İyi en azından icinde tutmuyormussun cicegimAmin amin hepimizi
Bazen ole acimasiz olasim gelio kiiii. Sinriimden kocaya anltiorm ustune yorum yapiorm bi ton laf sayiyorm arkasndanburdan ayrilmyi gozum yemio malesef
İyi uykular pipilinin annesi tatlı rüyalar sizeeeeNeyyysaaam ben kacioreee gencler cok yorldm bugun
Sizi opuyore
Ii gceler diliyoreee
Evet güzel olan hersey acıtırEvet işte bal yalar gibi kaşığı yaladım bi güzel.
Al ya, biliyosun ki bize iyi gelen şeylerin tadı hep kötü olmak zorundadır
Benide ekler misinizGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Aralık
@Maisiyah345 bat 6
@burcusami bat 7
@BerraAksa_K bat 8
@rosebatum bat 14
@bocek345 bat 15
@prensannesiii bat 15
@icecreamm bat 18
@Feminas bat 18
@LadyMorganas bat 20
@eylem91 bat 21
@Ahenfatma bat 22
@Yildem bat 24
@Venuseva bat 27
@yavru kartal bat 29
@Mucize84 bat 29
@BuddyninAnnesi bat 30
@Loriklorik bat 30
♠ Ocak ♠
N Nana Ana bat 1
A Antoryum123 bat 1
@cileklilimonata bat 2
@Kedi sever bat 3
@UykucuPanda18 bat 9
@101Baloncuk bat 10
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
D Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Karakarsu sat 6 Ka
Ekleriz cicegim batını söyle ekleyeyimBenide ekler misiniz
Şifası içinde mutlak ama bende öğüre öğüre bi hal oldum yedim hatta 1 yıldır duruyordu bozuldu sandım attım çöpe demekki bozulmamış yiyenler aynı düşüncede bidahaki adette alırım artıkbu macunu bir miktar balla karıstırsak olurmu acaba ben cok korktum suan tadından
Acı değilde tatlı ekşi bi tuhaftı çıkartacaktım bide özendide özendi ağzımda yatana kadar aklıma geldikçe öğürdümAcımı yani tuzlumu tatlımı nasıl nasılllll neyy neyy
Gerçekten boşa bekleme canım çok iyi karar vermişsin Allah yâr ve yardımcın olsun inşallah hem ameliyat güzel geçer hemde bebek tutunurKızlar beni merak edenler olur diye yazıyorum birazdaha bekleyeyim ameliyat olmayayım dedikçe dr larn hepsi boşa beklersin boşa tedavi görmüş olrsn dedi ve bu ay ameliyat olcm artk dualarn a coook ama cok ihtycm var dua edin Rabbimden tek istegm hayrlı olan olsunher şerde bir hayır vardır iki tüpte bağlanıp tüp bebek yapılıcak
Hadi verelim ozaman siparis bende öyle yapacam taktiklerin icin tesekkürler balamAcı değilde tatlı ekşi bi tuhaftı çıkartacaktım bide özendide özendi ağzımda yatana kadar aklıma geldikçe öğürdümhemen çöp oldu aslında tam dil kökünün oraya koyup ağzına tadı gelmeden bol su içmek daha mantıklı
Kuzum çokta kafaya takmıyorum artık Temmuz’da 3 yıl dolacağı için raporlu tüp bebek yaptıracağız 2 aşılama olmam gerekli birini şubatta yaptırırım tutmazsa diğernide Mayıs’ta yaptırırım o sıradada macunda kullanırım Temmuz’a kadar yolu var anlayacağınHadi verelim ozaman siparis bende öyle yapacam taktiklerin icin tesekkürler balamama bir ay kaybetmis olduk simdi yavv
İnsallah kendiliginden olur bebegim yaaaa bende bu ay rahat davranmak istiyorum cok agır bir ay gecirdim simdi etkilenmek istemiyorum ovüde yapmıyorum zaten kendiliginden gelsin beybilerimiz insallahKuzum çokta kafaya takmıyorum artık Temmuz’da 3 yıl dolacağı için raporlu tüp bebek yaptıracağız 2 aşılama olmam gerekli birini şubatta yaptırırım tutmazsa diğernide Mayıs’ta yaptırırım o sıradada macunda kullanırım Temmuz’a kadar yolu var anlayacağın
Aynen btanem macunuda dene bakalım bir kaç ay valla bebek işini kafanıza takmadığınız zaman oluyor diyorda çok tanıdığım problem ede ede zoraki hamile kaldı kimide hemen gebe kalıyor bende 1 yıl hiç korunmadım ama streste yapmadım şimdilerde stresliyim öylede yok böyledeİnsallah kendiliginden olur bebegim yaaaa bende bu ay rahat davranmak istiyorum cok agır bir ay gecirdim simdi etkilenmek istemiyorum ovüde yapmıyorum zaten kendiliginden gelsin beybilerimiz insallah
Aynen kuzum nasipleri ne zamansa ozaman gelecekler ne yapsak bos. Ama yinede deneyecem bu macunu insallah buda bosa cıkmaz bakalım. Ben adet oldum kuzum ayın birinde geldi oda söktürücüyle 4ünde karar verdim almaya bugün yarın siparis edecem bakalım sende siparis veeeeerAynen btanem macunuda dene bakalım bir kaç ay valla bebek işini kafanıza takmadığınız zaman oluyor diyorda çok tanıdığım problem ede ede zoraki hamile kaldı kimide hemen gebe kalıyor bende 1 yıl hiç korunmadım ama streste yapmadım şimdilerde stresliyim öylede yok böyledeama macunada güveniyorum başlayalım bakalım gerçi sen daha adet olmadın dimi neden sipariş vermedin kuzum başlardın hemen
Hmmm o zaman diğer aya bombe gibi girelimAynen kuzum nasipleri ne zamansa ozaman gelecekler ne yapsak bos. Ama yinede deneyecem bu macunu insallah buda bosa cıkmaz bakalım. Ben adet oldum kuzum ayın birinde geldi oda söktürücüyle 4ünde karar verdim almaya bugün yarın siparis edecem bakalım sende siparis veeeeer
Bende kkdan düsükle sonuclanan birkac kisiyide gördüm onun korkusuda var icimde ama saglıksızsa zaten normal yoldanda hamile kalsak düser gerci denk gelmiste olabilir tabii. yinede alacam cicegim sende al insallah saglıkla alırız bebeklerimizi kucagımızaHmmm o zaman diğer aya bombe gibi girelimbende yarın bitcem aynen biraz adetime 1 hafta kala veririm sipariş kuzum ilk aydanda çok hamile kalan var onunla instangramdaki yazılanlar doğrumu bilemedim ama hemencecik şıp hamile kalmışlar
Vermiştim bebeğim gözünden kaçmış 1 OcakBende kkdan düsükle sonuclanan birkac kisiyide gördüm onun korkusuda var icimde ama saglıksızsa zaten normal yoldanda hamile kalsak düser gerci denk gelmiste olabilir tabii. yinede alacam cicegim sende al insallah saglıkla alırız bebeklerimizi kucagımızaburalarda beybileri konusuruz insalalh
Bat vermedin sen kuzum
Haa dogru aynı gündü pardonVermiştim bebeğim gözünden kaçmış 1 Ocak
Ya evet normal yoldan hamile kalıp düşük yapanda var onu takma o ona yormuştur bence neyse olumlu düşünüp olumlu sonuçlar alalım
Amin btanem sağolasın teşekkür ederim gönlümüz güzel olsun hepimiz güzelizHaa dogru aynı gündü pardon
İnsallah cicegim hepimizin kaderi yüzümüz gibi güzel olsun insallah cok begendim seni mucukka
Günaydın canım
E kuzum 10 ile kafan karışık ise ben 20 ile oturup ağlayayımAnladım kuzum inş temiz çıkar hepsi ilaç vermiş bazılarına doktor kafam karıştı bnmde iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?