Ne güzel seyler yazmıssın canım dogru bir doktorla hayatımı karartmamam gerekiyor evet bende bilincindeyim sizleride sıktım üzdüm özür dilerim allah yardımcımız olsun hepimizin dermansız dert vermesin rabbim insallahYapicaksin biliorum bu kotu bi dönum noktan hepimiz az cok yasadik kiz bna ne dedi kanser testi al dedi rahim kanseri olabilirsim dedi enfekdyon cikti unuttunmu inanma git iki uc doktora baktir kac aydir gidionda birimi goruo allahm ya bn inanmiorum dogru olduguna kiz kanda bile hata yapiolar pislikler inanma rahim filminde asil gozukuo hersey ucgenmis bi kizinki ultrasyonla fln degil gitti rahim filminde gozukti ultrasanu tobeya rahmin icinemi sokuoda goruomus cok komikler ya hadi kisti dedigin gibi gormustur kist cok önemli degil neler duydum imkansizzlikda hamisolup ikinciyi cikaran bunuda ilk kez duydum film cekkeden bastan sagma insanlarin umudunu karartio ve kizlar dogru dio dewlet uzatio acilio oluo kisiye gore ama hakkatten guzel yapiolar herseyini cikariolar uzme tatli canini kimseyide ipleme duani esirgeme bebisimiz olucak hepimizin bak tek ttek dokuluoz
Hangi şehirdensin istanbulsa sana mükemmel bi doktor önerebilirimHepsi yapabilecegim seyler en önce isinin ehli bicdanlı bir doktor bulmak istiyorum cicegim
Allahım hepinizden razı olsun ciceklerim misgibi kokanlarım rabbim kucaklarınıza sizlerden cennet bahcesi alıp koysun insallahAlakası yok canım, sen bizi öyle bir araya getirdin ki içimizden biri umutsuz olsa umut vermek için çabalıyoruz. Kimsenin umudunu kırdigin yok, sadece üzülüyoruz, iyi olmanı istiyoruz hepsi bu.
Yok canım yanlıs anlasılmadı ben sadece o sekilde belirtmek istedim tersledigimi sandıysan asıl ben cok özür dilerim allah arkadasının cocugunu bagıslasın sanada bir evlat versin insallah canımBenim bi tanıdığımın da rahmi küçük ama tüp bebekle hamile kaldı şu an hamiş bence hayatta herşeyin bi çaresi vardır sen başka doktora da gözük istersen için rhaatlasın ya da gerçekten öyle bi durum varsa tedbirini alırsın gerkeen neyse yaparsın bu arada namın yürüsün derken nam peşinde olduğun için değil biizim oralarda öyle derler öyle bi yap ki ya da kazan ki ya da yürü ki namın yürüsün derler yanlış anlasıldıysam özür dilerim
Evet ist canım hangi hastane hangi drHangi şehirdensin istanbulsa sana mükemmel bi doktor önerebilirim
Nana sen karslı mısınGidecem canım ama doktorlardan korkuyorum suan nasıl asacam bu hislerimi bilmiyorum
Allah razı olsun balam
Yok canım karslı degilim sen karslımısınNana sen karslı mısın
Estagfirullah özürlük birşey yok. Nanacım bak medipol sefaköy hastanesinde pelin ergenekon diye bindoktor var hem ağzından bal damlıyo hemde alanında çok iyi düşün benim annemin doktoruydu ben uzun yıllar bulamadım o doktoru çok hastanede çalıştı geçenlerde aradım yine buldum bütün medipolleri aradım sefaköydeymiş muayene ücreti nedir bilmiyorum ben o kadına beşyüz lirayı da basarım o kadar iyi diyorum ben de adet olursam onun yanına gidicem aşılama için. Bi de esenyurt esencan hastanesinde süreyya diye bi doktor var kadın kime elini atsa rabbbimin vesilesiyle mucize gerçekleşiyo avcılarda da bi kadın var onun ismini yarın arkadaşımdan öğrenicem o kadının namı da çok dolaşıyo bide beylikdüzü medilife hastanesinde selda doktor var o kadın da o kadar iyi ki randevu bulamıyorum ona da sen neresindesin istanbulunYok canım yanlıs anlasılmadı ben sadece o sekilde belirtmek istedim tersledigimi sandıysan asıl ben cok özür dilerim allah arkadasının cocugunu bagıslasın sanada bir evlat versin insallah canım
Evet ist canım hangi hastane hangi dr
Anladım canım bana bunları özelden kopyala yapıstır yapabilirmisin peki? Bir miktar birikim yapıp öyle gideyim tesekkür ederim buarada bilgilerini paylastıgın icin cok sagolEstagfirullah özürlük birşey yok. Nanacım bak medipol sefaköy hastanesinde pelin ergenekon diye bindoktor var hem ağzından bal damlıyo hemde alanında çok iyi düşün benim annemin doktoruydu ben uzun yıllar bulamadım o doktoru çok hastanede çalıştı geçenlerde aradım yine buldum bütün medipolleri aradım sefaköydeymiş muayene ücreti nedir bilmiyorum ben o kadına beşyüz lirayı da basarım o kadar iyi diyorum ben de adet olursam onun yanına gidicem aşılama için. Bi de esenyurt esencan hastanesinde süreyya diye bi doktor var kadın kime elini atsa rabbbimin vesilesiyle mucize gerçekleşiyo avcılarda da bi kadın var onun ismini yarın arkadaşımdan öğrenicem o kadının namı da çok dolaşıyo bide beylikdüzü medilife hastanesinde selda doktor var o kadın da o kadar iyi ki randevu bulamıyorum ona da sen neresindesin istanbulun
Gönderdim canım içini ferah tut ve her gün telefondan da olsa meryem suresini ve kalem suresini oku derimAnladım canım bana bunları özelden kopyala yapıstır yapabilirmisin peki? Bir miktar birikim yapıp öyle gideyim tesekkür ederim buarada bilgilerini paylastıgın icin cok sagol
Meryem suresi adetken okunmuyor biliyorum kalem suresini yeni duydum o adetken okunuyormukiGönderdim canım içini ferah tut ve her gün telefondan da olsa meryem suresini ve kalem suresini oku derim
Yok abdestliyken okunuyolar kalem suresini şimdi anlamıyla dinle için açılsın benimkendime getiriyor o sure ne zaman darlansam açar dinlerim rabbim gönlümüzdekini hayırlı bi şekilde bize nasip etsin inşallah doktorun dediğini de at kafandan vallahi benim içime hiç kötü bişey doğmadı senin için bak benim hislerim gerçekten çok kuvvetlidir senin öyle bi sorunun yok benceMeryem suresi adetken okunmuyor biliyorum kalem suresini yeni duydum o adetken okunuyormuki
Biz burada dua topigi yaptık okuduk rabbi heblide cektik zamanı var yada hayırlısı degilmis demekki olmadı yinebeni üzende olmamasından cok doktorun hic olmayacak gibi konusmasıydı aklımdan atamıyorum birtürlü o konusmayı
Adet bitince abdestli okurum tesekkür ederimYok abdestliyken okunuyolar kalem suresini şimdi anlamıyla dinle için açılsın benimkendime getiriyor o sure ne zaman darlansam açar dinlerim rabbim gönlümüzdekini hayırlı bi şekilde bize nasip etsin inşallah doktorun dediğini de at kafandan vallahi benim içime hiç kötü bişey doğmadı senin için bak benim hislerim gerçekten çok kuvvetlidir senin öyle bi sorunun yok bence
Allahım zorluklarını kolaylastırsın insallah malesef cok iyi anlıyorum rabbim güc dirayet versin bebisi tez zamanda karnına koysun insallah bebegim dualarım seninleN Nana Ana cim.benim bat 30kasimdi. 18kasimda asilama olmustum ama malesef negatif miş. Doktorum tüp bebekten baska care kalmadi dedi. Mayis haziran gibi tüp bebek yapicam. Akil sagligim bozuldu.hicbirsey düsünemiyorum.aklim gece gündüz bebek işinde sürekli forumlarda birseyler arastiriyorum. Evde ne iş ne yemek yapamaz oldum..doktorum uzaklaş ve okumayi arastirmayi birak dedi. Oyüzden mayisa kadar kilo vermeye odaklanicam. Hazirandada tüp bebek denicem. Arada uğrar sizlerden gelen güzel haberlere bakarim.
Amin insallahİnsallah Allah'ın izniyle veririm o mutlu haberi rabbim en kısa zamanda seni beni ve tüm istiyenlerin kollarını boş brkmasin insallah
Evet kuzum konu aç doktor araştır rahim filmi çekil ama asla pes etme hadi bakiyim güzellikSagol bitanem insallah cok zoru yasadım artık kolaylıklarla cözmek istiyorum isimi rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Rahim kücüklüügü ile ilgili bir konu acabilirim aslında o sekilde gebe kalan varmı merak ediyorum bunu gerci doktorun söylemine pekte inanmıyorum ama yinede yara acmayı basardı namusssszzz
Canını yerim sensin burayı acan bize umut olan birine mi kızdın grupta ben anlamadım zaten cok aktif olup takip edemiyorum ben. Sen kimseye aldırma. Klavye başında konuşan cok burda eger oyle biri ise boşverrr. Yoksa da canını sıkma. Ha dersen ki girmicem artık tamam anlarım. Ama başka türlü gidemezsin efendim. NoktaDevralmak istermisin cicegim topigi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?