- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Haah güldürdün beni aynen çocuk olayını düşünmeden olsun bak valla ben bu ay öyle denedim gerçekten çok önemliKocama yapiscam bugun madem yok bebe
Olucak olucak sen inan yeterkiOnsallah oyle olur
TamamGörmemişizdir tatlım deme öyle bugün herkes baya üzgün malesef..
Test yaptım çıkmadı canim 2. çizgi.Ama hala umudum var benim.belki geç dollenmedir ondan cikmiyordur.cok belirtim oldu.carsamba adeti beklicem artık.olursam adet kabullenirimCamım bende göremedim mesajını noldu
Bu ara bende gaz çok paylaşıyorum dermişimVer gazı ver gazıııı
Anladım canım bazen testler göstermeyebilir herkeste hormon aynı yansımazmış inşallah geç döllenmedir bekle bakalım az daha canımTest yaptım çıkmadı canim 2. çizgi.Ama hala umudum var benim.belki geç dollenmedir ondan cikmiyordur.cok belirtim oldu.carsamba adeti beklicem artık.olursam adet kabullenirim
kızımda ilk üç ay çok bulantili gecmisti sonrasında da çok kötü değildi ama bklm şimdi ne olacakAy inşallah canımhadi ya ne güzel valla senin ilk hamilelik nasıldı
Olabilir cnm geç döllenme dediğim gibi yumurtlamadan emin değilsen hakkında hayrlisi olmadysa demek ki daha vakti değil nasibin seni bekliyorEvet haklısın olabilir bugün cok üzüldük gerçekten grupça olumsuzluklar olan bir gündü.Yani çok belirti yaşadım belki geç döllenme olabilir diye düşündüm.Neyse yoksa da denemeye çözüm yolları bulmaya devam.
Öyle deme üzülürüm erken yapıyorsunuz testleri birde yorum bekliyorsunuz kızıyorum hep biliyorsun kızmak istemedim.Sağol canım üzüntüme cevap veren bi sen oldun grupta❤
Aynen öyle canım benim verende allah alanda allah yoklugunun acısı kötü evet ama besleyip büyütüp kaybetmenin acısı inanki daha kötüdür oyüzden hayırlısıyla versin rabbim hepimize insallahValla annem de öyle dua ediyo hiç olsun demiyorum dualarımda hep hayırlı sağlıklı evlat olsun diyorum diyo ki bende öyle diyorum cnm en güzel dua o..
Sakkiiinn oyle dusunmeeee yemin ederim sizin haberlerinizi alinca ben daha cok mutlu oluyorum sacmalamayin istediginizi yapabilirsinizzzLorikomlar cok uzgun olnca utandimkendimde gormk istemedim. Bekleyen arkdaslrm gebe olmadan yapmama karari aldm.
İnsallah ciceklerin gülüNe demek bitanm müjdeli haberlerini duyarız inşallah❤
Napiyim ya 1 aydir yok resmenSeni azgın women
Yaradanım duandan öpsün seni gönlü güzel agzı güzel böcegi güzel cicegim benimBu ara bende gaz çok paylaşıyorum dermişimşaka bir yana böyle iyiyiz biz sonuçlar negatifte olsa paylaşıyoruz beraber üzülüyoruz rabbimm kimin duasıkabul olur bilinmez ama hamilelerin kabul olurmuş inşallah inşallaaaahhhh rabbim sınava soktuğun insanları tez zamanda mükafatlandır ne uğraşlar veriliyor kiminin bütçesi var kiminin yok rabbim kimseye aratmasın inşallah çokk aminnn duy sesimi ya rab
Cam cerceve kalmaz simdi evde aman sakinNapiyim ya 1 aydir yok resmen
Benana o da eve gelin almasaymisCam cerceve kalmaz simdi evde aman sakinkaynanangilin yüregine indirmeyin kızzz
Vıyyy bizim gelin delüüüü cıktıııııBenana o da eve gelin almasaymis
1ayın acısını anladıgım kadarıyla bir gecede cıkaramayacak 1 hafta kayıp diyelim biz onaO zaman lorik sabaha kadar yok grupta1 ayin acisini anca cikarir
Valla 12+1 ama gelisime gore 12+2 dedi doktor tarama testi icin kan verdim sanirim 16. Haftada falan ogrenicemdaha erken canım herkeste erken çıkacak diye kaide yok ümitsiz olma herşeyin hayırlısı canım
yaaaa MasAllah senin takvim nerede kız ne kadarlık oldunuz siz şimdi hala belli değilmis cinsiyet bende merak etmiyor değilim daha sen öğrenmemissin ben daha çok beklerim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?