Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar beni merak edenler olur diye yazıyorum birazdaha bekleyeyim ameliyat olmayayım dedikçe dr larn hepsi boşa beklersin boşa tedavi görmüş olrsn dedi ve bu ay ameliyat olcm artk dualarn a coook ama cok ihtycm var dua edin Rabbimden tek istegm hayrlı olan olsun her şerde bir hayır vardır iki tüpte bağlanıp tüp bebek yapılıcak

Allah yar ve yardimcin olsun canim insallah hayirlis saglikli bir evlada kavusursub sonunda bu kadar cefaya ragmen sefasini da surmeyi nasip eylesin Rabbim sana

Allh yardimcin olsn cnm.
Her zmn hayrlisi olsn

Allah yar ve yardimcin olsun canim insallah hayirlis saglikli bir evlada kavusursub sonunda bu kadar cefaya ragmen sefasini da surmeyi nasip eylesin Rabbim sana♥
Aminnnnnnnnn aminnnnn Be kuzm sanki yokum bu dünyada bir boşluktayım dayanmak zorndaym Rabbim içn o cennet kokacak evladım için eşim için İnşaAllahh Rabbim ilk seferde onu bana nasip eder çnkü ne maddiyen tekrarlama şansmz var manevide zor olck Rabbim bir kapı açsn tek istegm

Ben de biraz biraz iyiyim canım bulantılar azaldı baya ama tiksindiğim şeyleri yiyemiyorum. Cinsiyet tahmini yapsana bana da...
Okurken erkek gecti icimden hadi insallah ne istiyorsun bilmiyorum ama tatlı iskenceler bunlar az kaldı kuzum gececek

Allah elbetteki görüyordur halimizi insallah

Hakkında hayırlısı olsun cnm

Nadıl canım anlamadım tüpler baglanıp nasıl tüp bebek oluyorki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…