Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uygun bi yerde yaptırdım cnm normalde çok daha pahalı 15 20 binden bahsediyorlar istanbulda bu şekil yani amin kuzum amin inşallah
Masallah dewlet den degisik napiolarsa sanki adam soyuyolar ya bn bu insanlari anlamiom dertle geliolar destek olup yardimci olcaklarina soyuyi bunlar

Ciddimisiniz ya bilmiodum bn ayiptir solemesi altin kaplamami cikariolar bunlar o kadar para aliolar aclar
İlaçları iğneleri yurtdışından geldikleri için pahalı benim bi yakınım 5 tane tüp bebeğe 60 bine yakın para harcadım diyo. Dün de başka bi yakınımla konuştum 12 bin lira paramız gitti diyo ama tutmadı

Masallah dewlet den degisik napiolarsa sanki adam soyuyolar ya bn bu insanlari anlamiom dertle geliolar destek olup yardimci olcaklarina soyuyi bunlar
Ya Kızlar bugün öğrendim çapada tüp bebek yapıyolarmış beş yılı beklemiyolarmış acaba ilk şansınıxı çapa da mı değerlendirseniz tüp bebek düşünenler

Iide dewletden farki ne bunlarin onu anlamadim o kadar para verceksem kesin tutsun isterim icim acir ya millet imkansizlikla gelio zaten rabbim cumlemize yardim etsin

Ticarete dökmüşler cnm bncede çok fazla insanların zor durumlarından faydalanıyorlar resmen ilkini bi umut kredi çekip yaptık oda olmayınca bakma yüzümün güldüğüne içim yanıyor pahalıda olsa gidiyoruz yine bi bebeğimiz olsun çok istiyoruz

Aman iyi masallah canım gecim sıkıntısı cogumuzda var tabi sizin birkat artmıstır neyseki bebekler rızkıyla gelir cicegim sende hic üzülme iyi geldi kızlar bana burda sagol sende ilgilendin allah razınolsun balam

Ya Kızlar bugün öğrendim çapada tüp bebek yapıyolarmış beş yılı beklemiyolarmış acaba ilk şansınıxı çapa da mı değerlendirseniz tüp bebek düşünenler
Çapa nere bilmiomda bi ay dinlencem bn gitmicem hastaneye ankara zubeyde de redawiye dewam sonra zaten tup bebege onay vermislerdi

Duamıydı bedduamıydı bilemedim ama cok güzeldi ah be güzelim insallah yaaa insallah

Neden dewlete gitmiosunuz peki ?

Iide dewletden farki ne bunlarin onu anlamadim o kadar para verceksem kesin tutsun isterim icim acir ya millet imkansizlikla gelio zaten rabbim cumlemize yardim etsin
Vallahi bilmiyorum farkı ne ama istanbulda ki doktorlar en düşük 600 lira muayene ücreti alıyolar

Cnm devlette 2 3 ay sonraya gün veriyor 3 aşılama olmadan direk tüp yapmıyor ve çok yogun istanbulda devlet vakit kaybetmek istemedim
Eskiden beş yıl evli olma şartı vardı ama artık yok. Devlette bu işlemler nasıl oluyo önce normal kadın doğum polikliğinde mi sıra allıypsun onalr mı yönlendiriyo

Eskiden beş yıl evli olma şartı vardı ama artık yok. Devlette bu işlemler nasıl oluyo önce normal kadın doğum polikliğinde mi sıra allıypsun onalr mı yönlendiriyo
Cnm devlete gitmedim ama 3 iğneli aşılama 3 yıl evlilik ve 23 40 yaş arası olmalı heyet onay verirse yapılıyor diye duydum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…