- 20 Mart 2011
- 13.962
- 32.569
- 798
Güven duyulmayan birisi ne demek kuzummm?hanımlar merhaba
agustos ayında güzel umutlarla actıgım bu topigi devretmek istiyorum.
topik baskanı olmasını istediginiz birisi varsa yada ben bu isin üstesinden gelirim diyeniniz varsa lütfen aranızda karar verin
Hesap bilgilerimi özelden kendisiyle paylasıp ayrılacagım
Devraldıgında isim ve sifreyi istedigi gibi güncelleyebilir yeni baskanınız
güven duyulmayan birisi olarak aranızda kalmak istemiyorum.
Rabbim hepinizi gönlünüzdeki evladınıza kavustursun insallah dilerim
Güvensizlikten başka bişey katmıyorum diyorsun ya hani kime göre neye göre. Sana birşey diyeyim mi empati kuruyorum ben kendimi biliyosam kendime güveniyosam bi iki kişi bana güvenmemiş inanmamış umursamam kişi kendinden bilir işi derim. Bence kimseye bakıp gitme gideceksen eğer kendi isteğinle kendi kararlarınla git ki namın yürüsün. Kimsenin lafıyla gitme bu arada hoşbulmuştum ama attığın mesajı hoş bulmadım kal ve bizim gibilere bişeyler kat derimGüvensizlikten baska birsey katmıyorum sanırım
bu topikte siz biz yok canım hosgeldin diyeyim yinede sagol cok incesin tesekkür ederim.
Gidiyorum
Hayirlisi olsun insallah belirtilerin var miAnkara zübeyde hanımda yaptırdım bende. 1.aşılamam
Benim hiç belirtim yok Lorikciiimm dövcem o belirtileriHayirlisi olsun insallah belirtilerin var mi
La nolihanımlar merhaba
topik baskanı olmasını istediginiz birisi varsa yada ben bu isin üstesinden gelirim diyeniniz varsa lütfen aranızda karar verin
Benimki tester belirtiBenim hiç belirtin zaten yok Lorikciiimm dövcem o belirtileri
Amin inşallah 9.gün gece şiddetli mide bulantısı ve kusma oldu.10 gün akşama kadar sürdü sonra geçti. Üşütmüş olabilirim ama. Bir de arada bi bel ve karın ağrısı geliyor gidiyor.Hayirlisi olsun insallah belirtilerin var mi
Olsun kız bende o da yokBenimki tester belirtitek kuullanimlik her gun yeni bir belirti oluyor ama ertesi gun kayboluyor baska birsey geliyor
Noluo neden bole dusunuosun cnm bnm yahanımlar merhaba
Hayirlisi olsun insallaah belirtiler farklilik gösterebiliyor tabiAmin inşallah 9.gün gece şiddetli mide bulantısı ve kusma oldu.10 gün akşama kadar sürdü sonra geçti. Üşütmüş olabilirim ama. Bir de arada bi bel ve karın ağrısı geliyor gidiyor.
Gergin oluyor insan ya ben de oyleyimOlsun kız bende o da yokdurup durup adama sarıyorum sıkıntıdan
Sen ne zaman test yapacaksınHayirlisi olsun insallaah belirtiler farklilik gösterebiliyor tabibenimde dun gece sol kasigimda sanci oldu aniden
Aaa kiz bnde zubeyde de yaptirdim ikinci asilamam bnmde hangi gun yaptirdin belki konusmusuzdurAnkara zübeyde hanımda yaptırdım bende. 1.aşılamam
Esim yaptirmiyor test ilkinde dili yandi erken yaptirdi 13. Gunumde adet oldum . 11.gunde kan da baktirdik 2. 70 cikmistiSen ne zaman test yapacaksın
20 kasımdaaa sen ne zaman yaptırdınAaa kiz bnde zubeyde de yaptirdim ikinci asilamam bnmde hangi gun yaptirdin belki konusmusuzdur
Ay kiz boswer belirtisizde hamis cok oluo mesela bnm en yakin arkadasim kiz şok gecirdi dusunuodu ama hemen olcagini sanmiodu belirtiside yokdu rastgele bi test yap demisler aa hamis cikti sansa bakBenim hiç belirtim yok Lorikciiimm dövcem o belirtileri
Ayni bn yaBenimki tester belirtitek kuullanimlik her gun yeni bir belirti oluyor ama ertesi gun kayboluyor baska birsey geliyor
Hadi bakalım hayırlısı bu kez olur inşallahEsim yaptirmiyor test ilkinde dili yandi erken yaptirdi 13. Gunumde adet oldum . 11.gunde kan da baktirdik 2. 70 cikmisti
Allah,daha buyuk dert vermesinN Nana Ana bebekimm sana pko demedi mi doktor? Yani bazen diyorum keşke pko olaydım ovu sayfalarında bile en çok pkolar hamile etme eyleme kuzucumm.
L Loriklorik ciimle ben ölek o zaman yok tüp bebek dediler yok erken menopoz dediler ağladım zırladim sonra kendime geldim yapacak bir şey yok. Hergün karnını ovuşturup canının ne çektiğini anlatan bir arkadaşımla aynı öğretmenler odasını paylaşıyorum. Yaralarıma tuz basaaa basaaa ağız dolusu gülüyor... Allah sağlıcakla kavuştursun tez vakitte bize de nasip etsin. Demem o ki dert herkeste gani gani çok şükür Rabbimizim rahmeti de sonsuz ama unutma güzellik sen çok güzel bir Anne olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?