Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N Nana Ana cım kendini bukadar yıpratma lütfen yani böyle doktorlar senin duygularını düşünmez kendi çıkarları için senin psikolojini etkileyip kendi istediğini yaptırmak için herşeyi yapar bak bende daha hiç özele gitmedim araştırmaya gidiyorum kontroller için birde devleti dene tavsiyem..bence şuan burdan gitmen seni daha kötü yapar daha çok düşünürsün bırda en azından sadece bebek konuşulmuyor gülüyoruz üzülüyoruz kafamız dağılıyor.şuan gitme vee düşğncelerini negatifteb pozitife çevir iyiyse bile sen kötü düşüne düşüne kötüsünü yapıcaksın lütfen..kendine birşeyim yok diye söyle rabbim kimseyi evlatsız bırakmıycal imtihanın ağır belki ama mükafatı büyük olucak..mesela temizlik yap evin dekorasyonunu değiştir inan iyi geliyor kafan dağılır evin içindeki enerji bile değişir..sen bizim nanamızsın hepimiz biriz birine bişey olsa üzülürüz sevinse mutlu oluruz güçlüyüz herzamanher söyleyenin lafına böyle yaparsak olmazzz hadi bakalım toparla kendini ve kendine söz ver zaman çok kıymetli ve çok hızlı geçiyor boş insanlar için zamanımızı üzülerek geçirmeyelim burayıda nanasız bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gebelik testi yaptim silik cizgi bile yyyooohhhhhh
canim ben gunumden 2 gun once yapmistm ulta erken gebelik testinde bisey cikmadi ilk yarim saat attik cope 2 saat sonra falan bakmistim koyulasmisti bide 5 dakikadan sonra dikkate almayin diolar ama alinabiliyomus bak.hemen kan vermistim 158 cikmisti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…