- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hadi ya devamı geldimi pekii inşallah bebiştir yaYa açık pembe geldi benden peçeye ya adet olucam ya yerleşme bakalım
Öyle deme ummadıgın anda bulur mucizen seni inşallahCanımsın Evet biraz erken olduda anam öyle olaylar bizi bulmaz kineyse aklımdan gitti en azından olumluda olsa olumsuzda olsa herşey Rabbimden gelir
Tünaydınnn sigara senin mi
İşte böyle ağzım kuruyo boğazım kuruyo su içiyorum habire dudak hiç dikkat etmedim vallaKuzu sende dudak kurulugu oluyor mu gebelik belirtisiymis
Yok gelmedi canım bakalım yarın adet olurum belki ama daha günümede var erken olmam normalde geç olurum geneldeHadi ya devamı geldimi pekii inşallah bebiştir ya
Hadi ya belli olmaz valla inşallah mucizen gelmiştirYok gelmedi canım bakalım yarın adet olurum belki ama daha günümede var erken olmam normalde geç olurum genelde
İşte yaklaşıyor olduğumuza inanmak istiyorumHer tedavide ya biraz daha yaklaşıyoruz ya da uzaklasiyor .bilmiyorum neler olucaksizin sorun neydi kuzum . Benim amh düşükmüş. Dusunme bunlari sadece akisina birak doktorlar bizden iyi biliyorlardır elbette
Insallah yerleşmedirYa açık pembe geldi benden peçeye ya adet olucam ya yerleşme bakalım
İnşallah kuzum hamile değilsem bile yinede seviniyorum zamanında adet olucam diye :)))Hadi ya belli olmaz valla inşallah mucizen gelmiştir❤
Ahh inşallah çok güzel olurInsallah yerleşmedir
Zar zor 2 yumurtam olustuİşte yaklaşıyor olduğumuza inanmak istiyorum
Benim amh iyi ama fsh yüksek erken menopoz olabilir dedi
Aşılama da senin kaç yumurtan oluştu kaç folikul görüldü canım? Ocak ayında biz de aşılama düşünüyoruz
Evet ya bende öyleyim sana 3 kaldı bana 4 bebeğim çok heyecanlı dönemden geçiyoruz ben şimdi test yaptım negatif sandım cam kenarına bakıncada ikinci çizgiyi gördüm iğnenin etkisi mi 12. Güne kalır mı bilemedim aklım bulandıAhh antoryum antoryumkizz vallaha ya değişik hisler icindeyim artik son 4 e girince daha bi heyecan dorukta oluyor tek korkum adet olmak kabusum oldu resmen
Aynen canım düzenli adet olmakta iyidir kesinlikleİnşallah kuzum hamile değilsem bile yinede seviniyorum zamanında adet olucam diye :)))
Beklemek en doğrusu canım bakalım iğnenin etkisi 12 gün sürebilir mi tatlımCnm bekle bi regl gelmeden olmadı deme hemen
Atsana burayaEvet ya bende öyleyim sana 3 kaldı bana 4 bebeğim çok heyecanlı dönemden geçiyoruz ben şimdi test yaptım negatif sandım cam kenarına bakıncada ikinci çizgiyi gördüm iğnenin etkisi mi 12. Güne kalır mı bilemedim aklım bulandı
No cigara noooo
İnşallah canım benimÖyle deme ummadıgın anda bulur mucizen seni inşallah
Evet maalesef benim olur kendileriTünaydınnn sigara senin mi
Tabiki kuzum bardağa dolu tarafından bakacaksınnn :)Aynen canım düzenli adet olmakta iyidir kesinlikle
Kuzu foto atsana bakalımEvet ya bende öyleyim sana 3 kaldı bana 4 bebeğim çok heyecanlı dönemden geçiyoruz ben şimdi test yaptım negatif sandım cam kenarına bakıncada ikinci çizgiyi gördüm iğnenin etkisi mi 12. Güne kalır mı bilemedim aklım bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?