Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güven duyulmayan birisi ne demek kuzummm?
Hepimiz aynı dertten muzdaribiz burda dert ortağı olduk yalnız değilsin ki neden bu ümitsizliğin?

Güvensizlikten baska birsey katmıyorum sanırım

bu topikte siz biz yok canım hosgeldin diyeyim yinede sagol cok incesin tesekkür ederim.

Gidiyorum
Güvensizlikten başka bişey katmıyorum diyorsun ya hani kime göre neye göre. Sana birşey diyeyim mi empati kuruyorum ben kendimi biliyosam kendime güveniyosam bi iki kişi bana güvenmemiş inanmamış umursamam kişi kendinden bilir işi derim. Bence kimseye bakıp gitme gideceksen eğer kendi isteğinle kendi kararlarınla git ki namın yürüsün. Kimsenin lafıyla gitme bu arada hoşbulmuştum ama attığın mesajı hoş bulmadım kal ve bizim gibilere bişeyler kat derim

La noli

Noluo neden bole dusunuosun cnm bnm ya

Amin inşallah 9.gün gece şiddetli mide bulantısı ve kusma oldu.10 gün akşama kadar sürdü sonra geçti. Üşütmüş olabilirim ama. Bir de arada bi bel ve karın ağrısı geliyor gidiyor.
Hayirlisi olsun insallaah belirtiler farklilik gösterebiliyor tabi benimde dun gece sol kasigimda sanci oldu aniden

N Nana Ana bebekimm sana pko demedi mi doktor? Yani bazen diyorum keşke pko olaydım ovu sayfalarında bile en çok pkolar hamile etme eyleme kuzucumm.
L Loriklorik ciimle ben ölek o zaman yok tüp bebek dediler yok erken menopoz dediler ağladım zırladim sonra kendime geldim yapacak bir şey yok. Hergün karnını ovuşturup canının ne çektiğini anlatan bir arkadaşımla aynı öğretmenler odasını paylaşıyorum. Yaralarıma tuz basaaa basaaa ağız dolusu gülüyor... Allah sağlıcakla kavuştursun tez vakitte bize de nasip etsin. Demem o ki dert herkeste gani gani çok şükür Rabbimizim rahmeti de sonsuz ama unutma güzellik sen çok güzel bir Anne olacaksın

Allah,daha buyuk dert vermesin hepimiz cok guzel anne olucaz . Salonda minik minik adimlar atan bebeklerimiz,gelicek onlarla beraber uykusuz geceler gelicek geliceeek geeeliiceeekkkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…