Allah Allah yerleşme gibi tıpkıValla ilk geldiginde koyu kahveydi, sonra gittikçe açıldı, 3 saat sonra tamamen denecek kadar kesildi.
Canım regl dönemi bakmak istedi tekrar, birkaç da test istedi sağ tarafta da yapışıklik olabilir dedi. Dedi de dediAnladım canım tedavi önerdimi peki
Çok saol canım çok teşekkür ederimHayırlısı olsun tatlım allah yardımcın olsun
Kuzu kan sonucun inşallah iyi çıkar haber et bize benden umudu kestim valla:)Cok uzuldum umarim supriz olurda bebis olur bnde umutsuzum
Öyle bir ihtimal var mıdır acaba Geçen reglde gittiğim doktor görmediİnşallah regl le atarsın kuzum merak etme
Yazarim cnm negatifleri bnde 1 saat sonraKuzu kan sonucun inşallah iyi çıkar haber et bize benden umudu kestim valla:)
Gecen üc ay reglim hep bu sekilde oldu yerlesme sandım bu ayda yok denecek kadar azdı sana tavsiyem stres yapma olacagı varsanoluyor stresten döngüleri bile bozabiliyoruz canım.Valla ilk geldiginde koyu kahveydi, sonra gittikçe açıldı, 3 saat sonra tamamen denecek kadar kesildi.
Önemli olan tüplerin kapalı olmaması cnm benim doktorum çok iyi öyle dedi ve bu kistle hamile kalan da ni çok kişi var umutsuz olmayalım Allahın izniyle vakti gelince olucak..Evet kızlar 33 mm miş
Valla daha da kan testi falan yapmam. 1 hafta daha bekler idrar testi yaparim, hadi o da benden olsun. O da negatif cikarsa artik kesin yok diye kabul edebiliriz heralde.Allah Allah yerleşme gibi tıpkı
a söyle canım kafan rahatlasın bozma döngülerini benim gibi allah askına lütfen kalktıgın gibi testini al belki güne süprizle baslarsın belkide stresin gider daha iyi hissedersin allah büyük sonucta biliyorsunYapıyorum valla çünkü gerçekten belirtilerim var doktor diyince de yok demekki dedim bi burukluk oldu yarın gider alır yaparım artık negatifi görğceğimede eminim zaten
Tabi canım regl le atılıyo bazıları diye biliyorumÖyle bir ihtimal var mıdır acaba Geçen reglde gittiğim doktor görmedi
İlaç verdi mi kuzum hangi doktora gittin33 mm canım
Acildemi yaptırdın kuzumAmin amin amin
Aynen kuzu napalım buda bizim imtihanımız demekkiValla daha da kan testi falan yapmam. 1 hafta daha bekler idrar testi yaparim, hadi o da benden olsun. O da negatif cikarsa artik kesin yok diye kabul edebiliriz heralde.
İnşallah pozitiftir yaaYazarim cnm negatifleri bnde 1 saat sonra
Ayyy demeeee benim gibi bir doktoramı denk geldin sendeCanım regl dönemi bakmak istedi tekrar, birkaç da test istedi sağ tarafta da yapışıklik olabilir dedi. Dedi de dedi
Yapışıklığı muaneyle göremez rahim filmi çekilmesi lazım. Kist genelde zarar veriyo ondan demiştir ama benim de var çok şükür rahim filmi de sıkıntı çıkmadıCanım regl dönemi bakmak istedi tekrar, birkaç da test istedi sağ tarafta da yapışıklik olabilir dedi. Dedi de dedi
Ewt kuzum acile gittimAcildemi yaptırdın kuzum
Valla her ikiside süpriz olucak o kesinH
a söyle canım kafan rahatlasın bozma döngülerini benim gibi allah askına lütfen kalktıgın gibi testini al belki güne süprizle baslarsın belkide stresin gider daha iyi hissedersin allah büyük sonucta biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?