Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin amin hepimizi
Bazen ole acimasiz olasim gelio kiiii. Sinriimden kocaya anltiorm ustune yorum yapiorm bi ton laf sayiyorm arkasndan burdan ayrilmyi gozum yemio malesef
İyi en azından icinde tutmuyormussun cicegim
Neyyysaaam ben kacioreee gencler cok yorldm bugun
Sizi opuyore
Ii gceler diliyoreee
İyi uykular pipilinin annesi tatlı rüyalar sizeeee

Benide ekler misiniz

bu macunu bir miktar balla karıstırsak olurmu acaba ben cok korktum suan tadından
Şifası içinde mutlak ama bende öğüre öğüre bi hal oldum yedim hatta 1 yıldır duruyordu bozuldu sandım attım çöpe demekki bozulmamış yiyenler aynı düşüncede bidahaki adette alırım artık

Acımı yani tuzlumu tatlımı nasıl nasılllll neyy neyy
Acı değilde tatlı ekşi bi tuhaftı çıkartacaktım bide özendide özendi ağzımda yatana kadar aklıma geldikçe öğürdüm hemen çöp oldu aslında tam dil kökünün oraya koyup ağzına tadı gelmeden bol su içmek daha mantıklı

Gerçekten boşa bekleme canım çok iyi karar vermişsin Allah yâr ve yardımcın olsun inşallah hem ameliyat güzel geçer hemde bebek tutunur

Hadi verelim ozaman siparis bende öyle yapacam taktiklerin icin tesekkürler balamama bir ay kaybetmis olduk simdi yavv

Hadi verelim ozaman siparis bende öyle yapacam taktiklerin icin tesekkürler balamama bir ay kaybetmis olduk simdi yavv
Kuzum çokta kafaya takmıyorum artık Temmuz’da 3 yıl dolacağı için raporlu tüp bebek yaptıracağız 2 aşılama olmam gerekli birini şubatta yaptırırım tutmazsa diğernide Mayıs’ta yaptırırım o sıradada macunda kullanırım Temmuz’a kadar yolu var anlayacağın

İnsallah kendiliginden olur bebegim yaaaa bende bu ay rahat davranmak istiyorum cok agır bir ay gecirdim simdi etkilenmek istemiyorum ovüde yapmıyorum zaten kendiliginden gelsin beybilerimiz insallah

İnsallah kendiliginden olur bebegim yaaaa bende bu ay rahat davranmak istiyorum cok agır bir ay gecirdim simdi etkilenmek istemiyorum ovüde yapmıyorum zaten kendiliginden gelsin beybilerimiz insallah
Aynen btanem macunuda dene bakalım bir kaç ay valla bebek işini kafanıza takmadığınız zaman oluyor diyorda çok tanıdığım problem ede ede zoraki hamile kaldı kimide hemen gebe kalıyor bende 1 yıl hiç korunmadım ama streste yapmadım şimdilerde stresliyim öylede yok böylede ama macunada güveniyorum başlayalım bakalım gerçi sen daha adet olmadın dimi neden sipariş vermedin kuzum başlardın hemen

Aynen kuzum nasipleri ne zamansa ozaman gelecekler ne yapsak bos. Ama yinede deneyecem bu macunu insallah buda bosa cıkmaz bakalım. Ben adet oldum kuzum ayın birinde geldi oda söktürücüyle 4ünde karar verdim almaya bugün yarın siparis edecem bakalım sende siparis veeeeer

Hmmm o zaman diğer aya bombe gibi girelim bende yarın bitcem aynen biraz adetime 1 hafta kala veririm sipariş kuzum ilk aydanda çok hamile kalan var onunla instangramdaki yazılanlar doğrumu bilemedim ama hemencecik şıp hamile kalmışlar

Bende kkdan düsükle sonuclanan birkac kisiyide gördüm onun korkusuda var icimde ama saglıksızsa zaten normal yoldanda hamile kalsak düser gerci denk gelmiste olabilir tabii. yinede alacam cicegim sende al insallah saglıkla alırız bebeklerimizi kucagımıza buralarda beybileri konusuruz insalalh
Bat vermedin sen kuzum

Vermiştim bebeğim gözünden kaçmış 1 Ocak
Ya evet normal yoldan hamile kalıp düşük yapanda var onu takma o ona yormuştur bence neyse olumlu düşünüp olumlu sonuçlar alalım

Vermiştim bebeğim gözünden kaçmış 1 Ocak
Ya evet normal yoldan hamile kalıp düşük yapanda var onu takma o ona yormuştur bence neyse olumlu düşünüp olumlu sonuçlar alalım
Haa dogru aynı gündü pardon
İnsallah cicegim hepimizin kaderi yüzümüz gibi güzel olsun insallah cok begendim seni mucukka

Anladım kuzum inş temiz çıkar hepsi ilaç vermiş bazılarına doktor kafam karıştı bnmde iyice
E kuzum 10 ile kafan karışık ise ben 20 ile oturup ağlayayım doktor ilaç verince düşer panik yapma ben geçen ay neler neler duydum doktordan harap ettim kendimi bu doktor 20 ye normal dedi tabi ölçüm yapan makinelerin kalibresi de önemli.
Bir sonraki adetinin üçüncü günü güvendiğin bir hastaneye git ölçtür doktora kafana takıldığını söyle. Ama o zamana kadar da strese boğma kendini düşünmemeye çalış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…