Ben ne yaşıyorum bi bilsem kuzu galiba sökülemiyo bugün yoğun bi akıntıyla koyu kahve leke geldi sonra içinde kırmızılıklarda vardı az bişey karnımda ağırdı adet sancısı gibi bakalım yarına sökülürüm inşallahAynen canım stres büyütüyormus şuan tedaviye odaklanacagim gerisi nasipsenin adet geldi mi ne oldu?
Evet uğraştırma kendinle yumurtalıga zarar verio ameliyat die cok duydum 10 cm üzeri ameliyat. Sogan kuru de ben cok yaptım küçülttü o hatta. 6 ayda bir kesin yapıodum.Ya şimdi aldır diyen de var anlamadım ki hangisi doğru açıkçası buyumedikce aldırmak istemiyorum ben
Ya ben pek bilmem akıntı lekelenme vs hiç yaşamadım ama ya geçen ay gibiyse öğrenmen daha iyi olmaz mıydı keşke kan verseydinBen ne yaşıyorum bi bilsem kuzu galiba sökülemiyo bugün yoğun bi akıntıyla koyu kahve leke geldi sonra içinde kırmızılıklarda vardı az bişey karnımda ağırdı adet sancısı gibi bakalım yarına sökülürüm inşallah
Geçen ay yaptım ya daha bu ay yapamam ama macun bakalım ise yarayacak mı macun bitince tekrar soğan kürü yaparım canım. Acaba sen çikolata kistinin olduğu taraftan mı yumurtladin da bebiş oldu?Evet uğraştırma kendinle yumurtalıga zarar verio ameliyat die cok duydum 10 cm üzeri ameliyat. Sogan kuru de ben cok yaptım küçülttü o hatta. 6 ayda bir kesin yapıodum.
Ohoo maddi imkan varken uğraşmıyor o daha katlanılmaz yani.. e tabiki kuzum Maddi manevide zor bu işler Allah yardımcımız olsun valla bu stres büyük bi stres yaniBenimkide cok şükür tuttu kolumdan götürdü bişey yok cıkmıcak sadece kafandan at acaba bişey mi var die bundan kurtulalım dedi. Bizimkiler de cok dio git. Nasip tamam evet ama kader gayretle olur. Sen imkanlarını kullan. Yazık gunah kıza yine olmuyosa oyle bak çaresine. Varlık içinde yokluk cekio lar. Altlarında arabaları var 10 milyar maaşları var. Git ya gerekirse en iyi hastaneye git imkan varken aileden uzaktayken. Soran soruşturanın yokken demi. Biz valla eşimin tek maaşıyla altımızda araba da yok ondan bundan isteye isteye gittik geldik 2 3 ay. Eşim hatta son zamanlar para biriktiriyor du bebek olmazsa kullanacagız bunu die.Rabbim nasip etti şükür. İnşallah ona ve sizlere de aratmadan en kısa zamanda nasip etsin.
Her ay yapma zararlı olur 6 ayda bir 15 gun 10 gun kür şeklinde yap. Sürekli olmaz . Benim yumuk sol tarafta sol tarafta da kistim var. Tedavi de oldum onzaman da saglı sollu yumurtam oluşmuştu. Hani kist olunca olmuyo orda. Yumurta diolar ya. Olduda yaniGeçen ay yaptım ya daha bu ay yapamam ama macun bakalım ise yarayacak mı macun bitince tekrar soğan kürü yaparım canım. Acaba sen çikolata kistinin olduğu taraftan mı yumurtladin da bebiş oldu?
Kuzu düşükten sonra kahve lekelenme normalmiş oluyormuş çoğunda doktorumada msj attım normal dedi 1 aya sökülürsünYa ben pek bilmem akıntı lekelenme vs hiç yaşamadım ama ya geçen ay gibiyse öğrenmen daha iyi olmaz mıydı keşke kan verseydin
Ne tedavisi olmuştun? Oh oh kafasına kafasına tepiklesinnHer ay yapma zararlı olur 6 ayda bir 15 gun 10 gun kür şeklinde yap. Sürekli olmaz . Benim yumuk sol tarafta sol tarafta da kistim var. Tedavi de oldum onzaman da saglı sollu yumurtam oluşmuştu. Hani kist olunca olmuyo orda. Yumurta diolar ya. Olduda yani
1 aya mııKuzu düşükten sonra kahve lekelenme normalmiş oluyormuş çoğunda doktorumada msj attım normal dedi 1 aya sökülürsün
ne bilim oda şaşırdı heralde :)))1 aya mıı
Amin canım hosgeldin aramıza batını alayım hemenSelamünaleyküm kızlar. Ağustosta sayfanin açıldığı günden beri sayfayi takip ediyorum bende Allah'ın izniyle hamilelik istiyorum ve sizlerden de Dua istiyorum. Her birinizin sevincini de üzüntüsünü de şahit olan biri olarak içimden hesap açmak geldi. Çünkü bazen çevremdekilerin beni anlamadığını düşünerek içsel çöküntü de yaşadığım günler oluyor. Ama burada sizler birbirinizi anlayip samimi iyi niyetleriniz destek verişlerinizle insan sizle konusmasa bile inanin kalbe dokunuyorsunuz. Dua'lariniza talibim kızlar.. Bende Dua'cinizim Allah'ın izniyle Rabbim hepimize hayırlısiyla mucizelerimizi nasip etsin inşaAllah Cuma aksamı hürmetine.. ❤
ne bilim oda şaşırdı heralde :)))
Aramıza hoşgeldin canıım Rabbim tez zamanda isteyen herkesin kucağını doldursunSelamünaleyküm kızlar. Ağustosta sayfanin açıldığı günden beri sayfayi takip ediyorum bende Allah'ın izniyle hamilelik istiyorum ve sizlerden de Dua istiyorum. Her birinizin sevincini de üzüntüsünü de şahit olan biri olarak içimden hesap açmak geldi. Çünkü bazen çevremdekilerin beni anlamadığını düşünerek içsel çöküntü de yaşadığım günler oluyor. Ama burada sizler birbirinizi anlayip samimi iyi niyetleriniz destek verişlerinizle insan sizle konusmasa bile inanin kalbe dokunuyorsunuz. Dua'lariniza talibim kızlar.. Bende Dua'cinizim Allah'ın izniyle Rabbim hepimize hayırlısiyla mucizelerimizi nasip etsin inşaAllah Cuma aksamı hürmetine.. ❤
Kkiiizzz ablamin arkadasi da bu macundan kullanmis kistli 7.5 cmymis galiba 10 gunluk kullanimla 6 cm olmusGeçen ay yaptım ya daha bu ay yapamam ama macun bakalım ise yarayacak mı macun bitince tekrar soğan kürü yaparım canım. Acaba sen çikolata kistinin olduğu taraftan mı yumurtladin da bebiş oldu?
Ne diyon Loriiikkkk ağzın macun yesin annemmmKkiiizzz ablamin arkadasi da bu macundan kullanmis kistli 7.5 cmymis galiba 10 gunluk kullanimla 6 cm olmus
Vallaha yeni baslamis o daNe diyon Loriiikkkk ağzın macun yesin annemmm
Amiiiin geceleri uykusuz kalalım şaftımız kaysın razıyım Allahım çok amiiiinVallaha yeni baslamis o dakarnim bebek gorsuunn
Sanırım oyle bişeyler yapıo sol taraf agrıo hep. Klomen kullandım mayısta 2 tane içtim günlük 3 tane yumurta oluştu çatlatma ignesi vurundum ama çatlamadılar kiste dönüştüler sonra eridi 15 Gunde. Sonra diger ay 54 gun sonra adet oldum ara ara hep kahve lekem geldi hep dedim hamileyim die ısrarla kan veriodum cıkmıo du. Benim o ara düzenim dengem kalmadı sinir den aglıyordum adet olamadım bi yandan leke gelio pıhtılı parçalar gelio. Temmuzun sonuydu konsere gittim demet akalınNe tedavisi olmuştun? Oh oh kafasına kafasına tepiklesinn
Sen de bi baktir biraz kullan bakalim faydasını görmüş musunAmiiiin geceleri uykusuz kalalım şaftımız kaysın razıyım Allahım çok amiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?