Önce korkut korkut sonrada korkma deAcı değil, tatlı değil, tuzlu da değil.Yani belki ballı diye yazdığı için insan tatlı bekliyo ya o yüzden belki tadı böyle değişik gelmiş olabilir. Baskın bi tad var, bitki olduğunu anlıyosun ama ne olduğunu tam çıkaramıyosun. İçindeki bitkileri daha önce tadmamıştım ben. Değişik yani kısaca, ama öyle yenmeyecek derecede bişeyi yok. Korkma yani
Mideme oturdu diyo venuseva sen hic hissetmiyorsun diyorsun bense ne yapacagımı bilemiyorumAcimtirakonce agzina tatli ortalata dogru giderken acimsi sonlarinda da hic hiisetmiyorsunuz bile algilanmiyor tadi
Senin nerene oturur bilemeemMideme oturdu diyo venuseva sen hic hissetmiyorsun diyorsun bense ne yapacagımı bilemiyorum
Rahat edemezdin degilmiSenin nerene oturur bilemeem
Su an +18 konulara giriyorsunRahat edemezdin degilmiyapmasaydın bu espriyi
Ben nereme oturacagını cok iyi biliyorum
Valla korkudan norml yrum da yapamiormAma soru soruyorlar cevap veriyorum küfür yok hakaret yok ban yeme durumumda yok yinede banlanırsam boynum kıldan incedir muneyesende atmaki icine
Ben de biraz biraz iyiyim canım bulantılar azaldı baya ama tiksindiğim şeyleri yiyemiyorum. Cinsiyet tahmini yapsana bana da...İyiyiz cicegim sen nasılsın bebis nasıl
İnşâllah kuzum ilaç vermedimi doktorValla kuzum şu bi ayda bu kadar yükselmesinin nedeni stresten zannımca. Insallah macun düşürür çok kişide ise yaramış bakalım
Ay hepimiz sevinelim cnm benim inş ya öyle çok istiyorum ki hepimiz hayırlısıyla kavuşalım yavrularımızaBir iki gün sonra kan yaptır cicegim gelmezse regl insallah sevineceksin sen yaa
Fotosu varmı annesi bakim bi nub a göreBen de biraz biraz iyiyim canım bulantılar azaldı baya ama tiksindiğim şeyleri yiyemiyorum. Cinsiyet tahmini yapsana bana da...
Valla referans aralığına da bağlıymış cnm birwz da. Benim bildiğim o menapoz değeri yani yaş ilerledikçe artar zaten. Benim de o civarlarda sanırımCnm burda yorumlara baktım biraz yüksek diyorlar 7 nin üstüne engelmiş gebeliğe kafam karıştı başka doktora mı gitsem tsh yi yeni düşürdüm bu çıktı şimdi deli ş olcam
Doktor sperm testi de istedi tüm sonuçlardan sonra yolumuzu cizicez. Bu sonuca da normal dedi strese bağlı inip çıkıyormuşİnşâllah kuzum ilaç vermedimi doktor
Maalesef yaşı çok genç olup fsh yüksek olan da var hemen erken menopoz deniyor bana da dedi diğer gittiğim doktor. Ayrıca o ayki yumurta sayısı kalitesi vs de etkiliyormus aman ne zor işlerValla referans aralığına da bağlıymış cnm birwz da. Benim bildiğim o menapoz değeri yani yaş ilerledikçe artar zaten. Benim de o civarlarda sanırım
Değişebilen Bi değer olduğunu duymamıştım cnm ben. Gerçekten çok zor benim de 8 civarı sanırım..Maalesef yaşı çok genç olup fsh yüksek olan da var hemen erken menopoz deniyor bana da dedi diğer gittiğim doktor. Ayrıca o ayki yumurta sayısı kalitesi vs de etkiliyormus aman ne zor işler
Aman kafana bir şeyi takmamaya çalış çıkmasınDeğişebilen Bi değer olduğunu duymamıştım cnm ben. Gerçekten çok zor benim de 8 civarı sanırım..
Ama amh gayet iyi çıktı cnm ilaç falan kullanılmalı mı acaba ablam hemşire ona sordum doktor ilaç vermedimi dedi oda kafam karıştıValla referans aralığına da bağlıymış cnm birwz da. Benim bildiğim o menapoz değeri yani yaş ilerledikçe artar zaten. Benim de o civarlarda sanırım
Anladım kuzum inş temiz çıkar hepsi ilaç vermiş bazılarına doktor kafam karıştı bnmde iyiceDoktor sperm testi de istedi tüm sonuçlardan sonra yolumuzu cizicez. Bu sonuca da normal dedi strese bağlı inip çıkıyormuş
Önce korkut korkut sonrada korkma deben gözümü kapatıp yiyecem tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?