Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canım stres büyütüyormus şuan tedaviye odaklanacagim gerisi nasip senin adet geldi mi ne oldu?
Ben ne yaşıyorum bi bilsem kuzu galiba sökülemiyo bugün yoğun bi akıntıyla koyu kahve leke geldi sonra içinde kırmızılıklarda vardı az bişey karnımda ağırdı adet sancısı gibi bakalım yarına sökülürüm inşallah

Ya şimdi aldır diyen de var anlamadım ki hangisi doğru açıkçası buyumedikce aldırmak istemiyorum ben
Evet uğraştırma kendinle yumurtalıga zarar verio ameliyat die cok duydum 10 cm üzeri ameliyat. Sogan kuru de ben cok yaptım küçülttü o hatta. 6 ayda bir kesin yapıodum.

Ya ben pek bilmem akıntı lekelenme vs hiç yaşamadım ama ya geçen ay gibiyse öğrenmen daha iyi olmaz mıydı keşke kan verseydin

Evet uğraştırma kendinle yumurtalıga zarar verio ameliyat die cok duydum 10 cm üzeri ameliyat. Sogan kuru de ben cok yaptım küçülttü o hatta. 6 ayda bir kesin yapıodum.
Geçen ay yaptım ya daha bu ay yapamam ama macun bakalım ise yarayacak mı macun bitince tekrar soğan kürü yaparım canım. Acaba sen çikolata kistinin olduğu taraftan mı yumurtladin da bebiş oldu?

Ohoo maddi imkan varken uğraşmıyor o daha katlanılmaz yani.. e tabiki kuzum Maddi manevide zor bu işler Allah yardımcımız olsun valla bu stres büyük bi stres yani

Geçen ay yaptım ya daha bu ay yapamam ama macun bakalım ise yarayacak mı macun bitince tekrar soğan kürü yaparım canım. Acaba sen çikolata kistinin olduğu taraftan mı yumurtladin da bebiş oldu?
Her ay yapma zararlı olur 6 ayda bir 15 gun 10 gun kür şeklinde yap. Sürekli olmaz . Benim yumuk sol tarafta sol tarafta da kistim var. Tedavi de oldum onzaman da saglı sollu yumurtam oluşmuştu. Hani kist olunca olmuyo orda. Yumurta diolar ya. Olduda yani

Ya ben pek bilmem akıntı lekelenme vs hiç yaşamadım ama ya geçen ay gibiyse öğrenmen daha iyi olmaz mıydı keşke kan verseydin
Kuzu düşükten sonra kahve lekelenme normalmiş oluyormuş çoğunda doktorumada msj attım normal dedi 1 aya sökülürsün

Ne tedavisi olmuştun? Oh oh kafasına kafasına tepiklesinn

Amin canım hosgeldin aramıza batını alayım hemen rabbim hepimizi evlatlarımıza kavustursun insallah en kısa zamanda cicegim hosgeldin

Aramıza hoşgeldin canıım Rabbim tez zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun

Kkiiizzz ablamin arkadasi da bu macundan kullanmis kistli 7.5 cmymis galiba 10 gunluk kullanimla 6 cm olmus

Ne tedavisi olmuştun? Oh oh kafasına kafasına tepiklesinn
Sanırım oyle bişeyler yapıo sol taraf agrıo hep. Klomen kullandım mayısta 2 tane içtim günlük 3 tane yumurta oluştu çatlatma ignesi vurundum ama çatlamadılar kiste dönüştüler sonra eridi 15 Gunde. Sonra diger ay 54 gun sonra adet oldum ara ara hep kahve lekem geldi hep dedim hamileyim die ısrarla kan veriodum cıkmıo du. Benim o ara düzenim dengem kalmadı sinir den aglıyordum adet olamadım bi yandan leke gelio pıhtılı parçalar gelio. Temmuzun sonuydu konsere gittim demet akalın bir oynadım bir zıpladım o an bacaklarımdan aşagı bir kan gelio anlatamam parça parça gidio eh dedim aha bebek vardı düşüyo ev dw sahile 10 dk koşa koşa geldik eve üzerim iyiki siyahtı ve dar paçaydı. Afedersin el kadar el kadar parça düşüyo düştükçe ben hem fiziksel hem psikolojik bir oh diom. Bu 10 gun sürdü cocuk bezi kullandım. Hormonlar alt üst olmuştu neyse agustosta diger adet geldi guzel akıllıca oldum onu arkasına doktor gunde 1 klomen verdi ve igne yapmadı neyse kontrole gittim yumurtan çatlamamış sende sorun var buralarda zaman kaybetme tüp bebek merkezine git dedi ama hastaneden bir çıkışım var dedim lanet olsun size. Gelmicem daha istemiom bebek falan. O sıra memlekete gittik ben orda bag bahce düğün dernek derken bebegi unuttum. Evimize döndük 40 gun gelmedik ama ben memlekette de 1 hafta gecikmeli 3 gun yine sacma sapan bi adet oldum. Bi yandan kızıyorum hala doktorlara dengemi bozdunuz benim bilmem naptınız. Evde bir temizlik yapmışım buzdolabı ittim gardırop ittim cektim 1 hafta temizlik yaptım ekim 15 ti 2 gun gecti adetim. Dedim bi test alalım eşim dedi aman napcan yarın olursun yok ya alalım dedim 2 tane aldım eve geldim oda ne çift çizgi. İnanmadık ertesi gun yaptık kopkoyu cıktı bu sefer ben bin lanet ile çıktığım hastane ye koşa koşa gittim. 274 le öğrendim. Şimdi yumuk ellim oldu 12 haftalık teyzeleri ve ayrıca sanırım Kız boyle işte. Tam 6 ay ilacın etkisiyle neler yaşadım ama inanıyorum o tedavinin etkiside oldu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…