- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Carsamba ama genelde cikiyor diyorlar 13. Gunum oluyor bugun yaKalbim ağzımda geldim şu sayfaya kadar kuzum çarşamba yapmicakmıydın erken değilmi
Aahh ben de de ciksa ya oylr biseycanim ben gunumden 2 gun once yapmistm ulta erken gebelik testinde bisey cikmadi ilk yarim saat attik cope 2 saat sonra falan bakmistim koyulasmisti bide 5 dakikadan sonra dikkate almayin diolar ama alinabiliyomus bak.hemen kan vermistim 158 cikmisti.
Hayırlısı olsun kuzum Bide kanı öğren bakalım belki idrara geçmedi halaCarsamba ama genelde cikiyor diyorlar 13. Gunum oluyor bugun ya
Vallaha kandan da umudum yok artik bi kosedw usulca regl bekliyorum artikHayırlısı olsun kuzum Bide kanı öğren bakalım belki idrara geçmedi hala
Dur bakalım valla ben adet olana kadar inanmiyorum.ben 2 gün önce erken gebelikte negatif gördüm .1 gün sonra siradan testle silik gördüm.pek güvenmiyorum.ve ilk çocuğumda kanda çok geç çıkmıştı.idrarda çıktı silik kanda çıkmamıştı.valla adet olana kadar inanmamAahh ben de de ciksa ya oylr bisey
Sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun canım benimVallaha kandan da umudum yok artik bi kosedw usulca regl bekliyorum artik
Yani diğer gebeliklerimde böyle olmuştuDur bakalım valla ben adet olana kadar inanmiyorum.ben 2 gün önce erken gebelikte negatif gördüm .1 gün sonra siradan testle silik gördüm.pek güvenmiyorum.ve ilk çocuğumda kanda çok geç çıkmıştı.idrarda çıktı silik kanda çıkmamıştı.valla adet olana kadar inanmam
Insallah oyle olur ama benim hic umudum kalmadi artik hayaller baska baharaDur bakalım valla ben adet olana kadar inanmiyorum.ben 2 gün önce erken gebelikte negatif gördüm .1 gün sonra siradan testle silik gördüm.pek güvenmiyorum.ve ilk çocuğumda kanda çok geç çıkmıştı.idrarda çıktı silik kanda çıkmamıştı.valla adet olana kadar inanmam
Tabi ki oyle hayirlisi demek ki boyleymis Rabbim demekk ki cocuksuz bir kader yazmis banaSonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun canım benim
Canım hayırlısı olsun önce kan bir çıksında dur umutsuzluga kapılma hemenInsallah oyle olur ama benim hic umudum kalmadi artik hayaller baska bahara
Canım hayırlısı neyse o oluyor biz heyecan yapalım , umut edelim, oluruna bırakalım ne yaparsak yapalım Allah ol deyince oluyor.Varsa var yoksa yok işte.Allah biliyor sadeceInsallah oyle olur ama benim hic umudum kalmadi artik hayaller baska bahara
Simdiki haline baktn miUMUT ISIKLARIM BIR BIR SONDULEEERRR AAAAAAHHHHHH ZALIM TESTLER ..
Eki Görüntüle 2560929
Oyle tabi uzulmemek elde degl hele ko sorun ben de oluncaCanım hayırlısı neyse o oluyor biz heyecan yapalım , umut edelim, oluruna bırakalım ne yaparsak yapalım Allah ol deyince oluyor.Varsa var yoksa yok işte.Allah biliyor sadece
Çok gencsin daha hiç öyle deme bence.Allah en olmaza bile olduruyorsa bizi de görecektir elbetTabi ki oyle hayirlisi demek ki boyleymis Rabbim demekk ki cocuksuz bir kader yazmis bana
Ya daha cok ufaktir hemen belli olmuodur belki kan testi önemli asil orda belli oluoUMUT ISIKLARIM BIR BIR SONDULEEERRR AAAAAAHHHHHH ZALIM TESTLER ..
Eki Görüntüle 2560929
Bence sorunun kimde olduğu hiç önemli değil.Sorunlar cozulebilir her şeyin bir yolu var artikOyle tabi uzulmemek elde degl hele ko sorun ben de olunca
Ayrica adet olursan üzülebilirsin.Adet gelmeden üzülme daha erken çünkü.Benimde önceki gün negatifti ama hala ümit ediyorum adet olursam kabullenicem üzülecegim tabi.Elden bir şey gelmiyor.Oyle tabi uzulmemek elde degl hele ko sorun ben de olunca
Baktim ayni beembeyyyyyyazSimdiki haline baktn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?