- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Insallalaaaahhhhh yaaaaa vallaha insallah ❤❤❤❤Hadi bakalım inşallah bebiş haberiyle dönersin.❤❤
İnşallah bebiş çıkar. Senin ve hepimizinkindenBen de kan verdim geldim. Bakalım ne çıkacak o minik tüpten.❤
Hadi bakalım inşallah canım yaHanimlar Gunaydin
Birazdan kan vermeye gidicem yurekten edilen dualara ihtiyacım var♥
Kuzum cuma günü 30,5 ile öğrenmiştim ama artması gerekiyor. İnşallah artar. Sen de inşallah gebesindir.İnşallah bebiş çıkar. Senin ve hepimizinkinden
Yaaa inşallah kat kat kat yükselir canım benim. Amin inşallah hayırlısıyla canım yaa. Sen aşılamamı oldun yoksa normal yolla mı gebe kaldın? Bi de kaçıncı gğnde testte 30 u gördünKuzum cuma günü 30,5 ile öğrenmiştim ama artması gerekiyor. İnşallah artar. Sen de inşallah gebesindir.
Insallah sonuc oglene kadar ciksa iyiHadi bakalım inşallah canım yabeni etiketle lütfen
Ben tedavi olmadım bu ay cnm yoruldum ara verdım ama adetımın bittiği 12.günüm cnmKaçıncı günündesin benim aşılamadan sonra 9.günüm gecesinde oldu
İnşallah tutar kardeşim. Seninki ve hepimizinkiBen tedavi olmadım bu ay cnm yoruldum ara verdım ama adetımın bittiği 12.günüm cnm
Canım çok güzel artmıştır inşallah kuzum❤❤❤Ben de kan verdim geldim. Bakalım ne çıkacak o minik tüpten.❤
kız kan mı verdin sen aaaaInsallah sonuc oglene kadar ciksa iyi
Canım hayirlsiyla inşallah bu sefer tutmustur yaaa Allahım sen yardim etInsallah sonuc oglene kadar ciksa iyi
Çıkar inşallah sonu güzel olsun da geç çıksın biraz bişey olmazInsallah sonuc oglene kadar ciksa iyi
nana ne demek oluyor kız buhanımlar merhaba
agustos ayında güzel umutlarla actıgım bu topigi devretmek istiyorum.
topik baskanı olmasını istediginiz birisi varsa yada ben bu isin üstesinden gelirim diyeniniz varsa lütfen aranızda karar verin
Hesap bilgilerimi özelden kendisiyle paylasıp ayrılacagım
Devraldıgında isim ve sifreyi istedigi gibi güncelleyebilir yeni baskanınız
güven duyulmayan birisi olarak aranızda kalmak istemiyorum.
Rabbim hepinizi gönlünüzdeki evladınıza kavustursun insallah dilerim
başka doktora git lütfen eğer öyleyse de vardır illaki bı çözümü Rabbim dermansız dert vermesinPco ya üzülmedim drun rahmin kücük gebe kalamazsın senin cocugun olmaz demesine üzüldügüm kadar
İnternettende arastırdım kimyasal ve düsüge neden oluyormus rahim kücüklügü
Ama hala anlamadıgım sey var cok dra gittim cok ultrasonla baktılar hicbirisi rahmin kücük demedi bu nasıl bu kadar tatlı tatlı konusup acı acı rahmin kücük diyerek devamını getirdi
hadi hayırlı haberlerle dönersin insAllah canım nerede vereceksin kanHanimlar Gunaydin
Birazdan kan vermeye gidicem yurekten edilen dualara ihtiyacım var♥
Ne zaman çıkacak sonuç canım güzelce artmıştır insAllahBen de kan verdim geldim. Bakalım ne çıkacak o minik tüpten.❤
Ay naptın yazamadım yaaaKahvalti yapip cikicam insallah ya ♥♥
Hadi hayırlısı güzel haberlerleBen de kan verdim geldim. Bakalım ne çıkacak o minik tüpten.❤
Bizim burda devlete vericemnana ne demek oluyor kız bukim güvenmiyor sana anlamadım kafanı dinle diye gitmeni hakli bulduk ama sen bu topiğin başkanisin senden başkası yapamaz doktor konusunda hepimiz aynı şeyi söylüyoruz insan Rabbim ol dedi mi hiç bişey engel değil kolay da değil biliyorum duydukların üzüyor ama teslim olma Rabbim nasip etmeyeceği seyi hayal ettirmezmis senin mercimek biraz daha nazlı burdaki herkesten ama gelecek insAllah
başka doktora git lütfen eğer öyleyse de vardır illaki bı çözümü Rabbim dermansız dert vermesin
hadi hayırlı haberlerle dönersin insAllah canım nerede vereceksin kan
Ne zaman çıkacak sonuç canım güzelce artmıştır insAllah
Simdi giduyoruz ya umutsuz bi sekikdeAy naptın yazamadım yaaa
Umutlu bir şekilde canım yapma lütfenSimdi giduyoruz ya umutsuz bi sekikde
Yaaa randevun var mıydı peki canım insAllah hemen çıkar sonuçBizim burda devlete vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?