Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay onların hepsini ben de denedim şimdi engel var ve tedavi olmam lazım inanıyorum ki tedavi sonrası ben de hiçbir şeyin değil bir bebişin annesi olacağım

Hayıedırncnm neden ya

Canım ben rahat olun olur demiyorum zaten takmayın da demiyorum çünkü takıyorsun elinde olmuyor hepimiz bu yollardan geçtik elbet biliyoruz zorluğunu nasip kısmet meselesine çok inanırım öyle ki ben artık olmayacağını düşünüyordum o derece umutsuzdm yani Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah hepimizin duası o yönde ben bı buçuk senedir gebelik topiklerindeyim herkesin takvimini gördüm sevdim kimi zaman hiç ben yapamayacağım herhalde dediğim oldu ama gördüğümde karşı taraf için gözüme sokuyor takvimini gibi düşünmedim hani ne bilim burda üzüntümü de paylaştım umudumun bittiği anlarda da yazdım hep birbirimize destek olduk biliyorum ki bütün sevinci de hepimizin sevinci

Aynı şeyi bende düşünüyordum hala da ama bu ara çok mevzusu oluyor takvim yapmak bencillik düşüncesizlik gibi algılaninxa en iyisi bu dedim takvimi kaldırmayı düşünmedim cunki
Saçma cnm valla ben kalayım hamile hemen yaparımherkesin hakkı var kimse üzülmez bence

Ay onların hepsini ben de denedim şimdi engel var ve tedavi olmam lazım inanıyorum ki tedavi sonrası ben de hiçbir şeyin değil bir bebişin annesi olacağım
İnsAllah Rabbim edilen duaları geri çevirmez sadece her nasibin bı var hayırlı olan bazen üzülüp yıkılsakta biliyoruz Rabbim en güzel en hayırlı zamanda nasip edecek minikleri

Garip hisler ya tarif edemiyorum. Cok ince düşünürüm cokkkk.
Biz istanbulda 4 arkadaşız hepimiz 1 er ay arayla evlendik eşlerimizin işi sebebiyle burdayız tabi. Neyse o ayrıntıyı gec bide ayrıntıcı herşeyi de anlatıcam kızların 2 si dogurdu büyüttü biz 2 arkadaş kaldık. Gecen ay birisi dogum gunu yapacak kıza ısrarla diyorum ki yapma hani yapta bizi çagırma neden dedi çagırma işte dedim ben cok iyi değilim bişey yeyip içemiom dedim aslında ki tek sebebim diger arkadaş içimizde mahrum kalmasın bana herkes soracak şimdi naptınız kalp atışı nasıldı cok guzel bişey değilmi gibi şeyler konuşulacak. Ama arkadaşımız oylece dinlicek ve ben gitmedim kız bana küstü bide bunun üzerine demesinmi deger veren gelirdi. Kendisi istemeden ilk aylarda kaldı diger arkadaş 2 ayda kaldı biz 2 sene oldu daha bekliyoruz. Ama bunların düşünülmesi lazım değil mi sizce. Eşim cok abartıosun dio bazen. Kendime diyorum acaba abartıyor muyum. Bebek konusunda cok cok hassasım.

Haklısın canım.

Canım biz senle varya cidden aynıyız. Aynı senin yaptığın gibi yapardım. Ve gebe olursam ben de takvim oluşturmayacagim

Bak bunda gerçekten düşünülmesi lazım doğru yapmışsın ne kadar güzel bi kalbin var ya maşallah zor bi durum Rabbim en kısa zamanda onada nasip eder inşallah

Gidiyor mu tamamen beni terk mi edecek ay inşallah ya kafam çorba oldu bazısı da diyor asla gitmez çok hızlı büyüyor
Benimki gitmedi. 3 cm. Adetle büyüdü küçüldü sadece. Araştırıldı bişey cıkmadı. Benle kaldı oylece. Onla hamile kaldım diom bazen bebek ordan koparsın koşarsın yesin

Bak bunda gerçekten düşünülmesi lazım doğru yapmışsın ne kadar güzel bi kalbin var ya maşallah zor bi durum Rabbim en kısa zamanda onada nasip eder inşallah
Ah inşallah en buyuk duam. Kızın bide eşinin tarafın hiç olmuyo cok korkuyo onun durumu biraz daha değişik.

Gidiyor mu tamamen beni terk mi edecek ay inşallah ya kafam çorba oldu bazısı da diyor asla gitmez çok hızlı büyüyor
Halt etmişler sen hele bu macunu kullan gitmezse soğan kürü yap öyle bir söküyorki bana pco var dedi doktor geldim eve soğan kürüne başladım hemen bitti başka doktora gittim pco falan yok dedi ben yok diyene inanmayı seçtim

Aslında hamile olup burdan gidince üzülüyoruz. Hamile kalıp bizi bırakmış gibi oluyorsunuz. Fit mutlu anne
yok o yollardan geçen biri olarak çabalarınixi heyecanınızı görmezden gelemem zaten insAllah güzel haberlerinizi okuycm
Bak canım benden bı sene önce evlenen kuzenim vardı senelerce çocuğu olmadı benim evlendigm sene kızım oldu evet çok zor yaşamayan bilemiyor ama sürekli kacamiyotuz bu durumdan ikinciyi planladgmz sıralar ablamla aynı anda niyetlendik o benden önce hamile kaldı doğurdu kızı bı yaşına girdi hatta daha kaç akrabam hepte yan yanaydı mecbur konuşuluyor cinsiyet kalp atışı hareketi hamilelik sürecinin hepsi Rabbim taşıyamayacağı yükü yüklemez diye düşünüyorum ben de sanırım hepimizin sınavı ayrı alnımizın akıyla çıkmayı nasip etsin insAllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…