Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önce korkut korkut sonrada korkma de ben gözümü kapatıp yiyecem tamam

Cnm burda yorumlara baktım biraz yüksek diyorlar 7 nin üstüne engelmiş gebeliğe kafam karıştı başka doktora mı gitsem tsh yi yeni düşürdüm bu çıktı şimdi deli ş olcam
Valla referans aralığına da bağlıymış cnm birwz da. Benim bildiğim o menapoz değeri yani yaş ilerledikçe artar zaten. Benim de o civarlarda sanırım

Valla referans aralığına da bağlıymış cnm birwz da. Benim bildiğim o menapoz değeri yani yaş ilerledikçe artar zaten. Benim de o civarlarda sanırım
Maalesef yaşı çok genç olup fsh yüksek olan da var hemen erken menopoz deniyor bana da dedi diğer gittiğim doktor. Ayrıca o ayki yumurta sayısı kalitesi vs de etkiliyormus aman ne zor işler

Maalesef yaşı çok genç olup fsh yüksek olan da var hemen erken menopoz deniyor bana da dedi diğer gittiğim doktor. Ayrıca o ayki yumurta sayısı kalitesi vs de etkiliyormus aman ne zor işler
Değişebilen Bi değer olduğunu duymamıştım cnm ben. Gerçekten çok zor benim de 8 civarı sanırım..

Ama amh gayet iyi çıktı cnm ilaç falan kullanılmalı mı acaba ablam hemşire ona sordum doktor ilaç vermedimi dedi oda kafam karıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…