Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deme öyle boşluktayım diye kuzum olacak Allah'ın izniyle. Bazıları kadar şanslı ballı değiliz hemen olmuyor o ayrı mevzuu napalım ama ümitsiz olma. Ne zaman olacaksın ameliyatı?

tüpler neden bağlanıyor ki anlamadım ben canım Rabb'im büyük sağlıkla çıkarsın ameliyattan aynı anda mi yapılacak tüp bağlama ve tüp Bebek işlemi ayrı ayrı mı insAllah sağlıkla gelir miniğin artık kuzum çektiğin sıkıntılar bebeğini sana getirsin dualarımdasn olacak insAllah
Günaydın canım daha uyumadım bile temizlik yapıyorum inşallah 12 ye kadar bitirirsem 12 de yatış
günaydın kız deli misin ne temizliği bu sabaha kadar ben de öyleydim ama b Bayadir yapamıyorum öyle sabahlara kadar temizlik canına yazık keşke yataydın erken b kalkıp başlardn dikkat et kendine

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah ya Kavusursun inşallah bebeğine hemen

Amin inşallah tüplerinde sıvı birikmesi oldgu için tüp bebekte yapsam bebeği öldürüyor o sıvı onun için tüplerden bağlantı kesilecek ve tüp bebek yapılacak

Amin inşallah tüplerinde sıvı birikmesi oldgu için tüp bebekte yapsam bebeği öldürüyor o sıvı onun için tüplerden bağlantı kesilecek ve tüp bebek yapılacak
Çok ilginç ilk defa duydum çok geçmiş olsun canım bebeğine kavuşursun inşallah

Tüpleri çıkartıyorlar bazıları ama Dr m bana dediki yumrta rezervin azalmaması için tüplerimi almayıp bağlayacaklar bağlantısını kesecekler
Ya da yumurta rezervi daha kotu olmaz mi sonucta her ay 1 yumurta atiyoruz tupler baglandigi icin olduklari yerde catlarlarlar her ay birikirse oyle daha kotu olmaz mi durum doktorlar daha iyi bilir gerci bilemem ama aklima takildi

Çok ilginç ilk defa duydum çok geçmiş olsun canım bebeğine kavuşursun inşallah
Evet canm bende ummazdm aklıma gelmeyen başna geldi senelerdir gidip geliyorz hormonlar normal eşimn kiler normal hersey normal rahim temiz dış gebelk ve düşük yasaktan snra bi rahim filmi çektim kapalı tüpün birisi diğeri açık dediler snra tekrar olmaymca 1 yıl sonra tekrar çektm ikiside açık gözn aydn dediler snra 4 ay önce cektm zaten ya dedim bi başka dr gösterdm neden olmyor bi sebep ol alı gttim tüplerin içi sıvı dolu ve sosis şeklinde boğum boğum dedi sen gebe kalrsn kalmazsın değil tekrar düşük ve dış gebelik yaşarsın dedi tüplerin deki sıvı birikmesi direk spermi öldürüyor döllenme gerçekleşmiyor zaten dedi gerçekleşse bile yarıda kalır dediki oldu tüplerin alınması lazm dedi dü yam başıma yıkıldı daha 21 yasndaym beye ugradgmı şaşrmş faziyetteym ama dr bana dün dediki bu tüplerin sana bi işlevi yok artk zaten alnsn sen buna sevin üzülme tabiki kötü olack senin için amaa bi işlevi yok herseyi dahada kötye gmtrcek bende acayip bir yanma iltihap ve afedersn cinsellk hayatm bitiyor resmen agrıdan birde sebebi bu işte tüplerim deki sıvıdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…