Sanırım 11- 12. günlerde çıkıyor varsa🖒Canım benim 12. Günde cok silik çıkmıştı.
Kacinci gundesinHadi inşallah 2020 ye sağlıklı ve hamile olarak gireyim bende. 1.aşılamamın sonucunu beklerken ben :)
Sabah 12. Günüm olacak kısmetseKacinci gundesin
İnsAllah olumlu sonuç alırsın canımHadi inşallah 2020 ye sağlıklı ve hamile olarak gireyim bende. 1.aşılamamın sonucunu beklerken ben :)
Amiiiin amiin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde banada.İnsAllah olumlu sonuç alırsın canım
Hiç bir terslik yoktur Allah'ın izniyle kuzumBen hala kuruyum. İnşallah bir terslik yoktur bende. Yalnız benim de göğüslerim çok erken büyümeye başladı.
Asilama gununu sayiyor musun pekiSabah 12. Günüm olacak kısmetse
Kız tabi sayıyorum delimisinAsilama gununu sayiyor musun pekibenim de 12
Istanbulda yaptirdim .sen nerde yaptirdinKız tabi sayıyorum delimisinsen nerede yaptırdın aşılamanı bide kaçıncı aşılaman.
Hosgeldin nereyee napiyorsun nasilsinhanımlar merhaba
agustos ayında güzel umutlarla actıgım bu topigi devretmek istiyorum.
topik baskanı olmasını istediginiz birisi varsa yada ben bu isin üstesinden gelirim diyeniniz varsa lütfen aranızda karar verin
Hesap bilgilerimi özelden kendisiyle paylasıp ayrılacagım
Devraldıgında isim ve sifreyi istedigi gibi güncelleyebilir yeni baskanınız
güven duyulmayan birisi olarak aranızda kalmak istemiyorum.
Rabbim hepinizi gönlünüzdeki evladınıza kavustursun insallah dilerim
Sizi tanımıyorum ama burdaki kimsenin size güvenmemesi ya da inanmaması sizin kendinize olan güveninizden inancından daha üstün gelmemesi gerekiyo. Eğer siz kendinizi biliyosanıx burda insanlara birşeyler katıyorsanız dimdik durun sayfanızı yönetin size güvenmeyenler sizi takipten çıksın şahsi görüşüm. Bu düşünce bile size stres yapar ve hamileliğinize engel olur kendinize bu kötülüğü yapmayın lütfenhanımlar merhaba
agustos ayında güzel umutlarla actıgım bu topigi devretmek istiyorum.
topik baskanı olmasını istediginiz birisi varsa yada ben bu isin üstesinden gelirim diyeniniz varsa lütfen aranızda karar verin
Hesap bilgilerimi özelden kendisiyle paylasıp ayrılacagım
Devraldıgında isim ve sifreyi istedigi gibi güncelleyebilir yeni baskanınız
güven duyulmayan birisi olarak aranızda kalmak istemiyorum.
Rabbim hepinizi gönlünüzdeki evladınıza kavustursun insallah dilerim
Güvensizlikten baska birsey katmıyorum sanırımSizi tanımıyorum ama burdaki kimsenin size güvenmemesi ya da inanmaması sizin kendinize olan güveninizden inancından daha üstün gelmemesi gerekiyo. Eğer siz kendinizi biliyosanıx burda insanlara birşeyler katıyorsanız dimdik durun sayfanızı yönetin size güvenmeyenler sizi takipten çıksın şahsi görüşüm. Bu düşünce bile size stres yapar ve hamileliğinize engel olur kendinize bu kötülüğü yapmayın lütfen
GidiyorumHosgeldin nereyee napiyorsun nasilsin
Gitme be ne bu hüzün havasiGüvensizlikten baska birsey katmıyorum sanırım
bu topikte siz biz yok canım hosgeldin diyeyim yinede sagol cok incesin tesekkür ederim.
Gidiyorum
12 14 diyorlar ama bakalımSanırım 11- 12. günlerde çıkıyor varsa🖒
Başka yapacak bir şeyimiz yokkiÖyle kuzum Rabbim büyük çok ağladım ilk defa bu kadar üzüldüm ama ağlayıncada üzülüncede gelmiyor ki nasip deyip Allah’a sığınıyoruz
Ankara zübeyde hanımda yaptırdım bende. 1.aşılamamIstanbulda yaptirdim .sen nerde yaptirdin2. Asilamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?