- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Evet hala adapte olamadım hamileliğe ☺ Ben anlayana kadar birşey olmasa bari diyorum, 2 gün sonra doktoruma gideceğim inş bakalım
MaşAllah canımTeşekkür ederim canım, evet lh de hafif koyulasmalar vardı.
Az ve sık yemek, ağır yemek, kızartma türü vb şeyler yememek en iyi çözüm.Çok fena mide yanması, ekşimesi var. Çare nedir arkadaşlarım bilenler yazabilir mi uyuyamıyorum
Bekle bakalım kuzum belirtin varmı herhangiYarın 10. Gün oluyor canım iğnede 12. Gün etkisi geçmişti diye düşünmüştüm üzülmem sanmıyorum alışık olduğum bir durum artık
Başka belirtin varmı kuzum az kaldı hadi bakalııım :)HAMISLER SIZ AGIZ VE BOGAZ KURULUGU YASADINIZ MI ??
Cok uykuluyum her an kafami koysam giderim gun icinde:)Başka belirtin varmı kuzum az kaldı hadi bakalııım :)
Hadi bakalım kuzum tutmuştur inşallah sanki geçen aşılamanda erken adet olmuştun bu sefer tuttu gibime geliyor hadi hayırlısı inşallah :)Cok uykuluyum her an kafami koysam giderim gun icinde:)
Insallah kuzu ya gecenkinde 13. Gunde adet oldum bakalim bugun 11. Gun oluyorHadi bakalım kuzum tutmuştur inşallah sanki geçen aşılamanda erken adet olmuştun bu sefer tuttu gibime geliyor hadi hayırlısı inşallah :)
Ay Çok az kalmış kuzu yaa inşallah çift çizgi görünür inşallah Rabbim bu emeklerini görüyo değer inşallahInsallah kuzu ya gecenkinde 13. Gunde adet oldum bakalim bugun 11. Gun oluyor
Insallah insallahhhh vallaha yoruluyor insan bedenen de olmsa,bu süreçteAy Çok az kalmış kuzu yaa inşallah çift çizgi görünür inşallah Rabbim bu emeklerini görüyo değer inşallah
Ya bekle yinede kuzu iyi demiş eşin bende erken yapılmasından yana değilim testlerinInsallah insallahhhh vallaha yoruluyor insan bedenen de olmsa,bu süreçtedun esime test al diyorm assllaaaa diyor son gunu bekliycez direk kan vermeye gidicez diyor
Geçenkinden dilimiz yandiYa bekle yinede kuzu iyi demiş eşin bende erken yapılmasından yana değilim testlerin
Hahaha yoğurdu şuan üfleyerek yeme zamanıGeçenkinden dilimiz yandi
Sorma ya gercekten de tecrube ediniyor insan ayni hataya dusmememk içinHahaha yoğurdu şuan üfleyerek yeme zamanı
Sen ne durumdasin son durumlar ne ne zaman testHahaha yoğurdu şuan üfleyerek yeme zamanı
Kuzum bu süreç farklı bi süreç aynı anda dört mevsimi yaşamak diyorum ben buna..Sorma ya gercekten de tecrube ediniyor insan ayni hataya dusmememk için
Son gün ne zaman kuzum ne zaman kan vereceksin?Insallah insallahhhh vallaha yoruluyor insan bedenen de olmsa,bu süreçtedun esime test al diyorm assllaaaa diyor son gunu bekliycez direk kan vermeye gidicez diyor
Carsamba son gunum insallahSon gün ne zaman kuzum ne zaman kan vereceksin?
Inanki hicbirsey hissetmiyorum ne var ne yok gonlum olmasondan yana her zmanakiKuzum bu süreç farklı bi süreç aynı anda dört mevsimi yaşamak diyorum ben buna..peki ne hissediyosun sence varmı ben hislere çok inanırım
Benimde 3 gün kaldı bata kuzum iyim çok şükür çabuk toparladım... belirtiler Var gibi ama yokmuş gibi davranma kararı aldım :))Sen ne durumdasin son durumlar ne ne zaman test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?