Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bana da pco dediler bir sürü tantana yaptılar. Gecen sene tam bu zamanlar rahim filmi falan cekildim. Profesör gördü beni kanuni ye gittim. Kızım kafanı yorma 1 seneye kalmaz olur dedi. Ve üzerinden 1 sene gecti oldu şükür. Hamile oldugumu ogrendim aydan once ki ay doktorun biri yok yapışıklık var yok yumurtalar catlamıo senin igneylede çatlamıo tüp bebek yaptır ugraşma demesi hele. O gun oyle bir sinirle cıktım aglaya aglaya gittim eve daha yüzünüze bakmam dedim. Bu hastaneye adım atmam dedim ama diger aya yine geldim ve bebek haberiyle cıktım gerci hoş iki hafta boyunca yok boştur yok kimyasaldır tantanası yaptılar ama. Tek doktorla sınırlı kalma. Daha sen bişey yapmadın bildigim kadarıyla. Ben son zamanlar klomen falan da kullanmıştım artık tedaviye başlamıştık. Kendine ferahlık ver ama boyle olmaz insanların rahmi ters oluyo yamuk oluyo ama doguruolar gayet guzel. Şu an hamile olmasam bile aynı konuşmayı yapardım. Sende git bir araştırma hastanesine araştırsınlar herşeyi benim incigine cincigine baktılar hematoloji ye bile yolladılar düşün çikolata kistim vardı doktor demesin mi kanser olabilir Allah ım dedim neler yaşıyorum ne umutla geldim ne diolar bana. Süreç zor. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimizi.

Uzulduk ama pes etmenden ve gitmenden yoksa daima destekcinim insalllahhhh

O yüzden biraz rahatlamaya çalış sal kendini herşey olucağına varır o güzel canını sıkma

Canım nereye ya gitme bir yere neden gidiyorsun yapma yaaaaa

Canım doktorlar allahın önüne geçemez ki neden umutsuzluga kapılıyorsun bence olumsuz duyguları at bir kenara çözüm yolları ara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…