- 27 Kasım 2019
- 314
- 301
- 23
- 38
Şu ara testi yapmakla mesgul bence, birkac dakikadır sesi çıkmıyorL Loriklorik kan vermissin kuzuuu
Hayirla sonuclanir ins
Buarada sen test yapana kadar kan tahlilin çıkacak kiz hadiiiii
Inş çok cok daha yüksek çıkar cnmInsallah cikar guzel sonuc alirim 5 bile ciksa benim icin sevinmeme sebep♥
Aaaaaaaaaa dayanamadinmi aaaa ay bn nasil hycan yaptim ay allahm lutfenHanimlar Gunaydin
Birazdan kan vermeye gidicem yurekten edilen dualara ihtiyacım var♥
Allah seni kiz heycanla sayfa sayfa okuomCok sira vaedi Baska hastaneye gidiyoruz
Kiz atla gel okuma bisy yokAllah seni kiz heycanla sayfa sayfa okuom
Geldim geldim ay nasil heucan yaptim da bu kiz bisey yazmamis hani sonuc hani cis cubugu yok allahim nolur ay kndim yapiomus gibi oldumKiz atla gel okuma bisy yok
Insllh simdi sevincten aglioduur da gelmiodrGeldim geldim ay nasil heucan yaptim da bu kiz bisey yazmamis hani sonuc hani cis cubugu yok allahim nolur ay kndim yapiomus gibi oldum
Ay insallah öledir ya bizede hber verse ii olcak L Loriklorik kiz bizi unutma bizde mutlu olak hberi verdeInsllh simdi sevincten aglioduur da gelmiodr
Gebelik testi yaptim silik cizgi bile yyyooohhhhhhAy insallah öledir ya bizede hber verse ii olcak L Loriklorik kiz bizi unutma bizde mutlu olak hberi verde
N Nana Ana cım kendini bukadar yıpratma lütfen yani böyle doktorlar senin duygularını düşünmez kendi çıkarları için senin psikolojini etkileyip kendi istediğini yaptırmak için herşeyi yaparİnsallah gönlüne dogru olan doguyordur kuzumgitsem burdan unuturmuyum cok stres yaptım her ay her ay bir beklenti
Belirtiler oldu diyor hep kanamalarım stresten bozuldu adet söktürücüyle adet olacak hale getirdim kendimi istemeden birde üstüne bu salakdoktora denk gelince iste sen düsün halimi
Hmm insallah kanda cikar belki yeni olduysa cikmaya biliomus kanda cikar yaGebelik testi yaptim silik cizgi bile yyyooohhhhhh
Bekle hele cikar belki. Silikler hemen cikmio.Gebelik testi yaptim silik cizgi bile yyyooohhhhhh
Çarşamba'ydı senin test günün, hala erken. İnşallah kanda çıkar. İdrarda gebelik testini çok takma kafanaGebelik testi yaptim silik cizgi bile yyyooohhhhhh
UMUT ISIKLARIM BIR BIR SONDULEEERRR AAAAAAHHHHHH ZALIM TESTLER ..
Eki Görüntüle 2560929
canim ben gunumden 2 gun once yapmistm ulta erken gebelik testinde bisey cikmadi ilk yarim saat attik cope 2 saat sonra falan bakmistim koyulasmisti bide 5 dakikadan sonra dikkate almayin diolar ama alinabiliyomus bak.hemen kan vermistim 158 cikmisti.Gebelik testi yaptim silik cizgi bile yyyooohhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?