Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel seyler yazmıssın canım dogru bir doktorla hayatımı karartmamam gerekiyor evet bende bilincindeyim sizleride sıktım üzdüm özür dilerim allah yardımcımız olsun hepimizin dermansız dert vermesin rabbim insallah Cokcok sagolun

Alakası yok canım, sen bizi öyle bir araya getirdin ki içimizden biri umutsuz olsa umut vermek için çabalıyoruz. Kimsenin umudunu kırdigin yok, sadece üzülüyoruz, iyi olmanı istiyoruz hepsi bu.
Allahım hepinizden razı olsun ciceklerim misgibi kokanlarım rabbim kucaklarınıza sizlerden cennet bahcesi alıp koysun insallah Allah razı olsun...

Yok canım yanlıs anlasılmadı ben sadece o sekilde belirtmek istedim tersledigimi sandıysan asıl ben cok özür dilerim allah arkadasının cocugunu bagıslasın sanada bir evlat versin insallah canım

Hangi şehirdensin istanbulsa sana mükemmel bi doktor önerebilirim
Evet ist canım hangi hastane hangi dr

Estagfirullah özürlük birşey yok. Nanacım bak medipol sefaköy hastanesinde pelin ergenekon diye bindoktor var hem ağzından bal damlıyo hemde alanında çok iyi düşün benim annemin doktoruydu ben uzun yıllar bulamadım o doktoru çok hastanede çalıştı geçenlerde aradım yine buldum bütün medipolleri aradım sefaköydeymiş muayene ücreti nedir bilmiyorum ben o kadına beşyüz lirayı da basarım o kadar iyi diyorum ben de adet olursam onun yanına gidicem aşılama için. Bi de esenyurt esencan hastanesinde süreyya diye bi doktor var kadın kime elini atsa rabbbimin vesilesiyle mucize gerçekleşiyo avcılarda da bi kadın var onun ismini yarın arkadaşımdan öğrenicem o kadının namı da çok dolaşıyo bide beylikdüzü medilife hastanesinde selda doktor var o kadın da o kadar iyi ki randevu bulamıyorum ona da sen neresindesin istanbulun

Anladım canım bana bunları özelden kopyala yapıstır yapabilirmisin peki? Bir miktar birikim yapıp öyle gideyim tesekkür ederim buarada bilgilerini paylastıgın icin cok sagol

Anladım canım bana bunları özelden kopyala yapıstır yapabilirmisin peki? Bir miktar birikim yapıp öyle gideyim tesekkür ederim buarada bilgilerini paylastıgın icin cok sagol
Gönderdim canım içini ferah tut ve her gün telefondan da olsa meryem suresini ve kalem suresini oku derim

Gönderdim canım içini ferah tut ve her gün telefondan da olsa meryem suresini ve kalem suresini oku derim
Meryem suresi adetken okunmuyor biliyorum kalem suresini yeni duydum o adetken okunuyormuki
Biz burada dua topigi yaptık okuduk rabbi heblide cektik zamanı var yada hayırlısı degilmis demekki olmadı yine beni üzende olmamasından cok doktorun hic olmayacak gibi konusmasıydı aklımdan atamıyorum birtürlü o konusmayı

Yok abdestliyken okunuyolar kalem suresini şimdi anlamıyla dinle için açılsın benimkendime getiriyor o sure ne zaman darlansam açar dinlerim rabbim gönlümüzdekini hayırlı bi şekilde bize nasip etsin inşallah doktorun dediğini de at kafandan vallahi benim içime hiç kötü bişey doğmadı senin için bak benim hislerim gerçekten çok kuvvetlidir senin öyle bi sorunun yok bence

Adet bitince abdestli okurum tesekkür ederim
İnsallah canım insallah icinize dogan gibi temizdir icim cokcok sagol iyiki geldin

Allahım zorluklarını kolaylastırsın insallah malesef cok iyi anlıyorum rabbim güc dirayet versin bebisi tez zamanda karnına koysun insallah bebegim dualarım seninle Nasıl icin rahat edecekse nasıl iyi olacaksan öyle yap topigin herzaman burada unutma

Evet kuzum konu aç doktor araştır rahim filmi çekil ama asla pes etme hadi bakiyim güzellik

Devralmak istermisin cicegim topigi?
Canını yerim sensin burayı acan bize umut olan birine mi kızdın grupta ben anlamadım zaten cok aktif olup takip edemiyorum ben. Sen kimseye aldırma. Klavye başında konuşan cok burda eger oyle biri ise boşverrr. Yoksa da canını sıkma. Ha dersen ki girmicem artık tamam anlarım. Ama başka türlü gidemezsin efendim. Nokta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…