- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Amh in yolu yok gittikce dusuyorBence sorunun kimde olduğu hiç önemli değil.Sorunlar cozulebilir her şeyin bir yolu var artik
Kız sus sende biliyosunki er yada geçTabi ki oyle hayirlisi demek ki boyleymis Rabbim demekk ki cocuksuz bir kader yazmis bana
o zaman eğer bu olmazsa hiç beklemeden tüp bebek yapacaksiniz demi.ya bi tutsa senin güzel devam edicek hamileliğin yaşın da gençAmh in yolu yok gittikce dusuyor
Lorik cok cok uzuldum bn gercekten ne desem bilemiorum umarim bebigin yakin zamanda nasip olur supriz olur sana saglikli hayirli guzl bi kizin olur nasil teselli ederim bilmiorum ilk asilamada cok kotuydum bnde oyuzden kndini cok yipratma dua edicez sadece aglamk yipratma kndini uzmek disinda hic bisey degistirmio umarim bi anda kan degerin firlarSonuc 1. 37
İğnenin etkisimi yada yükselicekmi acabaSonuc 1. 37
Ben de ibrahim saraçoğlu nun sözcüsü gibi oluyorum ama o hiç öyle demiyor, sanırım önemli olan yumurta sayısı değil kalitesi, videolarını izlesene bir ara, kendini yıpratma lütfenAmh in yolu yok gittikce dusuyor
Hayrlı haberler getrrisn inşallahHanimlar Gunaydin
Birazdan kan vermeye gidicem yurekten edilen dualara ihtiyacım var♥
Malesef hayirsiz haberle geldim olumsuz 1. 27Hayrlı haberler getrrisn inşallah
Öyle deme kuzm daha var dediğine göre belki geç tutunacak Rabbim ne olmazları olduruyor bizm yüzümüzde güler inşallahMalesef hayirsiz haberle geldim olumsuz 1. 27
Bilmiyorum artik son 4 aydir doktor yuzu gormekten igne yemekten biktim artikÖyle deme kuzm daha var dediğine göre belki geç tutunacak Rabbim ne olmazları olduruyor bizm yüzümüzde güler inşallah
Benm durumum daha agır ama ben sabrediyorum kuzmm Beterin beteri var şükredelim 21 yaşndaym 3 senem bitti 4 sene olcak evliyim sebepsiz infertilite ydi senelerdir bir dış gebelk bir düşük yaşadm rahim filmi lerim normal eşimn hormonlar benm hormonlarn normal ama ol yoedue artık 1 yıl oldu sebepsiz neler yaptm neyse geçen ay rahim filmimi başka dr gördm ve sıvı dolu tüpün dedi senelerdr iki tüpte açık normal denilmesine ragmen bu dr öyle dedi iki tüpümde alınması lazm dedi gebe de kalsan düşer dedi içindeki sıvı bebegi öldürüyormuş dedi dünyam başıma yıkıldı eşim olmasa kafayı yerim canına yazık ameliyat olma diyor kabulüm diyor ama ben bi kaç ay ertelemeyi düşünüyorum nasibim ne zamanda bilmyormmBilmiyorum artik son 4 aydir doktor yuzu gormekten igne yemekten biktim artik
Doktoruna söyledinmi peki canım? Herşeyde vardır bir hayır birşey olmuyorsa yada geç oluyorsada bir hayır vardır öyle düşün lütfen ve sabretMalesef hayirsiz haberle geldim olumsuz 1. 27
Doktor yuzu igne yuzu gormek istemiyorumDoktoruna söyledinmi peki canım? Herşeyde vardır bir hayır birşey olmuyorsa yada geç oluyorsada bir hayır vardır öyle düşün lütfen ve sabret❤
Canım bak isyan etme isyan ettikçe daha üzülürsün önce sabret bu bir sınav öyle düşün Allahım yüzünü güldürücek mutlaka ama hayırlı zaman şimdi değil demekki böyle düşğnDoktor yuzu igne yuzu gormek istemiyorum
Canım sen saraçoğlunun kürlerini denedin mi baktın mı hiç amh ı yükseltiyor yaaaa sana söyledim de ben çok düşük amh ile hamile kalan bir sürü bayan var Saracoğlu’nun kürleri ile sen de bi dene sonuçta zararlı şeyler değil ilaç değil bir şey değilSonuc 1. 37
Pes etmek yok. Belki şanslı ayın bu aydır?Doktor yuzu igne yuzu gormek istemiyorum
2 yildir sansli ayim bu ay degil diye diye 2 yila dayandikPes etmek yok. Belki şanslı ayın bu aydır?
Denemedim hicbirsey ben biktimCanım sen saraçoğlunun kürlerini denedin mi baktın mı hiç amh ı yükseltiyor yaaaa sana söyledim de ben çok düşük amh ile hamile kalan bir sürü bayan var Saracoğlu’nun kürleri ile sen de bi dene sonuçta zararlı şeyler değil ilaç değil bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?