- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
Hadi ya adetine kaç gün kala yaptın peki erken gebelik testiniErken gebelik testine guvenip 6 tane ilac kullandim meger hamileymisim %99.8 dogruluk diyodu bide yalan ben 5tl lik kaset testte ogrendim
Senin batın niye yok totemdeAy kiz sakin olcamda bilincsizce kasio insan kndini test fln yapmadim biliosun allaha emanet bkliom bn ama hala adet olmadim acaba usutuom mu kibugun agri cok az
Bende kocamın tükürügüyle hamile kalmak sitiyorum yaaBizim komşu da öyle hamile kalmak için kocası gözüyle baksa kalıyor :)
Evet canım olabiliyor.adet günün geçerse tekrar deneAaaa bende öyle yapmıştım yanılma payı oluyor mu
Gital gel bir kosu hadiYokmuş tatlım maalesef neyse ya sabırlı insanlarız biz ya nasip
İçimi tekrar Ümit bağladı neyse canım sağolEvet canım olabiliyor.adet günün geçerse tekrar dene
Bende şimdi kan verdim akşama ya da yarına çıkar sonucunherhalde dayanamadım bat a kadar bekleyemeidm2 buçuk saat oldu şimdi çizgi belirmiş yine.neyse yarın adet olcam mı bakalım.
Inşallah Nanam sıra bizde artık yaaa❤İnnsalllaaah bebeginin habercisidir o belirtiler yavrummmm❤❤ Allah razı olsun bebek bekleyen üzüntülü kimse kalmasın istiyorum buralarda Allah biliyor eryada gec bende mutlu olurum insallah hep birlikte paylasırız bunu cok sagol cicegimm benim❤
Anacım valla hiç çıkmam evden yarına ne kaldı o şans beni bulmazGital gel bir kosu hadiben sabırsız insanım
canım ümit bağlama ama geç döllenme böyle olabiliyor.adetin geçerse ümit et.adet olunca hep beraber üzülüyoruz zatiİçimi tekrar Ümit bağladı neyse canım sağol
Adet ne zaman .1 ,2 gün geçerse al test benceAnacım valla hiç çıkmam evden yarına ne kaldı o şans beni bulmazhiç hayatımda nadirler kısmına giremedim
Test yaptin mi canim idrarBende şimdi kan verdim akşama ya da yarına çıkar sonucunherhalde dayanamadım bat a kadar bekleyemeidm
Evet kuzum ya inşallah döllenmiştiirde geç erken artık gelsindecanım ümit bağlama ama geç döllenme böyle olabiliyor.adetin geçerse ümit et.adet olunca hep beraber üzülüyoruz zati
İnsallah mutlu haberi alacaksın sen bu kadar belirti bosa olmayacak insallah muz güzeliBende şimdi kan verdim akşama ya da yarına çıkar sonucunherhalde dayanamadım bat a kadar bekleyemeidm
Bugün adet tarihim canım sürekli sarı beyaz su gibi akıntım var adetim geliyor ya akşama ya Sabaha yarında olmazsam kesin alırım şuan hiç hissim yok tabi Rabbim bilirAdet ne zaman .1 ,2 gün geçerse al test bence
Cokpis sırayı bozup dagıtasım aradan kaynayasım geliyor bebegimInşallah Nanam sıra bizde artık yaaa❤
Yok kuzum yaa nerdeee.Benim 2 3 saat sonra silik çizgi çıktı da geçersiz .oyle kendi kendime umitleniyorum.Yarin adet günüm bekliyorum bakalım gelmez diye ama yolda gibiEvet kuzum ya inşallah döllenmiştiirde geç erken artık gelsindeama sen hamileydin değil mi ne oldu canım ben kaçırdım sanırım
Bende de sarı akıntı oluyor.bendede his mis kalmadı.onca belirti fos çıkıyor inanamıyorum valla.Bugün adet tarihim canım sürekli sarı beyaz su gibi akıntım var adetim geliyor ya akşama ya Sabaha yarında olmazsam kesin alırım şuan hiç hissim yok tabi Rabbim bilir
Beni de yanına al kız kimse görmeden sivisalim arayaCokpis sırayı bozup dagıtasım aradan kaynayasım geliyor bebegim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?