- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ne zaman kan vericeksinAmin, inşallah arkadaşımçok sağol
Bi sor istersen sayfaya canımTamam kuzum ama kızın bu ikinci kavanozuymuş açmış bir kaşık yemiş bidaha yiyememiş hamile olduğunu öğrenmiş açılmış yani ne yapsam
Hadi yarasın inşallah kuzumBenimki bugun geldi aksam kullanıcam aksam yememginden once
Haha sormaSen akilli kadin
Şimdi gidiyorum işte, 7 gibi vermiş olurum. 1 saat de sonucu beklerim. Mahvoldum bugünNe zaman kan vericeksin
İnşallah stres yapma olumsuz sonuc alırsında üzülme herşeyin hayırlısı canımÇok teşekkür ederim. İnşallah hayırlı haberle gelirim bu sefer
Allah rqzi olsunHadi yarasın inşallah kuzum
Anladım aksatma düzenli kullan bakalım tadı nasıl acabaInsallah aksam yemeğininden once yimeem gerekiyormus esimi bekliyorum
Uzulmek vucuduna zarar baska,birsey degil bence aglasak da hicbirseyin geri-dönüş olmazŞimdi gidiyorum işte, 7 gibi vermiş olurum. 1 saat de sonucu beklerim. Mahvoldum bugün
Bakalim bi ayyy heyecanlandim ise yariycagi kanaatindeyimAnladım aksatma düzenli kullan bakalım tadı nasıl acaba
Basim agriyo dedim gelince hastaneye gidelim diyo dedim her basim k.cim agridiginda doktora mi gitcezz sacmalama dur geleyim goreyim oyle bakalim dedi bazen cocuk icin ilgilendigini dusunuyorum hatta hep dusunuyorum
Insllh guzl haberle gelirsn cnm. Hakknda hayrlisi olsnKızlar merhaba. Bugün test yaptığımı ve negatif çıktığını paylaşmıştım. Sabah tırnak ucu kadar kan geldi tuvalette, ben de adet olacağım sandım. 1 gün gecikmeli zaten. Neyse normalde gün içerisinde sökülür diye beklerken kahverengi kanama oldu bir miktar, sonra azala azala bitti. Şuan hiç bir şey yok. 3-4 saat sürdü toplamda. Doktorumu aradım. Dedim idrar testi yaptım negatif çıktı ama kahverengi lekelenmem var, mutlaka bugün kan ver dedi. Yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi. Sinirlerim alt üst oldu. Umutlan, üzül, umutlan, üzül. Şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye. Yine üzüleceğim büyük ihtimalle.
Bencede rahat ol bu ay bakalımBakalim bi ayyy heyecanlandim ise yariycagi kanaatindeyim
Torun olunca farklı oluyor benim kayınvalidem de geçen gğn evimi temizledi yemek yaptı iş yapma diyor bana sağolsun iyidir benim kayınvalidembana da erkk tarafi ole davranio. Canin bisy cekio mu ne yemek yaplim falan fistan . Icimden de benm icin ole demiodunz ama simdi torunlri olck diye dionz dedim .
Insllh guzl haberle gelirsn cnm. Hakknda hayrlisi olsn
Bi de öyle deniyimBencede rahat ol bu ay bakalım
Kiz adet olcam die korkuom annem hastaneden cikti tasinma telasim var bide ustume ay cok uzuldum esimin anneannesi vefat etmis kirikkale yolu gozukuo hersey ust uste geldi cokuslerdeyimCanım sakin ol anlat noldu
Ayyyy totikimi ye senn tospikkkkBen hamile olmadan kilo aliyorum onceden hazirlikolsun diyeşisko anne senni
Senin sagligin olmadiginda dunyayi onune serseler umrunda olmaz sen kendine yeticeksin kii iyi olucaksin kii cocuguna yetebilesinSakin kalmaya calisiom ama hersey ust uste gelio elimde olmuo bilmiom ts ederm yinede
Başınız sağ olsun cnmKiz adet olcam die korkuom annem hastaneden cikti tasinma telasim var bide ustume ay cok uzuldum esimin anneannesi vefat etmis kirikkale yolu gozukuo hersey ust uste geldi cokuslerdeyim
Valla isten gelince 6 da evde oluyo gece 1 e kadar bakicaksin uyucam dedim anlasma yaptim gerekirse senet imzalatirimDoğunca hepsi bir kenara kaçar uyur fosur fosur görücez
ÜzdünValla bak şimdi nasıl gördüm çok hararetli konusmalarda bazen gözden kacıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?