Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Guzel dusununce artik olmuyor icimden gelmiyor guzel düşünmek
Bilmiorumki ne desem tahmin ediorum su an hersey bos gelio ama bak bi kerecik agla icini bosalt yarina dinamik efso gel her zmnki lorik gibi uzulmk degistirmio hic biseyi inan bnde senin gibiydim 1 senede saclarim beyazlari bnlikden cikmistim ama alisio insan dua ile sakinlesio daha beter insanlar var duyuyoruz goruoruz sukredip sakin kalmaliyiz stres ve mutsuzluk ii bisey degil oda etkilio unutma kndini topla kuzucum

Canım benim dün oldu arabadayken anlık geldi geçti aman olmasın ben istemiyorum annem 7 ay boyunca kusmuş erken doğurmus beni zor yaniii
İnsAllah çok rahat hamileliğin olur canım o zaman ben anneme çeksem hiç bilemem hamileliği sanırım hiç bulantı aserme olmazmış

Lorikomlar cok uzgun olnca utandim kendimde gormk istemedim. Bekleyen arkdaslrm gebe olmadan yapmama karari aldm.

Evet haklısın olabilir bugün cok üzüldük gerçekten grupça olumsuzluklar olan bir gündü.Yani çok belirti yaşadım belki geç döllenme olabilir diye düşündüm.Neyse yoksa da denemeye çözüm yolları bulmaya devam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…