Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım kuzum Rabbim yardımcın olsun

Kızlar sizce değerler nasıl, anlayanınız varmı?

Eklentiler

• IMG_20191210_110134_BURST002.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 79
Okurken erkek gecti icimden hadi insallah ne istiyorsun bilmiyorum ama tatlı iskenceler bunlar az kaldı kuzum gececek
Rabbim sana da bu tatlı işkenceleri yaşatacak en yakın zamanda canım nanacım inanıyorum  rabbim önce hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin oğlum var oğlum olursa oğluma arkadaş olur kızım olursa da bana bakalım 10 güne belli olur herhalde

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm hakkında hayırlısı ne ise olsun doktorlar bilir inşallah tüp bebekle bebişin olur dualarım seninle

keşke kuzumm
bende sadece arada bi kasık ağrısı var ama onu önemsemiyorum çünkü her ay oluyor sağ ağırlıklı
memiktolar basınca acıyo
sende neler vardı kuzummm bana yazarmısın
Canım bende test yapana kadar yumurtlama günğmden itibaren hep sol kasık ağrısı vardı tek belirtim oydu acıkcası

Sorun orda bebeğim işte hengi doktora güvencem bilemedim valla hepsi farklı bişey diyor

Canım bende test yapana kadar yumurtlama günğmden itibaren hep sol kasık ağrısı vardı tek belirtim oydu acıkcası
sağol bitanemmm
bende de tek sağ kasık ağrısı var ama ümitlenmiyorum hiç çünkü o her ay oluyor
göğüs ağrısı ya da hassasiyeti varmıydı sende

sağol bitanemmm
bende de tek sağ kasık ağrısı var ama ümitlenmiyorum hiç çünkü o her ay oluyor
göğüs ağrısı ya da hassasiyeti varmıydı sende
İnşallah vardır canım yaa Canım ilk baslarda yoktu adet günüm geçince başladı göğüs ağrısı bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…