Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adet düzensizliği gibi düşündü ve bunun üzerinde duralım dedi, ben de durumu bilmediğim için öyle düşünüyordum. Ama araştırınca böyle bir durumun varlığını öğrendim. İsmi mittelschmerz olarak geçiyor kaynaklarda. Hatta gün de reglimin 2. Günü diye hormon testi bakılmıştı daha sonuçları almadım ama bu adet kanaması değil de bu ovulasyon kanaması ise o sonuçlar da yanlış çıkacak. O yüzden sonuç göstermeye gittiğimde doktorla tekrar konuşacağım bunu. Nadir rastalan bir durummuş 100 kadından 5'inde gibi..

Seninle çoğu belirtilerimiz birbirine uyuyo benimde göğüslerde ucu beyaz beneklenmeler oldu göğüs ucumdanda krem gibi bişey geldi bide reglime on gün kala kanamam oldu uçuk pembe renk. Ama diğer belirtiler aynı bide göğüslerimde hiç ağrı yok bu sefer

Benim normalde göğüs ağrım yumurtlamadan sonraki gün başlardı bu defa adete bir hafta kala falan başladı. İnşallah sen de hamilesindir.

Ve evet 15 gün arayla iki kez vajinal muayene yaptı. Hiç bir sıkıntı görmedi. Rahim enfeksiyonu konusunu ise ben hiç bilmiyorum onu da araştırayım, zaten şimdiye kadar kendi araştırmalarimla hep daha doğru sonuçlar elde ettim vucudumla alakalı. Ovulasyon kanaması olduğunu ise şuradan anlıyorum, adet döngüsüne göre bu döneme denk geliyor ve yumurtlama belirtilerinden hemen hepsini yaşıyorum ardından bu kanama başlıyor

Çok üzülürsün ama olmazsa bence çok da heveslenmek yanlış
Ben ilk 2 yıl çocuk istemiyodum hep te rabbime dua ediyodum nolur Allahım benimde çocuk yapma aşkım olsun bende diğer kadınlar gibi çocuk yapmak isteyeyim iki yıl çok uzaktım çocuk kelimesine ama şimdi istiyorum 6 ay oldu işte en sevmediğim huyum bir şeyi istemezsem hiç istemem istersem de çok isterim sonuna kadar çabalarım. Ve şu an anne olmaya hazırım çok istiyorum

Burdkai herkes çok istiyo emin ol ama Rabbim ne zaman verirse o zaman olucak önce tevekkül etmek lazım elimizde dğeil malesef

Burdkai herkes çok istiyo emin ol ama Rabbim ne zaman verirse o zaman olucak önce tevekkül etmek lazım elimizde dğeil malesef
Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği inşallah işte tedbir bizden takdir Allahtan. Biz kendimizden emin olalım gerisi takdiri ilahi.

Öyle canım Allah büyük vakti zamanı ne zaman bilmiyoruz işte vakit gelmeyince tüp bebek bile tutmuyor
Aynen öyle neler okuyoruz herşeyi deneyip olmuyor en son vazgeçiyor çiftler kabulleniyor Rabbim kendiliğinden nasip ediyor nasibimzde ne zmansa vaktini bekliyor Rabb'im kimseye fazla aratmasın

Yaptirin bence basit bir islem .ne diyeyim ya gercekten ortada bi sebep olmadan da olmamasi cok zor Allah,tez vakitte nasip etsin

Yaptirin bence basit bir islem .ne diyeyim ya gercekten ortada bi sebep olmadan da olmamasi cok zor Allah,tez vakitte nasip etsin
Evet kesinlikle katılıyorum bakıcam bu ay adet olursam aşılamaya gidicem. Şimdi bizim bütün tahlillerimiz yapılmış ya olur da aşılamaya karar verirsek direk doktora gidebiliriz değil mi

Evet bende okuyunca şaşırdım tabi bile bile yaptı yani 1 ay daha beklerdim ne olacaktı ki herkesin çok iyi dediği ismi duyulmuş bir doktordu kendisi para için mi bilmiyorum klomenden başka ilaç kullanmadı iğnelik durumun yok dedi hep boş yere para yatırmayın dedi eşim ilk gittiğimizde söylemişti hocam çok şükür maddi durumum iyi ne gerekiyorsa yapın maddi açıdan düşünmeyin ama banada boşa para harcatmayın demişti gerçekten insan paraya değil ama boş yere giden paraya üzülüyor ayrıca iğne vurulana kadar 29 mm olmuştu amaaan canım ne deyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…