Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inşallah Nanam sıra bizde artık yaaa❤

canım ümit bağlama ama geç döllenme böyle olabiliyor.adetin geçerse ümit et.adet olunca hep beraber üzülüyoruz zati
Evet kuzum ya inşallah döllenmiştiirde geç erken artık gelsinde ama sen hamileydin değil mi ne oldu canım ben kaçırdım sanırım

Evet kuzum ya inşallah döllenmiştiirde geç erken artık gelsinde ama sen hamileydin değil mi ne oldu canım ben kaçırdım sanırım
Yok kuzum yaa nerdeee.Benim 2 3 saat sonra silik çizgi çıktı da geçersiz .oyle kendi kendime umitleniyorum.Yarin adet günüm bekliyorum bakalım gelmez diye ama yolda gibi

Bugün adet tarihim canım sürekli sarı beyaz su gibi akıntım var adetim geliyor ya akşama ya Sabaha yarında olmazsam kesin alırım şuan hiç hissim yok tabi Rabbim bilir
Bende de sarı akıntı oluyor.bendede his mis kalmadı.onca belirti fos çıkıyor inanamıyorum valla.

Ya ben hala bu aglütinasyonun pozitif çıkmasını anlayamıyorum doktorlar hayır engel değil derken internette neden engel yazıyor şimdi eşimde kaç doktora sorduk engel değil dediği için ilaç kullanmak istemiyor aglütinasyon duyan var mı kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…