- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Ay iyi bari sürekli yan yana değilsiniz dikkat et kendine yinedeBen onlrn evindeym canm simdi. Ona ragmen is yapmasam dert oluo icime. Elimden geldgnce yardm ediorm kizina. Allhtan uzak evim. Ben istnblda o d.bkirda
Ay sonu alırım anca regl bitti bugün benim söktürücüyle ücgün normal derecede geldi en azından ped degistirdim diyebilirimBunu al cok faydaisni gören varmis
IcindekilerAllahtan umut kesilmiyor iste
Bende hayıtı balla karıstıracaktım ama bundada hayıtla bal var nasıl yapsamki
Afiyet olsun simdiden kuzum
Bos durmak yok hormonlarla,OyniycazAy sonu alırım anca regl bitti bugün benim söktürücüyle ücgün normal derecede geldi en azından ped degistirdim diyebilirim
Haha agzını karıstırcız hırmınların deseneBos durmak yok hormonlarla,Oyniycaz
Zahmet oldu gülüm okumustum hepsiniIcindekiler
Cam bali
Hayit
Civanperçemi
Aslan pencesi
Cotekotu
Adacayi var
Onlar bizimle oynamiycak macunun tadi igrenc ama olsunduHaha agzını karıstırcız hırmınların desene
Zahmet oldu gülüm okumustum hepsini
Gidicem bugun kan vermeye kesin olsunda ona gore yola cikiyim buyuk ihtimal yok zatn yaNe guzl masllh diylm.
Ben burda biraz is yapmasam sanki laf edio gibime gelio. Icim rahat etmio. Bazen uykum gelio uyumak istiorm (uyuyamiorm) bazen bi yerm agrio(solemiorm tabi) kalca agrim disinda(onu da topalldgim icin biliolr)
Allh rahmt eylsn cnm. Imkanin varsa ver kani kafan rahat eder. Bole hareketlilik olunca zaman cabuk gecer ole dusnme.
Aynn yavrm. Allhtan bizim olan bisey de ole cok kiskanmiorm.
Yapcam kuzum kan vercem bugun en azindan stresden gecikmez yabasınız sagolsun canım, aslında bi test yapsan en azından ona gore dikkat edersin nolur nolmaz
Allah razi olsun saol bitnmBasınız sagolsun balam
Ewt ya fazlasiyla dua edin 2 saat snra hastaneye gitcem
Canım yapcam da test kalmadı bende yarın olmazsam test alırım.bugun olmadim belki yarın olurumSen bi daha test yapmican mifikoss
Canım ben de olmadım bugün.yarin tekrar test yapcam.Okadar test belki de yalan söylüyordurOlmadı kuzum daha bekliyorum o kadar test yalan söylemiş olamaz herhalde adet belirtimde yok sadece göğüslerim acıyor
Vajinal muayane mi etti doktor cnm? Bende de var malesef kaç cm dediKızlar çikolata.kisti çıktı bende
İnşallah vardır cnm ya kısmet bakkaımHayrolsn cnm bni de hamis gorenler olmustu. Insllh sende de vardir.
Bas azari kiz haklisin
Hayrli bi sekilde sonuclnsin insllh. Cok gec yaa bide sonucu beklicezGidicem bugun kan vermeye kesin olsunda ona gore yola cikiyim buyuk ihtimal yok zatn ya
Nasııl kontrolemi gittinKızlar çikolata.kisti çıktı bende
biraz daha bekle bakalım ne olacak canım.hayirlisi Allah'tanKızlar doktoruma mesaj attım düşükten sonra böyle lekelenmeler normalmi evet dedi bekleyelim 1 ay daha sökülmeni dedi yani gebelikle ilgili bişey demedi o yüzden test yapmaktanda vazgeçtim zaten bu kadar çabuk olmasınıda beklemiyordum inşallah kist falanda değildir
Ülee napalım keşke yaşayan varsa yazsa adet olamamaktan bile korkuyorum vallabiraz daha bekle bakalım ne olacak canım.hayirlisi Allah'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?