Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ilk geldiginde koyu kahveydi, sonra gittikçe açıldı, 3 saat sonra tamamen denecek kadar kesildi.
Gecen üc ay reglim hep bu sekilde oldu yerlesme sandım bu ayda yok denecek kadar azdı sana tavsiyem stres yapma olacagı varsanoluyor stresten döngüleri bile bozabiliyoruz canım.
Basıma geldigi icin nacizane tavsiyede bulunmak istedim bende hep yerlesme sandım hatta bu ay testte silik pembe bile gördük burada kızlarla. Heveslerim kursagımda kaldı ama hayırlısı buymus demekki daha yavrumun nasibi gelmemis seninkininde öyle üzülme oyüzden

Evet kızlar 33 mm miş
Önemli olan tüplerin kapalı olmaması cnm benim doktorum çok iyi öyle dedi ve bu kistle hamile kalan da ni çok kişi var umutsuz olmayalım Allahın izniyle vakti gelince olucak..

H
Yapıyorum valla çünkü gerçekten belirtilerim var doktor diyince de yok demekki dedim bi burukluk oldu yarın gider alır yaparım artık negatifi görğceğimede eminim zaten
a söyle canım kafan rahatlasın bozma döngülerini benim gibi allah askına lütfen kalktıgın gibi testini al belki güne süprizle baslarsın belkide stresin gider daha iyi hissedersin allah büyük sonucta biliyorsun

Valla daha da kan testi falan yapmam. 1 hafta daha bekler idrar testi yaparim, hadi o da benden olsun. O da negatif cikarsa artik kesin yok diye kabul edebiliriz heralde.
Aynen kuzu napalım buda bizim imtihanımız demekki

Canım regl dönemi bakmak istedi tekrar, birkaç da test istedi sağ tarafta da yapışıklik olabilir dedi. Dedi de dedi
Yapışıklığı muaneyle göremez rahim filmi çekilmesi lazım. Kist genelde zarar veriyo ondan demiştir ama benim de var çok şükür rahim filmi de sıkıntı çıkmadı

Valla her ikiside süpriz olucak o kesin ama anlamadığım ne biliyomusun kasık bel ağrım var belirtimde var bunlar olmasa anlicam psikolojikte değil yani eminim ama yarın anlicaz işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…