- 12 Aralık 2014
- 227
- 227
- 103
- 32
Adet düzensizliği gibi düşündü ve bunun üzerinde duralım dedi, ben de durumu bilmediğim için öyle düşünüyordum. Ama araştırınca böyle bir durumun varlığını öğrendim. İsmi mittelschmerz olarak geçiyor kaynaklarda. Hatta gün de reglimin 2. Günü diye hormon testi bakılmıştı daha sonuçları almadım ama bu adet kanaması değil de bu ovulasyon kanaması ise o sonuçlar da yanlış çıkacak. O yüzden sonuç göstermeye gittiğimde doktorla tekrar konuşacağım bunu. Nadir rastalan bir durummuş 100 kadından 5'inde gibi..Doktor nasıl bir izahta bulunamadı anlamadım çünkü normal bir durum değil bu, rahim enfeksiyonu olabilir endometriosiz gibi bir adı var yanlış hatırlamıyorsam ya da başka birşey olabilir, vajinal muayene yapmıştır belki doktorun ama bence başka bir doktora daha gitmelisin
Aynen cnm neyse en azından sıkıntının sebebibi buldu inş hayırlısıyla tedavi olup bebeğine kavuşurEvet erteliyordu biswyim yok diyordu ama kadinlarun hormonlarj dengesiz
Ben hala kuruyum. İnşallah bir terslik yoktur bende. Yalnız benim de göğüslerim çok erken büyümeye başladı.Mesela bende suan su gibi akıntı oluyor çamasırım ıslanıyor falan
Seninle çoğu belirtilerimiz birbirine uyuyo benimde göğüslerde ucu beyaz beneklenmeler oldu göğüs ucumdanda krem gibi bişey geldi bide reglime on gün kala kanamam oldu uçuk pembe renk. Ama diğer belirtiler aynı bide göğüslerimde hiç ağrı yok bu seferBenim bir buçuk seneye yaklaştı. Daha önce belirtilerimi yazmıştım ama yine cevap vereyim. Yumurtlamadan tam bir hafta sonra sağ kasigimda kazinma/çekilme tarzı bir ağrı hissettim iki gün boyunca, sonra geçti. Bu ağrılarla beraber akıntım kesildi. (Sürekli beyaz akıntım olurdu normalde) Kupkuruydum artık. Ara ara bazen sağa bazen sola sancı giriyordu. Bir iki defa aniden ayağa kalkınca kramp girdi kasıklarıma o hafta. Son birkaç günde goguslerimde buyume hissettim ve ağrımaya başladılar. Koltuk altından sancı giriyordu. Bir de göğüs uçlarım normalde hep dümdüzdür üşüyünce falan çıkar ama o ağrılarla birlikte hep çıkık durmaya başladı. Yerleşme kanaması yaşamadım. Ki normalde zaten yarın adet günüm olacaktı ben üç gün önce, erken öğrendim. Erkenden uykum gelmedi hep 2lerde falan uyudum ama sabahları uyanamıyordum bir türlü. Son iki gündür gündüz uyuklamalari başladı. Gün içinde esniyor ve çabuk yoruluyorum. Hala ara ara adet olacakmışım gibi sancılar gelip gidiyor. Midem gayet iyi, maşallahAşırı gazım iki gündür.
En büyük belirtim göğüslerim ve kesilen akintimdi.
Benim normalde göğüs ağrım yumurtlamadan sonraki gün başlardı bu defa adete bir hafta kala falan başladı. İnşallah sen de hamilesindir.Seninle çoğu belirtilerimiz birbirine uyuyo benimde göğüslerde ucu beyaz beneklenmeler oldu göğüs ucumdanda krem gibi bişey geldi bide reglime on gün kala kanamam oldu uçuk pembe renk. Ama diğer belirtiler aynı bide göğüslerimde hiç ağrı yok bu sefer
Ve evet 15 gün arayla iki kez vajinal muayene yaptı. Hiç bir sıkıntı görmedi. Rahim enfeksiyonu konusunu ise ben hiç bilmiyorum onu da araştırayım, zaten şimdiye kadar kendi araştırmalarimla hep daha doğru sonuçlar elde ettim vucudumla alakalı. Ovulasyon kanaması olduğunu ise şuradan anlıyorum, adet döngüsüne göre bu döneme denk geliyor ve yumurtlama belirtilerinden hemen hepsini yaşıyorum ardından bu kanama başlıyorDoktor nasıl bir izahta bulunamadı anlamadım çünkü normal bir durum değil bu, rahim enfeksiyonu olabilir endometriosiz gibi bir adı var yanlış hatırlamıyorsam ya da başka birşey olabilir, vajinal muayene yapmıştır belki doktorun ama bence başka bir doktora daha gitmelisin
Amin amin amin.Ay az kaldi kizlar dua edin gi 4 5 kisi bu hafta herseyi belli olcak bizde hamis olak ya
Ben ilk 2 yıl çocuk istemiyodum hep te rabbime dua ediyodum nolur Allahım benimde çocuk yapma aşkım olsun bende diğer kadınlar gibi çocuk yapmak isteyeyim iki yıl çok uzaktım çocuk kelimesine ama şimdi istiyorum 6 ay oldu işte en sevmediğim huyum bir şeyi istemezsem hiç istemem istersem de çok isterim sonuna kadar çabalarım. Ve şu an anne olmaya hazırım çok istiyorumÇok üzülürsün ama olmazsa bence çok da heveslenmek yanlış
Canım benim 12. Günde cok silik çıkmıştı.Kızlar bir şey sorcam.Idrar testinde , yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif çıkıyor?
Amin inşallah canım hepimiz hamileyizdirBenim normalde göğüs ağrım yumurtlamadan sonraki gün başlardı bu defa adete bir hafta kala falan başladı. İnşallah sen de hamilesindir.
Burdkai herkes çok istiyo emin ol ama Rabbim ne zaman verirse o zaman olucak önce tevekkül etmek lazım elimizde dğeil malesefBen ilk 2 yıl çocuk istemiyodum hep te rabbime dua ediyodum nolur Allahım benimde çocuk yapma aşkım olsun bende diğer kadınlar gibi çocuk yapmak isteyeyim iki yıl çok uzaktım çocuk kelimesine ama şimdi istiyorum 6 ay oldu işte en sevmediğim huyum bir şeyi istemezsem hiç istemem istersem de çok isterim sonuna kadar çabalarım. Ve şu an anne olmaya hazırım çok istiyorum
Öyle canım Allah büyük vakti zamanı ne zaman bilmiyoruz işte vakit gelmeyince tüp bebek bile tutmuyorBence belli olmaz daha cnm Rabbim büyük
Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği inşallah işte tedbir bizden takdir Allahtan. Biz kendimizden emin olalım gerisi takdiri ilahi.Burdkai herkes çok istiyo emin ol ama Rabbim ne zaman verirse o zaman olucak önce tevekkül etmek lazım elimizde dğeil malesef
Aynen öyle neler okuyoruz herşeyi deneyip olmuyor en son vazgeçiyor çiftler kabulleniyor Rabbim kendiliğinden nasip ediyor nasibimzde ne zmansa vaktini bekliyorÖyle canım Allah büyük vakti zamanı ne zaman bilmiyoruz işte vakit gelmeyince tüp bebek bile tutmuyor
Yaptirin bence basit bir islem .ne diyeyim ya gercekten ortada bi sebep olmadan da olmamasi cok zor Allah,tez vakitte nasip etsinSorunda burda ya ben 2.5 yıldır evliyim her 6 ayda bir doktora giderim bütün testlerimi yaptırırım doktor bile değiştirdim hepsi dedi ki yumurtalıkların çok canlı kıpır kıpır dedi bi doktor yumurtalıkların cirit atıyo dedi hatta birine 10 yıldır sigara içiyorum dedim bana sigara içmene rağmen yumurtalıkların müthiş dedi son 6 aydır on kez doktora gittim yüne bende sorun olmayınca eşim dedi ki o zaman sorun bende onunda spermiyogram testi geçen hafta çıktı doktoru ona da demiş senin spermlerin %96 sı canlı sperm ve ileri hareketli çok iyi demiş. Eşime de dedim ikimizde de sıkıntı yok madem aşılama yapalım aralıkta yaparız dedi.
Herkeste farklı olur benceBen hala kuruyum. İnşallah bir terslik yoktur bende. Yalnız benim de göğüslerim çok erken büyümeye başladı.
Evet kesinlikle katılıyorum bakıcam bu ay adet olursam aşılamaya gidicem. Şimdi bizim bütün tahlillerimiz yapılmış ya olur da aşılamaya karar verirsek direk doktora gidebiliriz değil miYaptirin bence basit bir islem .ne diyeyim ya gercekten ortada bi sebep olmadan da olmamasi cok zor Allah,tez vakitte nasip etsin
Evet bende okuyunca şaşırdım tabi bile bile yaptı yani 1 ay daha beklerdim ne olacaktı ki herkesin çok iyi dediği ismi duyulmuş bir doktordu kendisi para için mi bilmiyorum klomenden başka ilaç kullanmadı iğnelik durumun yok dedi hep boş yere para yatırmayın dedi eşim ilk gittiğimizde söylemişti hocam çok şükür maddi durumum iyi ne gerekiyorsa yapın maddi açıdan düşünmeyin ama banada boşa para harcatmayın demişti gerçekten insan paraya değil ama boş yere giden paraya üzülüyor ayrıca iğne vurulana kadar 29 mm olmuştu amaaan canım ne deyimİyi yaparsın canım, gece yazmışsın ya yumurta 25ten büyük olunca kiste dönüşüyormuş diye ben de öyle biliyordum 18-23 mm olunca çatlıyor daha fazlasını pek duymadım bile bile mi yaptı acaba aşılamayı para için mi yani sen anlarsın hal ve hareketlerinden ? Çok büyümesi de iyi değil sanırım daha iyi bir doktora denk gelirsin inş
Öyle kuzum Rabbim büyük çok ağladım ilk defa bu kadar üzüldüm ama ağlayıncada üzülüncede gelmiyor ki nasip deyip Allah’a sığınıyoruzRabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar ne denebilir ki duadan başka dalımız yok
Öyle canım ya gerçekten hayırlısı ne desek ne yapsak çırpınsak boşCanım benim ya hakkında hayırlısı olsun başka diyecek bir şey yok gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?