Görmemişizdir tatlım deme öyle bugün herkes baya üzgün malesef..Sağol canım üzüntüme cevap veren bi sen oldun grupta❤
Guzel dusununce artik olmuyor icimden gelmiyor guzel düşünmekAy loliii deli ya nasil yazmis hic gulesim yoktu öle deme guzl dusun minik kus
Bugün dokunmayın lorikimeGuzel dusununce artik olmuyor icimden gelmiyor guzel düşünmek
Olur bu haftaşarda canım kusma falan oluyormuBenim yavaş yavaş bulantılarım geliyor sanırım iki gündür açken de yemek yedikten sonra bulantı oluyor ne yicegimi şaşırdım yemek yapmak zulüm gibi zaten koku hassasiyeti çok fazlaşikayet değil tabi
Stres yapma oda gecikmesinEvet kuzu sipariş ettim simdik adet olmayi bekliyorum simdi de adet gecikirmis
Camım bende göremedim mesajını nolduSağol canım üzüntüme cevap veren bi sen oldun grupta❤
Yok şimdilik kusma sadece bulantı oluyor sen nasılsın başladı mi sendeOlur bu haftaşarda canım kusma falan oluyormu
Vallleee dokunmayinnn cok fenaaaayyiiiimmm eeeeyyyeeyyyeeyyBugün dokunmayın lorikime
Bilmiorumki ne desem tahmin ediorum su an hersey bos gelio ama bak bi kerecik agla icini bosalt yarina dinamik efso gel her zmnki lorik gibi uzulmk degistirmio hic biseyi inan bnde senin gibiydim 1 senede saclarim beyazlari bnlikden cikmistim ama alisio insan dua ile sakinlesio daha beter insanlar var duyuyoruz goruoruz sukredip sakin kalmaliyiz stres ve mutsuzluk ii bisey degil oda etkilio unutma kndini topla kuzucumGuzel dusununce artik olmuyor icimden gelmiyor guzel düşünmek
Ammaaann ya gelmiyor ya napiyim heer yolu denedim olmuyorStres yapma oda gecikmesin
Canım benim dün oldu arabadayken anlık geldi geçti aman olmasın ben istemiyorum annem 7 ay boyunca kusmuş erken doğurmus beni zor yaniiiYok şimdilik kusma sadece bulantı oluyor sen nasılsın başladı mi sende
Bence kocana sarVallleee dokunmayinnn cok fenaaaayyiiiimmm eeeeyyyeeyyyeeyy
Hayırlı zaman daha gelmemiş senin için demekki hiç beklemediğin anda gelicek mucize ben biliyorum bu ay kafanı boşalt biraz en ummadıgın anda olurAmmaaann ya gelmiyor ya napiyim heer yolu denedim olmuyor
İnsAllah çok rahat hamileliğin olur canım o zamanCanım benim dün oldu arabadayken anlık geldi geçti aman olmasın ben istemiyorum annem 7 ay boyunca kusmuş erken doğurmus beni zor yaniii
Ne demek bitanm müjdeli haberlerini duyarız inşallahBakacam birsekilde caresine cok sagol bebegim
Onsallah oyle olurHayırlı zaman daha gelmemiş senin için demekki hiç beklemediğin anda gelicek mucize ben biliyorum bu ay kafanı boşalt biraz en ummadıgın anda olur
Kızlar selam. 30 küsür sayfayı okuya okuya geldimbenim de bata son 4 ama adet olcak gibi belirtilrrim başladı sanırım olmadı bende pek iyi değilim.. N Nana Ana cnm benim Allahtan ümit kesilmez iyi Bi doktor bul bana da başka Bi doktor rahmin t şeklinde dedi birinin dediği diğerini tutmuyor malesef.. L Loriklorik tatlım hayırlısı böyleymiş yapçak bişey yok malesef en güzel zamanda bebeğin gelir inş. F Fatma KTL hamilelik takvimin yok hayırdır inş
Ay inşallah canımİnsAllah çok rahat hamileliğin olur canım o zamanben anneme çeksem hiç bilemem hamileliği sanırım hiç bulantı aserme olmazmış
Evet haklısın olabilir bugün cok üzüldük gerçekten grupça olumsuzluklar olan bir gündü.Yani çok belirti yaşadım belki geç döllenme olabilir diye düşündüm.Neyse yoksa da denemeye çözüm yolları bulmaya devam.Burda birimizin üzüntüsü b hepimizin üzüntüsü canım arada mesajlar gözden kaçıyor görmemiştir kızlar b ondan cevap vermemişlerdr
Yumurtlama tarihine emin değilsen belki de geç yumurtlama olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?