- 27 Kasım 2019
- 314
- 301
- 23
- 38
Yok canim bekliyorum 8bucuk gibi ancak belli olur heralde.Cikti mi sonucun
Doktora mı gittin cnm boyutu ne kadarKızlar çikolata.kisti çıktı bende
Eslerimiz bizim ne turlu duyggular yasadigimiz anlayamazlar asssllaaa .. baya bir gun icin inisli cikisli durumlar yasamaissin . Doktorlar da artik umut taciri ya resmenYerden göğe kadar haklisin. Ben adet olacagim sandım valla uzulmedim o kadar. Saglik olsun bi dahaki aya kafasindaydim. Sonra esim triplere girdi onla kavga ettik. 2-3 saate lekelenme kesildi. Doktor kan testi ver dedi falan. 1 gün için fazla bunaltıcı oldu
Merqk ettimYok canim bekliyorum 8bucuk gibi ancak belli olur heralde.
Basınız sagolsun balamKiz adet olcam die korkuom annem hastaneden cikti tasinma telasim var bide ustume ay cok uzuldum esimin anneannesi vefat etmis kirikkale yolu gozukuo hersey ust uste geldi cokuslerdeyim
Sorma valla, guvensen bir turlu guvenmesen ne yapcanEslerimiz bizim ne turlu duyggular yasadigimiz anlayamazlar asssllaaa .. baya bir gun icin inisli cikisli durumlar yasamaissin . Doktorlar da artik umut taciri ya resmenolmiycaksa olmiycak desinler bari umut vermesinler olucak diye
Sen bumacunla hamile kalırsan kesin alacam canım
Artik tecrube ediniyoruz gide geleSorma valla, guvensen bir turlu guvenmesen ne yapcanel mahkum ne derlerse yapiyoz.
İnşallah canım benimÖle cnm saol allah razi olsun yarina kadar bklicem umarim bu durumlar arasinda bi mujde olur bizi mutlu edicek
Insallah bo faydasini goruyim.ilk is amh baktircam onceSen bumacunla hamile kalırsan kesin alacam canım
Nasıl yaKızlar çikolata.kisti çıktı bende
Herkes aynı değil işte yardımcı olsalar birkaç ay sanki nolucaksaNe guzl masllh diylm.
Ben burda biraz is yapmasam sanki laf edio gibime gelio. Icim rahat etmio. Bazen uykum gelio uyumak istiorm (uyuyamiorm) bazen bi yerm agrio(solemiorm tabi) kalca agrim disinda(onu da topalldgim icin biliolr)
Allh rahmt eylsn cnm. Imkanin varsa ver kani kafan rahat eder. Bole hareketlilik olunca zaman cabuk gecer ole dusnme.
Aynn yavrm. Allhtan bizim olan bisey de ole cok kiskanmiorm.
Nasıl oldu o doktor bugünmü dedi?Kızlar çikolata.kisti çıktı bende
Görecegine inandım nedenseInsallah bo faydasini goruyim.ilk is amh baktircam once
Ben onlrn evindeym canm simdi. Ona ragmen is yapmasam dert oluo icime. Elimden geldgnce yardm ediorm kizina. Allhtan uzak evim. Ben istnblda o d.bkirdaHerkes aynı değil işte yardımcı olsalar birkaç ay sanki nolucaksa
Basliycam insallah,daha aksam yemegi yemedim eşimibekliyorumGörecegine inandım nedensebasladınmı bugün
Cuma yada cts belki yaparımyapacakmısınız testburcusami
Allahtan umut kesilmiyor isteBasliycam insallah,daha aksam yemegi yemedim eşimibekliyorumbemim de inancim var nedense bi sefer
Bunu al cok faydaisni gören varmisAllahtan umut kesilmiyor iste
Bende hayıtı balla karıstıracaktım ama bundada hayıtla bal var nasıl yapsamki
Afiyet olsun simdiden kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?