Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 gunde kayboluyor kizzz bir daha yap

Annem erken gebelik testi alıp geliyor şimdi yapsam olur mu acaba kahve ve su içtim ama
Canım ben de gördüm çizgi bariz var, iğne etkisi geçmiştir gibi geliyor bana ama emin de değilim, erken gebelik için biraz bekle istersen sıvı almışsın çünkü

Annem erken gebelik testi alıp geliyor şimdi yapsam olur mu acaba kahve ve su içtim ama
Bence 14.günü bekleyin... Topiklerde çok okudum erkenden yapıp iğne etkisinden dolayı çift çizgi gören sonrası hüsran olanı... İnşaallah sizi ki öyle değildir ama 14.gün size garanti cevap verebilir bosuna erken gebelik testine para vermeyin çünkü bu test pozitif çıkmıssa o da çıkacaktır. Bu da kesin sonuc yine değil.. Siz gününü bekleyin genelde Dr der 14.gün veya 15.gün test yap diye.. Demedi mi dr niz?

Ben de sürekli su içip sürekli tuvalete gidiyorum. Az önce de hafif kahve akıntı geldi peceteye. Yerleşme kanaması mı yaşıyorum acaba.
Olabilir canım 2 gün önce benimde çamaşırımda vardı azıcık kahverengi leke daha da gelmedi yerleşmedir bu arada yarın yine kan ver mutlaka artcakmı takip et

Ya hayırlısıyla vardır inşallah. İnşallah iğnenin etkisi değildir. Ne zaman şu içtin en az iki saat bekle hatta 3 saat dayanabilirsen sıvı alma
Neyse en iyisi mi sabah yapıyım kuzum riske atmayayım inşallah iğne değildir

2.aşılamaydı seninde değil mi
Hayırlısıyla bu defa tutmuştur bebişin sıkı sıkı
Canım benim 3. Aşılamam bu son hakkımdı ve sol tüpüm açık sadece sol taraftada 28 mm oluştu çok iyiydi eşimin spermide yıkanmış hali 10 milyondu oda iyiydi diğer aşılamalımdan bu kez daha ümitliydim inşallah vardır yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…