- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Desene hepimiz bi sekilde yasiyoruz bu hissibana da erkk tarafi ole davranio. Canin bisy cekio mu ne yemek yaplim falan fistan . Icimden de benm icin ole demiodunz ama simdi torunlri olck diye dionz dedim .
Insllh guzl haberle gelirsn cnm. Hakknda hayrlisi olsn
Aynen canımBi de öyle deniyim
Hadi ya basınız sağolsun canım herşeyde vardır bir hayır kafanı rahat bırak adrt olucaksanda engellersin bebiş varsa zaten olmassınKiz adet olcam die korkuom annem hastaneden cikti tasinma telasim var bide ustume ay cok uzuldum esimin anneannesi vefat etmis kirikkale yolu gozukuo hersey ust uste geldi cokuslerdeyim
Valla yaparsa iyi hiç sanmam amaValla isten gelince 6 da evde oluyo gece 1 e kadar bakicaksin uyucam dedim anlasma yaptim gerekirse senet imzalatirim
Masallah subhalnallahBende bugün 11+4üm ikili tarama testine girdik detaylı ultrasonda 11+6 çıktı. gördümmm miniği ama cinsiyet sçylemedi doktor yani yanıltmak istemem dedi fatma sen anlarsın fotoya bak bakalım
Ay annemlerde baski yapio yarin gidelim kan ver en azindan uzak yola gidip gelicen dikkatvedersin gerekirse gitmezsin diolar riskli die allahm cok zor bilmiom bn napcamiSenin sagligin olmadiginda dunyayi onune serseler umrunda olmaz sen kendine yeticeksin kii iyi olucaksin kii cocuguna yetebilesin
Saol allah razi olsun cnmBaşınız sağ olsun cnm
Öle cnm saol allah razi olsun yarina kadar bklicem umarim bu durumlar arasinda bi mujde olur bizi mutlu edicekHadi ya basınız sağolsun canım herşeyde vardır bir hayır kafanı rahat bırak adrt olucaksanda engellersin bebiş varsa zaten olmassın
Ne guzl masllh diylm.Torun olunca farklı oluyor benim kayınvalidem de geçen gğn evimi temizledi yemek yaptı iş yapma diyor bana sağolsun iyidir benim kayınvalidem
Allh rahmt eylsn cnm. Imkanin varsa ver kani kafan rahat eder. Bole hareketlilik olunca zaman cabuk gecer ole dusnme.Kiz adet olcam die korkuom annem hastaneden cikti tasinma telasim var bide ustume ay cok uzuldum esimin anneannesi vefat etmis kirikkale yolu gozukuo hersey ust uste geldi cokuslerdeyim
Aynn yavrm. Allhtan bizim olan bisey de ole cok kiskanmiorm.Desene hepimiz bi sekilde yasiyoruz bu hissi
Neoldu yavrum öyle niye karar degistirdi esin birdenbireKizlar ben artık girmeye bilirim bat günü sadece olsun yada olmasın derim eşim hazır olmadığını ve istemediğini dile getirdi demekki bu ay boş olmuş ama ben anlamadim o yüzden girmenmn de anlami yok umarim isteyen herkesin tez vakitte genişledi olur kendinize iyi bakın iyi geceler
Kiz adet olcam die korkuom annem hastaneden cikti tasinma telasim var bide ustume ay cok uzuldum esimin anneannesi vefat etmis kirikkale yolu gozukuo hersey ust uste geldi cokuslerdeyim
Çok teşekkür ederim arkadasimbana da erkk tarafi ole davranio. Canin bisy cekio mu ne yemek yaplim falan fistan . Icimden de benm icin ole demiodunz ama simdi torunlri olck diye dionz dedim .
Insllh guzl haberle gelirsn cnm. Hakknda hayrlisi olsn
Cikti mi sonucunÇok teşekkür ederim. İnşallah hayırlı haberle gelirim bu sefer
Nedeennn cikmissKızlar çikolata.kisti çıktı bende
Yerden göğe kadar haklisin. Ben adet olacagim sandım valla uzulmedim o kadar. Saglik olsun bi dahaki aya kafasindaydim. Sonra esim triplere girdi onla kavga ettik. 2-3 saate lekelenme kesildi. Doktor kan testi ver dedi falan. 1 gün için fazla bunaltıcı olduUzulmek vucuduna zarar baska,birsey degil bence aglasak da hicbirseyin geri-dönüş olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?