Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canlar. Benim normalde 5-6 gün süren regl bu ay 3 gün sürdü başına böylebirşey gelen var mı neden böyle olmuş olabilir ki? Birde 2aydir sağ kasigimda ağrı oluyor bacağıma kadar iniyor ağrısı bide ağrı olan yerde hafif şişlik farkettim. Acaba kist falan mi oldu bende aşılamadan sonra

Ya da yumurta rezervi daha kotu olmaz mi sonucta her ay 1 yumurta atiyoruz tupler baglandigi icin olduklari yerde catlarlarlar her ay birikirse oyle daha kotu olmaz mi durum doktorlar daha iyi bilir gerci bilemem ama aklima takildi
Valla kuzm bana dediki Dr tüp çok aşagıda yumurtlarla bi işi yok dedi bizim iptal edecgmz şeyin dedi daha napackale Allah bilr kuzmm

Canım önemli olan sorunun bulunması. Genceciksin maşallah üzme kendini iyi açıdan bak ya bu sorun bulunamasaydı? Bazen ne yaparsak kendi kendimize yapıyoruz olmuyor olmuyor diye altı ay beynim yandı hormonlarım alt üst oldu. Başka doktorlara da danışıp fikir almakta fayda var bence. Bağlandıktan sonra geri dönüşü var mıymış?

Yok geri dönüşü yok tüp bebek ben en son hiç kendime bunu düşünmedim bile hep nor al olr dedim ama artk imkansz

Valla kuzm bana dediki Dr tüp çok aşagıda yumurtlarla bi işi yok dedi bizim iptal edecgmz şeyin dedi daha napackale Allah bilr kuzmm
Kendimizi doktorlara teslim ediyoruz nasil olsa biswy bildigimiz yok onlarda artik bilmedigimi bildikleri icin rahat rahat soyluyorlar ne bilek artik . Baska bir doktora da göründunuz mu peki

Sat 22 aralik✌

Kendimizi doktorlara teslim ediyoruz nasil olsa biswy bildigimiz yok onlarda artik bilmedigimi bildikleri icin rahat rahat soyluyorlar ne bilek artik . Baska bir doktora da göründunuz mu peki
5 dr daha gezdm hepsi böyle dedi be kuzm keşkee biri farklı deseydide savassaydm

Yok geri dönüşü yok tüp bebek ben en son hiç kendime bunu düşünmedim bile hep nor al olr dedim ama artk imkansz
Ciddi bir konu mutlaka alanında uzman doktorlara görün iyi araştır öyle karar ver acele etme yaşın küçük daha vaktin var

Amenna ona teslimim Rabbim beni zalim para göz dr Denk getrmesnnn inşallah amin amin amin amin
Doktorlar sirf para taciri umut taciri. Insanlarin ne denli duygularla onlara geldiklrini hayallerini biliyorlar . Arastir kuzu insallah ameliyatsiz bir caresi yok mudur ya

Ciddi bir konu mutlaka alanında uzman doktorlara görün iyi araştır öyle karar ver acele etme yaşın küçük daha vaktin var
Kuzm 5 deir dan fazla gezdm hepsi aynı şeyi dedi ben aşılama yapalım dedim felan zaten bin defa catlatma klomen bilmem ne neler neler kullandm bana dedi sadce yıpransirsn şuan gebe kalamazsın boşa yazk etme maneven çökersn maddide çökersn Senin suan gebe kalmaman daha iyi dedi dedim ndn tekrar dış gebelk yaşarsın aynı kabusu yasarsn

Doktorlar sirf para taciri umut taciri. Insanlarin ne denli duygularla onlara geldiklrini hayallerini biliyorlar . Arastir kuzu insallah ameliyatsiz bir caresi yok mudur ya
Aylardır bakıyorm şuan artk daha yapmıcam bu konuda okudgm hepsi kaçamaksz bekleyip sonunda yine ameliyat oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…