Ya bana da pco dediler bir sürü tantana yaptılar. Gecen sene tam bu zamanlar rahim filmi falan cekildim. Profesör gördü beni kanuni ye gittim. Kızım kafanı yorma 1 seneye kalmaz olur dedi. Ve üzerinden 1 sene gecti oldu şükür. Hamile oldugumu ogrendim aydan once ki ay doktorun biri yok yapışıklık var yok yumurtalar catlamıo senin igneylede çatlamıo tüp bebek yaptır ugraşma demesi hele. O gun oyle bir sinirle cıktım aglaya aglaya gittim eve daha yüzünüze bakmam dedim. Bu hastaneye adım atmam dedim ama diger aya yine geldim ve bebek haberiyle cıktım gerci hoş iki hafta boyunca yok boştur yok kimyasaldır tantanası yaptılar ama. Tek doktorla sınırlı kalma. Daha sen bişey yapmadın bildigim kadarıyla. Ben son zamanlar klomen falan da kullanmıştım artık tedaviye başlamıştık. Kendine ferahlık ver ama boyle olmaz insanların rahmi ters oluyo yamuk oluyo ama doguruolar gayet guzel. Şu an hamile olmasam bile aynı konuşmayı yapardım. Sende git bir araştırma hastanesine araştırsınlar herşeyi benim incigine cincigine baktılar hematoloji ye bile yolladılar düşün çikolata kistim vardı doktor demesin mi kanser olabilir Allah ım dedim neler yaşıyorum ne umutla geldim ne diolar bana. Süreç zor. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimizi.Pco ya üzülmedim drun rahmin kücük gebe kalamazsın senin cocugun olmaz demesine üzüldügüm kadar
İnternettende arastırdım kimyasal ve düsüge neden oluyormus rahim kücüklügü
Ama hala anlamadıgım sey var cok dra gittim cok ultrasonla baktılar hicbirisi rahmin kücük demedi bu nasıl bu kadar tatlı tatlı konusup acı acı rahmin kücük diyerek devamını getirdi
Uzulduk ama pes etmenden ve gitmenden yoksa daima destekcinimNe güzel seyler yazmıssın canım dogru bir doktorla hayatımı karartmamam gerekiyor evet bende bilincindeyim sizleride sıktım üzdüm özür dilerim allah yardımcımız olsun hepimizin dermansız dert vermesin rabbim insallahCokcok sagolun
Bnada bnada civi caktik nanacim biz@Sevecannn batın belli oldugunda haber verirsin bana senide ugurlu listeme alayım canım bir bana ugurlu degil ya neyse
O yüzden biraz rahatlamaya çalış sal kendini herşey olucağına varır o güzel canını sıkmaİnsallah gönlüne dogru olan doguyordur kuzumgitsem burdan unuturmuyum cok stres yaptım her ay her ay bir beklenti
Belirtiler oldu diyor hep kanamalarım stresten bozuldu adet söktürücüyle adet olacak hale getirdim kendimi istemeden birde üstüne bu salakdoktora denk gelince iste sen düsün halimi
Ben tanıdım onu yaa şansa bak çok şaşırdım. Bide kızlar ben yeni üyeyim bu alıntı filan ne oluyo onu bilmiyorum.Walla zorluoz su an ya kesin konusmusuzdur
Ben yeni üye değilim ama hala bilmiyorumBen tanıdım onu yaa şansa bak çok şaşırdım. Bide kızlar ben yeni üyeyim bu alıntı filan ne oluyo onu bilmiyorum.
hanımlar merhaba
agustos ayında güzel umutlarla actıgım bu topigi devretmek istiyorum.
topik baskanı olmasını istediginiz birisi varsa yada ben bu isin üstesinden gelirim diyeniniz varsa lütfen aranızda karar verin
Hesap bilgilerimi özelden kendisiyle paylasıp ayrılacagım
Devraldıgında isim ve sifreyi istedigi gibi güncelleyebilir yeni baskanınız
güven duyulmayan birisi olarak aranızda kalmak istemiyorum.
Güven duyulmayan ne demek Nanacim neden böyle dedim şimdi anlamadim
Rabbim hepinizi gönlünüzdeki evladınıza kavustursun insallah dilerim
Canım nereye ya gitme bir yere neden gidiyorsun yapma yaaaaahanımlar merhaba
agustos ayında güzel umutlarla actıgım bu topigi devretmek istiyorum.
topik baskanı olmasını istediginiz birisi varsa yada ben bu isin üstesinden gelirim diyeniniz varsa lütfen aranızda karar verin
Hesap bilgilerimi özelden kendisiyle paylasıp ayrılacagım
Devraldıgında isim ve sifreyi istedigi gibi güncelleyebilir yeni baskanınız
güven duyulmayan birisi olarak aranızda kalmak istemiyorum.
Rabbim hepinizi gönlünüzdeki evladınıza kavustursun insallah dilerim
Gerçektenmiiii naptııııınHanimlar Gunaydin
Birazdan kan vermeye gidicem yurekten edilen dualara ihtiyacım var♥
Hahahaha o zaman problem yok anlaşabiliyoruz en azındanBen yeni üye değilim ama hala bilmiyorum
Hadi Allahım inşallah hayırlı sonuçlarHanimlar Gunaydin
Canım doktorlar allahın önüne geçemez ki neden umutsuzluga kapılıyorsun bence olumsuz duyguları at bir kenara çözüm yolları araPco ya üzülmedim drun rahmin kücük gebe kalamazsın senin cocugun olmaz demesine üzüldügüm kadar
İnternettende arastırdım kimyasal ve düsüge neden oluyormus rahim kücüklügü
Ama hala anlamadıgım sey var cok dra gittim cok ultrasonla baktılar hicbirisi rahmin kücük demedi bu nasıl bu kadar tatlı tatlı konusup acı acı rahmin kücük diyerek devamını getirdi
Kaçıncı günündesin benim aşılamadan sonra 9.günüm gecesinde olduGunaydın kızlar ben bugun Mode yanması ve bulantım var neden se
Kahvalti yapip cikicam insallah yaGerçektenmiiii naptııııın
Ayy hadi insallahhhh ama pek umudum yok niyeyseHadi Allahım inşallah hayırlı sonuçlar
Yaa bende de öyle umut yok diyorum ama nasıl istiyorum nasıl bekliyorum bir bilsennn.Ayy hadi insallahhhh ama pek umudum yok niyeyse
Hadi bakalım inşallah bebiş haberiyle dönersin.Hanimlar Gunaydin
Aynen icimden cok istiyotum ama disim olmayacak diyorYaa bende de öyle umut yok diyorum ama nasıl istiyorum nasıl bekliyorum bir bilsennn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?