- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Sen baya tadini alarak yemiissin o zamanSinemaya gittik, ancak cevaplıyorum canım. Bu saat oldu, üstüne o kadar şey yedim, bol bol su içtim, yine tadı ağzımda
Allah yar ve yardimcin olsun canimKızlar beni merak edenler olur diye yazıyorum birazdaha bekleyeyim ameliyat olmayayım dedikçe dr larn hepsi boşa beklersin boşa tedavi görmüş olrsn dedi ve bu ay ameliyat olcm artk dualarn a coook ama cok ihtycm var dua edin Rabbimden tek istegm hayrlı olan olsunher şerde bir hayır vardır iki tüpte bağlanıp tüp bebek yapılıcak
Allh yardimcin olsn cnm.Kızlar beni merak edenler olur diye yazıyorum birazdaha bekleyeyim ameliyat olmayayım dedikçe dr larn hepsi boşa beklersin boşa tedavi görmüş olrsn dedi ve bu ay ameliyat olcm artk dualarn a coook ama cok ihtycm var dua edin Rabbimden tek istegm hayrlı olan olsunher şerde bir hayır vardır iki tüpte bağlanıp tüp bebek yapılıcak
Aminnnnnnnnn aminnnnn Be kuzm sanki yokum bu dünyada bir boşluktayım dayanmak zorndaym Rabbim içn o cennet kokacak evladım için eşim için İnşaAllahh Rabbim ilk seferde onu bana nasip eder çnkü ne maddiyen tekrarlama şansmz var manevide zor olck Rabbim bir kapı açsn tek istegmAllah yar ve yardimcin olsun caniminsallah hayirlis saglikli bir evlada kavusursub sonunda bu kadar cefaya ragmen sefasini da surmeyi nasip eylesin Rabbim sana♥
Amin inşallah canım Rabbim kimseye dermansız dert vermesnAllh yardimcin olsn cnm.
Her zmn hayrlisi olsn
Ondanmı byle sfrli konsysunValla korkudan norml yrum da yapamiormsikayet edilirim falan fistan ugrasamm bos yere
Okurken erkek gecti icimden hadi insallah ne istiyorsun bilmiyorum amaBen de biraz biraz iyiyim canım bulantılar azaldı baya ama tiksindiğim şeyleri yiyemiyorum. Cinsiyet tahmini yapsana bana da...
Sen kalacaksın yakın zamanda benim icime öyle doguyor canımAy hepimiz sevinelim cnm benim inş ya öyle çok istiyorum ki hepimiz hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza
Tabiki yavrm ne sandinOndanmı byle sfrli konsysun
Allah elbetteki görüyordur halimizi insallahAminnnnnnnnn aminnnnn Be kuzm sanki yokum bu dünyada bir boşluktayım dayanmak zorndaym Rabbim içn o cennet kokacak evladım için eşim için İnşaAllahh Rabbim ilk seferde onu bana nasip eder çnkü ne maddiyen tekrarlama şansmz var manevide zor olck Rabbim bir kapı açsn tek istegm
Almayacam ben yaaaaSinemaya gittik, ancak cevaplıyorum canım. Bu saat oldu, üstüne o kadar şey yedim, bol bol su içtim, yine tadı ağzımda
Allh sni cocgna bgslasın kmslere bulsma o gıcklra saknTabiki yavrm ne sandinkoydgum emojiden anla artk
Amin amin hepimiziAllh sni cocgna bgslasın kmslere bulsma o gıcklra sakn
Hakkında hayırlısı olsun cnmKızlar beni merak edenler olur diye yazıyorum birazdaha bekleyeyim ameliyat olmayayım dedikçe dr larn hepsi boşa beklersin boşa tedavi görmüş olrsn dedi ve bu ay ameliyat olcm artk dualarn a coook ama cok ihtycm var dua edin Rabbimden tek istegm hayrlı olan olsunher şerde bir hayır vardır iki tüpte bağlanıp tüp bebek yapılıcak
Aminnnnnnnnn herkesn hakknda bizimdeHakkında hayırlısı olsun cnm
Sen baya tadini alarak yemiissin o zamanben direk yutuyorum
Almayacam ben yaaaa
Nadıl canım anlamadım tüpler baglanıp nasıl tüp bebek oluyorkiKızlar beni merak edenler olur diye yazıyorum birazdaha bekleyeyim ameliyat olmayayım dedikçe dr larn hepsi boşa beklersin boşa tedavi görmüş olrsn dedi ve bu ay ameliyat olcm artk dualarn a coook ama cok ihtycm var dua edin Rabbimden tek istegm hayrlı olan olsunher şerde bir hayır vardır iki tüpte bağlanıp tüp bebek yapılıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?