Masallah dewlet den degisik napiolarsa sanki adam soyuyolar ya bn bu insanlari anlamiom dertle geliolar destek olup yardimci olcaklarina soyuyi bunlarUygun bi yerde yaptırdım cnm normalde çok daha pahalı 15 20 binden bahsediyorlar istanbulda bu şekil yani amin kuzum amin inşallah
İlaçları iğneleri yurtdışından geldikleri için pahalı benim bi yakınım 5 tane tüp bebeğe 60 bine yakın para harcadım diyo. Dün de başka bi yakınımla konuştum 12 bin lira paramız gitti diyo ama tutmadıCiddimisiniz ya bilmiodum bn ayiptir solemesi altin kaplamami cikariolar bunlar o kadar para aliolar aclar
Ya Kızlar bugün öğrendim çapada tüp bebek yapıyolarmış beş yılı beklemiyolarmış acaba ilk şansınıxı çapa da mı değerlendirseniz tüp bebek düşünenlerMasallah dewlet den degisik napiolarsa sanki adam soyuyolar ya bn bu insanlari anlamiom dertle geliolar destek olup yardimci olcaklarina soyuyi bunlar
Iide dewletden farki ne bunlarin onu anlamadim o kadar para verceksem kesin tutsun isterim icim acir ya millet imkansizlikla gelio zaten rabbim cumlemize yardim etsinİlaçları iğneleri yurtdışından geldikleri için pahalı benim bi yakınım 5 tane tüp bebeğe 60 bine yakın para harcadım diyo. Dün de başka bi yakınımla konuştum 12 bin lira paramız gitti diyo ama tutmadı
Ticarete dökmüşler cnm bncede çok fazla insanların zor durumlarından faydalanıyorlar resmen ilkini bi umut kredi çekip yaptık oda olmayınca bakma yüzümün güldüğüne içim yanıyor pahalıda olsa gidiyoruz yine bi bebeğimiz olsun çok istiyoruzMasallah dewlet den degisik napiolarsa sanki adam soyuyolar ya bn bu insanlari anlamiom dertle geliolar destek olup yardimci olcaklarina soyuyi bunlar
Aman iyi masallah canım gecim sıkıntısı cogumuzda var tabi sizin birkat artmıstır neyseki bebekler rızkıyla gelir cicegim sende hic üzülme iyi geldi kızlar bana burda sagol sende ilgilendin allah razınolsun balamAllah büyük dert vermesin canım bebeğim iyi sağlıklıyız Allah'a cok şükür. Nana senin moralini de yüksek gördüm guzelim üzülme ben de kk'ne girmemiştim epeydir. İş konuları artı maddi sıkıntılarımız var ama elbet bir cözumü bulunur. Rabbim Ol der oluverir inş.
Çapa nere bilmiomda bi ay dinlencem bn gitmicem hastaneye ankara zubeyde de redawiye dewam sonra zaten tup bebege onay vermislerdiYa Kızlar bugün öğrendim çapada tüp bebek yapıyolarmış beş yılı beklemiyolarmış acaba ilk şansınıxı çapa da mı değerlendirseniz tüp bebek düşünenler
Duamıydı bedduamıydı bilemedimHepimizin gönlü güzel bahtıda güzel olucakkkkk❤❤ Yaradanımda seni kalbinden ettiğin dualarını kabul eylesin inşallahhhh nanamKarnını 2tane bebeyle doldursun taşıyama göbeğini gaz kaçağından çıkama biyerlere inşallahhhhhh
Neden dewlete gitmiosunuz peki ?Ticarete dökmüşler cnm bncede çok fazla insanların zor durumlarından faydalanıyorlar resmen ilkini bi umut kredi çekip yaptık oda olmayınca bakma yüzümün güldüğüne içim yanıyor pahalıda olsa gidiyoruz yine bi bebeğimiz olsun çok istiyoruz
Cnm devlette 2 3 ay sonraya gün veriyor 3 aşılama olmadan direk tüp yapmıyor ve çok yogun istanbulda devlet vakit kaybetmek istemedimNeden dewlete gitmiosunuz peki ?
Vallahi bilmiyorum farkı ne ama istanbulda ki doktorlar en düşük 600 lira muayene ücreti alıyolarIide dewletden farki ne bunlarin onu anlamadim o kadar para verceksem kesin tutsun isterim icim acir ya millet imkansizlikla gelio zaten rabbim cumlemize yardim etsin
Anladim kuzum cok zor ya cok zor rabbim yardim etsinn cok uzuluorum hepimize belki yuregimizden agir ama guc verio iste rabbim yasioz insallah insallahCnm devlette 2 3 ay sonraya gün veriyor 3 aşılama olmadan direk tüp yapmıyor ve çok yogun istanbulda devlet vakit kaybetmek istemedim
Eskiden beş yıl evli olma şartı vardı ama artık yok. Devlette bu işlemler nasıl oluyo önce normal kadın doğum polikliğinde mi sıra allıypsun onalr mı yönlendiriyoCnm devlette 2 3 ay sonraya gün veriyor 3 aşılama olmadan direk tüp yapmıyor ve çok yogun istanbulda devlet vakit kaybetmek istemedim
Bizimde sınavımız işte kuzumAnladim kuzum cok zor ya cok zor rabbim yardim etsinn cok uzuluorum hepimize belki yuregimizden agir ama guc verio iste rabbim yasioz insallah insallah
Bn hic ozele gitmedim pek disarida cikmm zaten bi kola fiyatini bile bilmiodum gecen gune kadar insanlar ne vicdansizmis gun gectikcede hic doymuolar ne yazikkiVallahi bilmiyorum farkı ne ama istanbulda ki doktorlar en düşük 600 lira muayene ücreti alıyolar
Cnm devlete gitmedim ama 3 iğneli aşılama 3 yıl evlilik ve 23 40 yaş arası olmalı heyet onay verirse yapılıyor diye duydumEskiden beş yıl evli olma şartı vardı ama artık yok. Devlette bu işlemler nasıl oluyo önce normal kadın doğum polikliğinde mi sıra allıypsun onalr mı yönlendiriyo
Öle yazilarini okurken icim acio biliomusun ne hallere gelmis insanlar nys nasip rabbim dusurmesinBizimde sınavımız işte kuzum
Rjca ederm cnm ne demkNe kusuru canım estagfirullahçok tşk ederim yardımcı olduğum icin
Bu sefer kurtuldn cekirgeKorktugun olmadı yavrum kimse üstüne bile alınmadı
Cnm şimdi para biriktirip bnde bülent beye gitmeyi düşünüyorumBi de tüp bebekte bülent tıraşı çok tavsiye ediyorlar eslem senin gideceğin doktorun adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?