Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ver gazı ver gazıııı
Bu ara bende gaz çok paylaşıyorum dermişimşaka bir yana böyle iyiyiz biz sonuçlar negatifte olsa paylaşıyoruz beraber üzülüyoruz rabbimm kimin duasıkabul olur bilinmez ama hamilelerin kabul olurmuş inşallah inşallaaaahhhh rabbim sınava soktuğun insanları tez zamanda mükafatlandır ne uğraşlar veriliyor kiminin bütçesi var kiminin yok rabbim kimseye aratmasın inşallah çokk aminnn duy sesimi ya rab

Test yaptım çıkmadı canim 2. çizgi.Ama hala umudum var benim.belki geç dollenmedir ondan cikmiyordur.cok belirtim oldu.carsamba adeti beklicem artık.olursam adet kabullenirim
Anladım canım bazen testler göstermeyebilir herkeste hormon aynı yansımazmış inşallah geç döllenmedir bekle bakalım az daha canım

Ay inşallah canım hadi ya ne güzel valla senin ilk hamilelik nasıldı
kızımda ilk üç ay çok bulantili gecmisti sonrasında da çok kötü değildi ama bklm şimdi ne olacak
Olabilir cnm geç döllenme dediğim gibi yumurtlamadan emin değilsen hakkında hayrlisi olmadysa demek ki daha vakti değil nasibin seni bekliyor

Valla annem de öyle dua ediyo hiç olsun demiyorum dualarımda hep hayırlı sağlıklı evlat olsun diyorum diyo ki bende öyle diyorum cnm en güzel dua o..
Aynen öyle canım benim verende allah alanda allah yoklugunun acısı kötü evet ama besleyip büyütüp kaybetmenin acısı inanki daha kötüdür oyüzden hayırlısıyla versin rabbim hepimize insallah

Lorikomlar cok uzgun olnca utandim kendimde gormk istemedim. Bekleyen arkdaslrm gebe olmadan yapmama karari aldm.
Sakkiiinn oyle dusunmeeee yemin ederim sizin haberlerinizi alinca ben daha cok mutlu oluyorum sacmalamayin istediginizi yapabilirsinizzz sakin sakim

Yaradanım duandan öpsün seni gönlü güzel agzı güzel böcegi güzel cicegim benim

Valla 12+1 ama gelisime gore 12+2 dedi doktor tarama testi icin kan verdim sanirim 16. Haftada falan ogrenicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…