Bu sefer yapmicam test sabirla beklicem hersey nasip kndimi bu konuda sakin birakmm gerekli artik oyuzden az kaldi bklicem cumaya kadar olmazsa kan veririm zaten kesin sonucBekleme bence gelirse senindir gelmezse hic senin olmamıstır test al hazır tut yarın sen
Benim de akiyor ama benim adetim yakinlastigi icin akiiiiiyyiiiiiBenim su gibi akıntım var bu ara birşey akıyor oturdugum yerden sanki inşallah hamişsindir
Valla en kotu dicem acmisken bide su mideyi aliverinSaglikla gelsin de sen duba gibi ol bisey olmaz verirsin pesinden kosmaktan sut vermekten
Olsun olsun cok tatli duruo bnde istiomKizz deme oylee valla sabah tayti elime bi aldim ustumu giyinirken totosundan dikisleri atmis millet 5-6 aylikken daha yeni yeni kiyafet aliyo ben simdiden basladim
Donerim kuzucumKiz cikarsa dön o zamn bana.
Saglikli olmalri ilk temennimiz yavrm. Insllh hayrli saglkli evltlarimz olsn. Benmkisi de bi ara yuz ustuydu. Raaht durmuolr demk.ki icerde.
O is nie olmasin kizsknti yoksa hic taviz veremem valla. ayni rutinde devam ettik. Bi ara sogumustm sadece sonra yine ayni. Simdi sadece rahat harekt edemiorm o sknti.
Dur bakim videosundan foto cekebilirsem atim yavrm
Bir dogurma olayı gerceklessinde senmi omu farketmezValla bu gidisle o beni dogurcak
Oralar pahalıdır biraz bence canımDr. Ali KEmal Belviranlı Kadın Doğum hastanesinde Tüp Bebek Kliniğinde Kadın Doğum uzmanı , Oradaki çalışanlardan aldığım bilgilerden sanırım Doçent Doktor ve Kliniğin Şefi. Tavsiye ederim
Allahim sizlere de nasip etsinnn insallahOlsun olsun cok tatli duruo bnde istiom
Evimize donunce belli olcak . Bu h.sonu evimdeym iiinnnslllhhhAy masallah ya ayrıntılı ultrason ne zaman olacak cicegim
Bazen ole degisebilio cnm. Ama negatf malesefKızlar önceden testlerim hep 0.01 çıkardı bu sefer 0.06 çıkmış benim ne anlamam gerekiyo bundan
Yok anam dur şimdi atamam. Yerim dar :)))At gobusunun fotosunu tahmin edim
Millet usg fotosundan tahmin eder ben de gobek fotosundan
Arkadaşıma attım o da dedi iki gün sonra yap bakalım değee artacak mı daha erken yaptın diuo5.00 altı negatif balam bekle regline kadar sonucuna kafa yorma hayırlısı gelsin insallah
Böyle naz görmedim benBu sefer yapmicam test sabirla beklicem hersey nasip kndimi bu konuda sakin birakmm gerekli artik oyuzden az kaldi bklicem cumaya kadar olmazsa kan veririm zaten kesin sonuckiz hic dönmuo boklular
evet tek taraflı yasadım ben onu halada yasıyorum uzanınca geçiyor ve su gibi akıntı oluyorYani kasıklarım bi sağ ağırıyor bi sol genelerde böyle bişey yaşayan oldumu acaba gebeliğede yormak istemiyorum aslında korkuyorum
Hahahahahhaha nana yaa yerim seniBir dogurma olayı gerceklessinde senmi omu farketmez
Böyle naz görmedim benBu sefer yapmicam test sabirla beklicem hersey nasip kndimi bu konuda sakin birakmm gerekli artik oyuzden az kaldi bklicem cumaya kadar olmazsa kan veririm zaten kesin sonuckiz hic dönmuo boklular
Arkadaşıma attım o da dedi iki gün sonra yap bakalım değee artacak mı daha erken yaptın diuo5.00 altı negatif balam bekle regline kadar sonucuna kafa yorma hayırlısı gelsin insallah
Aynen Nana haklı bencede test yap önlem alırsın dikkat edersin kendine en azındanGaza getirmeye calısmıyorumki eger yoksada stresinden kurtulursun adetin sökülür hepsi iyiligin icin balam
Bence iki gün sonra kan testi yapma belliki kana karısmamıs ücdörtgün bekleki regl tarihin gecsin canımArkadaşıma attım o da dedi iki gün sonra yap bakalım değee artacak mı daha erken yaptın diuo
En buyuk meraklardan birii. Acaba nasil bisey olck yaramz mi uslu muDonerim kuzucumayyy valla icerde suan istedigini yapsin cikinca uslu olsun da
Musait olnca atYok anam dur şimdi atamam. Yerim dar :)))
Süpriz olsunBende sanmıyordum ama olabiliyormus degisik hormonlar sebep olabiliyor insallah gebesindir tatlım yapmadında bir test benide merakta bırakıyorsun
Tamam Kuzum öyle yaparımBence iki gün sonra kan testi yapma belliki kana karısmamıs ücdörtgün bekleki regl tarihin gecsin canım
Hahahahaha sağlıklı olsundaa gerisi boş kuzuCocukta haftasindan fazla buyuyo anlamadim ki anacim heralde 200 kilo doguma giricem
Maşallah canım boşver kilolar verilir tadını çıkarAyy hadii hepimizz hamiss hamiss gezelim yuvarlanarak ben doguma vincle gidicem sanirim korkunc bi sekilde karnim buyudu 12 haftaligiz ama karnimi gormeyinosurmadan konu acilmisken hayatimda bu kadar gazim oldugunu hatirlamiyorum cocuk bende asiri gaz yapiyo baksana halime
İnşallah kuzum Varsada sevinememki düşme korkusundanIiydi cok sukur yavrm. Ayrintili ulltrasonu da yaparsam icim rahatlicak.
Rabbim kismet ederse aticam fotosunu insllh
Saolasn askmRabbim insllh sana da vermistr bu ay hayrlisiyla. Gonlunu ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?