Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aahh ben de de ciksa ya oylr bisey

Aahh ben de de ciksa ya oylr bisey
Dur bakalım valla ben adet olana kadar inanmiyorum.ben 2 gün önce erken gebelikte negatif gördüm .1 gün sonra siradan testle silik gördüm.pek güvenmiyorum.ve ilk çocuğumda kanda çok geç çıkmıştı.idrarda çıktı silik kanda çıkmamıştı.valla adet olana kadar inanmam

Yani diğer gebeliklerimde böyle olmuştu

Insallah oyle olur ama benim hic umudum kalmadi artik hayaller baska bahara

Canım hayırlısı neyse o oluyor biz heyecan yapalım , umut edelim, oluruna bırakalım ne yaparsak yapalım Allah ol deyince oluyor.Varsa var yoksa yok işte.Allah biliyor sadece
Oyle tabi uzulmemek elde degl hele ko sorun ben de olunca

Kızlar önümde 20 sayfa var okuyamadım, ne var ne yok ? Lorikcim dur bakalım bekleyecektin hani çarşambayı

Oyle tabi uzulmemek elde degl hele ko sorun ben de olunca
Ayrica adet olursan üzülebilirsin.Adet gelmeden üzülme daha erken çünkü.Benimde önceki gün negatifti ama hala ümit ediyorum adet olursam kabullenicem üzülecegim tabi.Elden bir şey gelmiyor.

Ay once N Nana Ana sonra L Loriklorik iki gun sonrada bn aglicam ahh ahh cok uzuluorum cok tmm cok uzulmuom olum yok sonucda ama az bisey uzuluom ucumuzede yazik bi biz kaldik masallah kipirdamadan beklioz sayfada
Nys nasip diecez bak bnmde bacagim sizlio persembe kirmizi oldum derim kndimi kotuye hazirliomki ii olursa kalbim dursun kotu olursa eskisi gibi cok yipratmayim oyuzden rabbim daha beterlerden korusun kizlar ii dusunun hep ve eksik dua etmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…