Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saol canim. BAT dündü, bugün başlar gibi oldu hafif lekelenme yaptı 3 saat sonra kesildi, doktor yerleşme olabilir kan ver dedi onun aklina uyduk. Testim negatif ve lekelenme kesildi, boyle sacma bi durumdayim
Rengi nasıldıki canım acep geç döllenmemi

Ay ben sana anlatamıyorum kürtajdan sonraki ay hemen hamile kalanlar cok var niye beklemiyordum diyorsun sen test yaparmısınnnnn
Kuzu ama lekelenmem var benim olmasaydı neyse de zaten testimde yok kocamda izin vermedi doktorum düşük sonrası lekelenme normal deri

Kuzu ama lekelenmem var benim olmasaydı neyse de zaten testimde yok kocamda izin vermedi doktorum düşük sonrası lekelenme normal deri
Farkındamısın icten ice stres yapıyorsun belki testte negatifi görsen sakır sakır sökülecen kafan rahatlayacak ne demek kocam izin vermediiiii Sen bir aldırda yap lütfen canım

Farkındamısın icten ice stres yapıyorsun belki testte negatifi görsen sakır sakır sökülecen kafan rahatlayacak ne demek kocam izin vermediiiii Sen bir aldırda yap lütfen canım
Yapıyorum valla çünkü gerçekten belirtilerim var doktor diyince de yok demekki dedim bi burukluk oldu yarın gider alır yaparım artık negatifi görğceğimede eminim zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…