Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakkiiinn oyle dusunmeeee yemin ederim sizin haberlerinizi alinca ben daha cok mutlu oluyorum sacmalamayin istediginizi yapabilirsinizzz ♥sakin sakim
Allh razi olsn cnm bnm. Rabbim kat kat sevindrsin seni ve beklyen arkdslrimizi.
Oy düşünceli kuzum benimkorktum kız bişey oldu paşaya sandım
Yok cok sukur. Iiyiz. Ben her bole olumsz sonuc alininca herkes uzylnce cekiniorm yorum bile yapmya takvim gorunuo diye
F Fatma KTL o takvimi hemen yapıyorsun hemen
Yapmicam simdilk ole kalsin . Sizlerden guzl haber alalim ole yaparm insllh

Beni beklersen baskasını beklersen o süre zarfında dogurursun sen hemen yapıyorsun vallahi girmem birdaha buraya

Birinde 10 gün gecikmeyle 74 'ten düştü değer diğerinde adet günü 30 du 2 gün sonra yine 30 du.yani iki kimyasal.3 ay içinde
He bir kere sandım şimdi bende 2. Gebelik düşünüyorumda benim düşük araştırılmadı 2. Gebeliğimde önlem amaçlı acaba o dediğin pıhtılaşma iğnesini yaparlarmı

He bir kere sandım şimdi bende 2. Gebelik düşünüyorumda benim düşük araştırılmadı 2. Gebeliğimde önlem amaçlı acaba o dediğin pıhtılaşma iğnesini yaparlarmı
canım sonuçlarını görmeden olmaz.cunku bu iğne 9 ay boyunca her gün kullanılıyor.sonuclari görüp doktor verebilir ancak

Bizim olmadıgı icin üzülüyoruz diye Sanki kıskanıyormusuz gibi oldu daha kötü hissettim kendimi
Yaaa F Fatma KTL öyle düşünme lütfen ben gebeliği öğrenmeden önce her konuşurken sizin takvimleri görüp seviyordm hoşuma gidiyordu diğer kızlarında öyle düşündüğünü sanmıyorum

Aynen bak öyle yapmadıgın zaman olucak ben biliyorummm
Bana bebik demeyn ama kendi bebiklerinizden bahdedebilirsiniz
Cokkolaysın yaaa
Ne didin seeennn
Kizzz sen bizi beklersen ooohhhooooooo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…