- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Allah insallah hayirli saglikli bor evlat nasip etsinOnlar kötü durmda Kuzmm açılmaması en hayrlısı onlar çürüm bi organ gibi artk bende
Valla kuzm bana dediki Dr tüp çok aşagıda yumurtlarla bi işi yok dedi bizim iptal edecgmz şeyin dedi daha napackale Allah bilr kuzmmYa da yumurta rezervi daha kotu olmaz mi sonucta her ay 1 yumurta atiyoruz tupler baglandigi icin olduklari yerde catlarlarlar her ay birikirse oyle daha kotu olmaz mi durumdoktorlar daha iyi bilir gerci bilemem ama aklima takildi
Canım önemli olan sorunun bulunması. Genceciksin maşallah üzme kendini iyi açıdan bak ya bu sorun bulunamasaydı? Bazen ne yaparsak kendi kendimize yapıyoruz olmuyor olmuyor diye altı ay beynim yandı hormonlarım alt üst oldu. Başka doktorlara da danışıp fikir almakta fayda var bence. Bağlandıktan sonra geri dönüşü var mıymış?Evet canm bende ummazdm aklıma gelmeyen başna geldi senelerdir gidip geliyorz hormonlar normal eşimn kiler normal hersey normal rahim temiz dış gebelk ve düşük yasaktan snra bi rahim filmi çektim kapalı tüpün birisi diğeri açık dediler snra tekrar olmaymca 1 yıl sonra tekrar çektm ikiside açık gözn aydn dediler snra 4 ay önce cektm zaten ya dedim bi başka dr gösterdm neden olmyor bi sebep ol alı gttim tüplerin içi sıvı dolu ve sosis şeklinde boğum boğum dedi sen gebe kalrsn kalmazsın değil tekrar düşük ve dış gebelik yaşarsın dedi tüplerin deki sıvı birikmesi direk spermi öldürüyor döllenme gerçekleşmiyor zaten dedi gerçekleşse bile yarıda kalır dediki oldu tüplerin alınması lazm dedi dü yam başıma yıkıldı daha 21 yasndaym beye ugradgmı şaşrmş faziyetteym ama dr bana dün dediki bu tüplerin sana bi işlevi yok artk zaten alnsn sen buna sevin üzülme tabiki kötü olack senin için amaa bi işlevi yok herseyi dahada kötye gmtrcek bende acayip bir yanma iltihap ve afedersn cinsellk hayatm bitiyor resmen agrıdan birde sebebi bu işte tüplerim deki sıvıdan
Ne olr duuuaaaaaaaaaa etttttAllah insallah hayirli saglikli bor evlat nasip etsin
Yok geri dönüşü yok tüp bebekCanım önemli olan sorunun bulunması. Genceciksin maşallah üzme kendini iyi açıdan bak ya bu sorun bulunamasaydı? Bazen ne yaparsak kendi kendimize yapıyoruz olmuyor olmuyor diye altı ay beynim yandı hormonlarım alt üst oldu. Başka doktorlara da danışıp fikir almakta fayda var bence. Bağlandıktan sonra geri dönüşü var mıymış?
Kendimizi doktorlara teslim ediyoruz nasil olsa biswy bildigimiz yok onlarda artik bilmedigimi bildikleri icin rahat rahat soyluyorlar ne bilek artik . Baska bir doktora da göründunuz mu pekiValla kuzm bana dediki Dr tüp çok aşagıda yumurtlarla bi işi yok dedi bizim iptal edecgmz şeyin dedi daha napackale Allah bilr kuzmm
Dualarim seninle ya üzülme kuzumNe olr duuuaaaaaaaaaa ettttt
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Aralık
@Maisiyah345 bat 6
@burcusami bat 7
BerraAksa_K bat 8
@rosebatum bat 14
@bocek345 bat 15
@prensannesiii bat 15
@icecreamm bat 18
@Feminas bat 18
@LadyMorganas bat 20
@eylem91 bat 21
@Ahenfatma bat 22
@Yildem bat 24
@Venuseva bat 27
@yavru kartal bat 29
@Mucize84 bat 29
@BuddyninAnnesi bat 30
L Loriklorik bat 30
♠ Ocak ♠
N Nana Ana bat 1
@Antoryum123 bat 1
@cileklilimonata bat 2
Kedi sever bat 3
@UykucuPanda18 bat 9
Bal0ncuk bat 10
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Karakarsu sat 6 Ka
Sat 22 aralik✌Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Aralık
@Maisiyah345 bat 6
@burcusami bat 7
BerraAksa_K bat 8
@rosebatum bat 14
@bocek345 bat 15
@prensannesiii bat 15
@icecreamm bat 18
@Feminas bat 18
@LadyMorganas bat 20
@eylem91 bat 21
@Ahenfatma bat 22
@Yildem bat 24
@Venuseva bat 27
@yavru kartal bat 29
@Mucize84 bat 29
@BuddyninAnnesi bat 30
L Loriklorik bat 30
♠ Ocak ♠
N Nana Ana bat 1
@Antoryum123 bat 1
@cileklilimonata bat 2
Kedi sever bat 3
@UykucuPanda18 bat 9
Bal0ncuk bat 10
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Karakarsu sat 6 Ka
5 dr daha gezdm hepsi böyle dedi be kuzm keşkee biri farklı deseydide savassaydmKendimizi doktorlara teslim ediyoruz nasil olsa biswy bildigimiz yok onlarda artik bilmedigimi bildikleri icin rahat rahat soyluyorlar ne bilek artik . Baska bir doktora da göründunuz mu peki
Bu kadar zorlaması ben bnm olan bir orandan yavrm için vazgeçmek zorndaymDualarim seninle ya üzülme kuzumrabbime siginicaz tek siginagimiz o
Rabbim buyuk insallah Saglik olsun canim5 dr daha gezdm hepsi böyle dedi be kuzm keşkee biri farklı deseydide savassaydm
Ciddi bir konu mutlaka alanında uzman doktorlara görün iyi araştır öyle karar ver acele etme yaşın küçük daha vaktin varYok geri dönüşü yok tüp bebekben en son hiç kendime bunu düşünmedim bile hep nor al olr dedim ama artk imkansz
Uzulme kuzzum napalim sonucta sen de istemezdin boyle olmasini hersey sinav sabirla ustesinden gecicez elbettee kalk toparlan kendine gelBu kadar zorlaması ben bnm olan bir orandan yavrm için vazgeçmek zorndaym
Amenna ona teslimim Rabbim beni zalim para göz dr Denk getrmesnnn inşallah amin amin amin aminRabbim buyuk insallah Saglik olsun canim
Doktorlar sirf para taciri umut taciri. Insanlarin ne denli duygularla onlara geldiklrini hayallerini biliyorlar . Arastir kuzu insallah ameliyatsiz bir caresi yok mudur yaAmenna ona teslimim Rabbim beni zalim para göz dr Denk getrmesnnn inşallah amin amin amin amin
Kuzm 5 deir dan fazla gezdm hepsi aynı şeyi dedi ben aşılama yapalım dedim felan zaten bin defa catlatma klomen bilmem ne neler neler kullandm bana dedi sadce yıpransirsn şuan gebe kalamazsın boşa yazk etme maneven çökersn maddide çökersn Senin suan gebe kalmaman daha iyi dedi dedim ndn tekrar dış gebelk yaşarsın aynı kabusu yasarsnCiddi bir konu mutlaka alanında uzman doktorlara görün iyi araştır öyle karar ver acele etme yaşın küçük daha vaktin var
Teşekkür ederim prensesGünaydın canım iyiyim Şükür Rabb'im emeklerinizin karşılığını almayı nasip etsin insAllah
Aylardır bakıyorm şuan artk daha yapmıcam bu konuda okudgm hepsi kaçamaksz bekleyip sonunda yine ameliyat olduDoktorlar sirf para taciri umut taciri. Insanlarin ne denli duygularla onlara geldiklrini hayallerini biliyorlar . Arastir kuzu insallah ameliyatsiz bir caresi yok mudur ya
Hayirlisi olsun hakkimda kuzum dualarim seninleAylardır bakıyorm şuan artk daha yapmıcam bu konuda okudgm hepsi kaçamaksz bekleyip sonunda yine ameliyat oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?