Buna göstersekte inkar eder ne cadısila o
Rulo yaparsak göstermeyebilirizRulo yapip gosterin bana bunlari
Cokkolaysın yaaaAman bi dollensin de yine hayal kuruyorunmm
Birinde 10 gün gecikmeyle 74 'ten düştü değer diğerinde adet günü 30 du 2 gün sonra yine 30 du.yani iki kimyasal.3 ay içindeCanım 1 keremi düşük yaptın sen
Allh razi olsn cnm bnm. Rabbim kat kat sevindrsin seni ve beklyen arkdslrimizi.Sakkiiinn oyle dusunmeeee yemin ederim sizin haberlerinizi alinca ben daha cok mutlu oluyorum sacmalamayin istediginizi yapabilirsinizzz ♥sakin sakim
Yok cok sukur. Iiyiz. Ben her bole olumsz sonuc alininca herkes uzylnce cekiniorm yorum bile yapmya takvim gorunuo diyeOy düşünceli kuzum benimkorktum kız bişey oldu paşaya sandım
Yapmicam simdilk ole kalsin . Sizlerden guzl haber alalim ole yaparm insllh
Niye silmiş ki
Beni beklersen baskasını beklersen o süre zarfında dogurursun sen hemen yapıyorsun vallahi girmem birdaha burayaAllh razi olsn cnm bnm. Rabbim kat kat sevindrsin seni ve beklyen arkdslrimizi.
Yok cok sukur. Iiyiz. Ben her bole olumsz sonuc alininca herkes uzylnce cekiniorm yorum bile yapmya takvim gorunuo diye
Bizim olmadıgı icin üzülüyoruz diyeNiye silmiş ki
He bir kere sandım şimdi bende 2. Gebelik düşünüyorumda benim düşük araştırılmadı 2. Gebeliğimde önlem amaçlı acaba o dediğin pıhtılaşma iğnesini yaparlarmıBirinde 10 gün gecikmeyle 74 'ten düştü değer diğerinde adet günü 30 du 2 gün sonra yine 30 du.yani iki kimyasal.3 ay içinde
canım sonuçlarını görmeden olmaz.cunku bu iğne 9 ay boyunca her gün kullanılıyor.sonuclari görüp doktor verebilir ancakHe bir kere sandım şimdi bende 2. Gebelik düşünüyorumda benim düşük araştırılmadı 2. Gebeliğimde önlem amaçlı acaba o dediğin pıhtılaşma iğnesini yaparlarmı
Hmm yani önlem için 2. Kez aynı şeyi mi yaşicaz Allah korusuncanım sonuçlarını görmeden olmaz.cunku bu iğne 9 ay boyunca her gün kullanılıyor.sonuclari görüp doktor verebilir ancak
Deme ole yaaa.Beni beklersen baskasını beklersen o süre zarfında dogurursun sen hemen yapıyorsun vallahi girmem birdaha buraya
Hayr yavrm yaa ne kiskanmasi. Hic ole dusunmedm inan ki. Ben vicdanen kotu oldmBizim olmadıgı icin üzülüyoruz diyeSanki kıskanıyormusuz gibi oldu daha kötü hissettim kendimi
Bana bebik demeyn ama kendi bebiklerinizden bahdedebilirsinizAynen bak öyle yapmadıgın zaman olucak ben biliyorummm
Ne didin seeennnCokkolaysın yaaa
Kizzz sen bizi beklersen ooohhhoooooooAllh razi olsn cnm bnm. Rabbim kat kat sevindrsin seni ve beklyen arkdslrimizi.
Yok cok sukur. Iiyiz. Ben her bole olumsz sonuc alininca herkes uzylnce cekiniorm yorum bile yapmya takvim gorunuo diye
Ben diyecegimi dedim. Yapıyormusun yapmıyormusun cıkmam lazım seni bekliyorum.Deme ole yaaa.
Hayr yavrm yaa ne kiskanmasi. Hic ole dusunmedm inan ki. Ben vicdanen kotu oldm
TamamBana bebik demeyn ama kendi bebiklerinizden bahdedebilirsiniz
Ne didin seeennn
Kizzz sen bizi beklersen ooohhhooooooo
Sacmalama ya olur mu oyle seyDeme ole yaaa.
Hayr yavrm yaa ne kiskanmasi. Hic ole dusunmedm inan ki. Ben vicdanen kotu oldm
Anlamisen sen onuBana bebik demeyn ama kendi bebiklerinizden bahdedebilirsiniz
Ne didin seeennn
Kizzz sen bizi beklersen ooohhhooooooo
Yok anam anlamiyemAnlamisen sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?