
Erken gebelik testi var predictor ismi 30-35 lira gibi bişey 6 gün öncesinden söylüyorAnladım canım 4 gün var adetime test yaptım negatif sanmam adet olurum artık
Yinede öyle deme benim bir tanıdıgımın kanda negayif çıkmış adeti geçince pozitif çıkmıs bazı kişilere hcg hormonu geç yansırmış sende erken yaptın sonucta bayaOlsa çıkardı neyse bi daha yapmam zaten bu ayda olumluydum hayırlısı kuzum Rabbim beklemediğimiz bir anda gönderecektir emanetini sende sağ Salim al kucağına hayırlı bir evlat olsun inşallah
Ya açık pembe geldi benden peçeye ya adet olucam ya yerleşme bakalımBence belli olmaz sonra yaşayanlarda oluyormus canım öncesinde yaşayanda oluyormuş değişiyordur bence
Hayırlısı olsun canım inşallahAdet belirtilerim var canım yani gebelik belirtiside oluyor test yaptım negatif hayırlısı olsun bunuda tutturamadık
Canımsın Evet biraz erken olduda anam öyle olaylar bizi bulmaz kiYinede öyle deme benim bir tanıdıgımın kanda negayif çıkmış adeti geçince pozitif çıkmıs bazı kişilere hcg hormonu geç yansırmış sende erken yaptın sonucta baya
Kuzu sende dudak kurulugu oluyor mu gebelik belirtisiymisBence belli olmaz sonra yaşayanlarda oluyormus canım öncesinde yaşayanda oluyormuş değişiyordur bence
Canım normalde test yapmıyorum ben öncekilerde ama bunda çok ümitliydim hep sonuçlar normalden çok daha iyiydi adetimi beklerim zaten 4 gün varErken gebelik testi var predictor ismi 30-35 lira gibi bişey 6 gün öncesinden söylüyor
Ah loriğim inşallah hamilesindirKuzu sende dudak kurulugu oluyor mu gebelik belirtisiymis
Ahh antoryum antoryumAh loriğim inşallah hamilesindir
Amin kuzum inşallahhhAynen canım allah istesin yeterki inşallah hepinize nasip etsin Allahım en kısa zamanda❤
Cnm bekle bi regl gelmeden olmadı deme hemenEvet benimde göğüslerim acımaya başladı adet olcam buda tutmadı
Hadi hayırlısı inşallah güzel haber alalımCarsamba son gunum insallah
Cok isterim ya vallaha lem yelid çekiyorum carsambaya,kadar bakalim kac bin olucakHadi hayırlısı inşallah güzel haber alalım
Kuzum bu sürece başlamak da inan büyük adım Rabbim yüzünü güldürsün. Çok zor bir süreç.Cok isterim ya vallaha lem yelid çekiyorum carsambaya,kadar bakalim kac bin olucakdun basladim 12.000 oldu
Her tedavide ya biraz daha yaklaşıyoruz ya da uzaklasiyor .bilmiyorum neler olucakKuzum bu sürece başlamak da inan büyük adım Rabbim yüzünü güldürsün. Çok zor bir süreç.
Ben şimdi korkuyorum doktor ne diyecek yumurta takibi mi aşılama mı yoksa direkt tüp bebek mibeynimin içinde neler var neler
No cigara noooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?