Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lorik cok cok uzuldum bn gercekten ne desem bilemiorum umarim bebigin yakin zamanda nasip olur supriz olur sana saglikli hayirli guzl bi kizin olur nasil teselli ederim bilmiorum ilk asilamada cok kotuydum bnde oyuzden kndini cok yipratma dua edicez sadece aglamk yipratma kndini uzmek disinda hic bisey degistirmio umarim bi anda kan degerin firlar

Bilmiyorum artik son 4 aydir doktor yuzu gormekten igne yemekten biktim artik
Benm durumum daha agır ama ben sabrediyorum kuzmm Beterin beteri var şükredelim 21 yaşndaym 3 senem bitti 4 sene olcak evliyim sebepsiz infertilite ydi senelerdir bir dış gebelk bir düşük yaşadm rahim filmi lerim normal eşimn hormonlar benm hormonlarn normal ama ol yoedue artık 1 yıl oldu sebepsiz neler yaptm neyse geçen ay rahim filmimi başka dr gördm ve sıvı dolu tüpün dedi senelerdr iki tüpte açık normal denilmesine ragmen bu dr öyle dedi iki tüpümde alınması lazm dedi gebe de kalsan düşer dedi içindeki sıvı bebegi öldürüyormuş dedi dünyam başıma yıkıldı eşim olmasa kafayı yerim canına yazık ameliyat olma diyor kabulüm diyor ama ben bi kaç ay ertelemeyi düşünüyorum nasibim ne zamanda bilmyormm

Canım sen saraçoğlunun kürlerini denedin mi baktın mı hiç amh ı yükseltiyor yaaaa sana söyledim de ben çok düşük amh ile hamile kalan bir sürü bayan var Saracoğlu’nun kürleri ile sen de bi dene sonuçta zararlı şeyler değil ilaç değil bir şey değil

Denemedim hicbirsey ben biktim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…