Eşten kaynaklı belkide yaAh inşallah en buyuk duam. Kızın bide eşinin tarafın hiç olmuyo cok korkuyo onun durumu biraz daha değişik.
Ne oldu canım neye kızdınki böyle sennnnBende dahil hicbirimiz bildigimizden bilirkisi oldugumuzdan hamile kalmadik Rabbim nasip etti oldu.İnaniyorum ki burda hamile olmayan arkadaslarima da rabbim birgun nasip edicek ♥
Eşi de işte cok çabalamıo. Nasip dio oturuo. Biz kanuni ye kaç kez gittik geldik gecen sene. Kızda ogretmen okuldan vakit buldukça kendi kendine cabalıyo. En son cok fena tartışmışlar. Eger 15 tatile kadar düzelmezse boşancam diodu gecen cok üzüldümEşten kaynaklı belkide ya
İnsallah cicegimmmmmAY inşallah kuzum İnan bende çok dua ediyorum sana buradaki herkese Rabbim bizi biliyor inşallah bir gün kabul olur
Korkutmak gibi olmasın ama malesef gitmiyor cnm giden de çok nadir ameliyat olunca bile tekrarlayabiliyo
Benimki gitmedi. 3 cm. Adetle büyüdü küçüldü sadece. Araştırıldı bişey cıkmadı. Benle kaldı oylece. Onla hamile kaldım diom bazen bebek ordan koparsın koşarsın yesin
Ya sen çok yaşa emiHalt etmişler sen hele bu macunu kullan gitmezse soğan kürü yap öyle bir söküyorki bana pco var dedi doktor geldim eve soğan kürüne başladım hemen bitti başka doktora gittim pco falan yok dedi ben yok diyene inanmayı seçtim
Canım eğer ben istemeden sizi kıracak bencil konuştuysam canı gönülden özür dilerim her zaman destek çıkmaya çalışıyorum kimden yana sıkıntı varsa bensem bana söylense ben kendimi düzeltirim inanın böyle kendimi zan altında hissediyorum çok üzüldüm Rabbim nasip ettiği için herşey bilmişlik yapmadigimi düşünüyorum her zaman daha fazla da uzatmayım mevzuyuFit mutlu anne canım açıkçası ben gebelik takvimini sevmiyorum. Sitede böyle bir uygulama var dileyen yapar dileyen yapmaz. Ama beni üzen takvim değil o takvimden sonra insanların davranışı oluyor. Bir topikte çok huzursuz olmuştum bu konuda mesela. Burda gebe kalan herkese değerin arttı mi keseyi gördün mü cinsiyet belli mi vs vs soruyoruz konuşuyoruz destek oluyoruz değil mi. Aynı şekilde eğer gebe kalan Arkadaşlar da -ki bu topikte herkes öyle- bize destek olunca mutlu oluyorum ve umut ediyorum. Ama bencilce davranıp SADECE kendisiyle ilgili konuşunca zoruma gidiyor ve üzülüyorum. Bu topikte takvimle ilgili ilk konuşmam bu arada.
Sen bence bugün çok hassassin o yüzden böyle bir karar aldın boşa üzülüp bebeğini de etkileme
Benim kanuni de ki (istanbulda bi araştırma hastanesi) doktor profesör hiç onemsemedi bile olacak 1 sene bekle dedi 1 sene doldu oldu. Ama devlettekiler uğraştı durdu o kistle hap verelim dediler içmedim. İlaçlı mr lar yaptılar bilmem naptılar.
Ahh ya deli oluyorum böyle eşlere git baktır ne var bunda yani valla benim eşim hemen dedi bide ben gidiyim doktora illa sorun sende olucak diye bişey yok iki tarafında fedakar olması lazım Rabbim belkide bi vesile arıyor keşke gitsede kızı üzmeseEşi de işte cok çabalamıo. Nasip dio oturuo. Biz kanuni ye kaç kez gittik geldik gecen sene. Kızda ogretmen okuldan vakit buldukça kendi kendine cabalıyo. En son cok fena tartışmışlar. Eger 15 tatile kadar düzelmezse boşancam diodu gecen cok üzüldüm
Valla sen zaten az yazıyosun ben senin hiç yanlış bişey yazdığını görmedim kendi adıma söyliyimCanım eğer ben istemeden sizi kıracak bencil konuştuysam canı gönülden özür dilerim her zaman destek çıkmaya çalışıyorum kimden yana sıkıntı varsa bensem bana söylense ben kendimi düzeltirim inanın böyle kendimi zan altında hissediyorum çok üzüldüm Rabbim nasip ettiği için herşey bilmişlik yapmadigimi düşünüyorum her zaman daha fazla da uzatmayım mevzuyu ❣
Yemesin o iğrenç şeyi tepiklesinnnnBenimki gitmedi. 3 cm. Adetle büyüdü küçüldü sadece. Araştırıldı bişey cıkmadı. Benle kaldı oylece. Onla hamile kaldım diom bazen bebek ordan koparsın koşarsın yesin
Kuzu dert etme macunu kullan gerisini Allaha bırak herkesde olabiliyor çoğu adetle gidiyor kafama takmazsan alır başını gider rahat ol :)Ya sen çok yaşa emiGeçen ay soğan kürü yapmıştım belki de bu küçülmüş halidir amaaan neyse ne Allah var gam yok
Kuzum benim şahsım adına bana hep umut oldun ❤ sıkma tatlı canınıCanım eğer ben istemeden sizi kıracak bencil konuştuysam canı gönülden özür dilerim her zaman destek çıkmaya çalışıyorum kimden yana sıkıntı varsa bensem bana söylense ben kendimi düzeltirim inanın böyle kendimi zan altında hissediyorum çok üzüldüm Rabbim nasip ettiği için herşey bilmişlik yapmadigimi düşünüyorum her zaman daha fazla da uzatmayım mevzuyu ❣
Ben her zaman sohbete katilamıyorum zaten ama her zaman takip ediyorum güzel haberlerinizi almak içinValla sen zaten az yazıyosun ben senin hiç yanlış bişey yazdığını görmedim kendi adıma söyliyim☺
Vericez inanıyorumBen her zaman sohbete katilamıyorum zaten ama her zaman takip ediyorum güzel haberlerinizi almak için ❣
Aynen canım stres büyütüyormus şuan tedaviye odaklanacagim gerisi nasipKuzu dert etme macunu kullan gerisini Allaha bırak herkesde olabiliyor çoğu adetle gidiyor kafama takmazsan alır başını gider rahat ol :)
Kuzum benim şahsım adına bana hep umut oldun ❤ sıkma tatlı canını
Vericez inanıyorum
Ya şimdi aldır diyen de var anlamadım ki hangisi doğru açıkçası buyumedikce aldırmak istemiyorum benBenim kanuni de ki (istanbulda bi araştırma hastanesi) doktor profesör hiç onemsemedi bile olacak 1 sene bekle dedi 1 sene doldu oldu. Ama devlettekiler uğraştı durdu o kistle hap verelim dediler içmedim. İlaçlı mr lar yaptılar bilmem naptılar.
Benimkide cok şükür tuttu kolumdan götürdü bişey yok cıkmıcak sadece kafandan at acaba bişey mi var die bundan kurtulalım dedi. Bizimkiler de cok dio git. Nasip tamam evet ama kader gayretle olur. Sen imkanlarını kullan. Yazık gunah kıza yine olmuyosa oyle bak çaresine. Varlık içinde yokluk cekio lar. Altlarında arabaları var 10 milyar maaşları var. Git ya gerekirse en iyi hastaneye git imkan varken aileden uzaktayken. Soran soruşturanın yokken demi. Biz valla eşimin tek maaşıyla altımızda araba da yok ondan bundan isteye isteye gittik geldik 2 3 ay. Eşim hatta son zamanlar para biriktiriyor du bebek olmazsa kullanacagız bunu die.Ahh ya deli oluyorum böyle eşlere git baktır ne var bunda yani valla benim eşim hemen dedi bide ben gidiyim doktora illa sorun sende olucak diye bişey yok iki tarafında fedakar olması lazım Rabbim belkide bi vesile arıyor keşke gitsede kızı üzmese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?