Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O degilde merak ediom cidden aylardir kac kisi civi caktik bn lori nana var hic olmayip bekleyen eslemin dusugu oldu baska kim uzun sure burda bkledik ?
Kuzu valla ilk başka topikteydim herkes gebe kaldı kaçtım ordan şimdi burdada herkes gebe yakındır burdanda kaçmam

Wallami ne diyim nasibin vardir seninde bak bi ihtimalin oldu burda rabbim bi daha yasatmasin saglikla nasip etsin minigini ama bi ihtimalin olmasi bile guzl
Kuzu oda tüple oldu kimyasalı gebelik olarak bile görmüyor doktorlar her kadın yaşar farkına varmazmış

Ohaa ciddenmi ona ole araba parasi tobe bilmiodum insallah gerek kalmadan hamis olursunda bebise harcarsin o parayi ya
Uygun bi yerde yaptırdım cnm normalde çok daha pahalı 15 20 binden bahsediyorlar istanbulda bu şekil yani amin kuzum amin inşallah

Yaradanım duandan öpsün seni gönlü güzel agzı güzel böcegi güzel cicegim benim
Hepimizin gönlü güzel bahtıda güzel olucakkkkk Yaradanımda seni kalbinden ettiğin dualarını kabul eylesin inşallahhhh nanam Karnını 2tane bebeyle doldursun taşıyama göbeğini gaz kaçağından çıkama biyerlere inşallahhhhhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…