- 20 Mart 2011
- 13.949
- 32.547
- 798
Anladım kuzum Rabbim yardımcın olsunKuzm 5 deir dan fazla gezdm hepsi aynı şeyi dedi ben aşılama yapalım dedim felan zaten bin defa catlatma klomen bilmem ne neler neler kullandm bana dedi sadce yıpransirsn şuan gebe kalamazsın boşa yazk etme maneven çökersn maddide çökersn Senin suan gebe kalmaman daha iyi dedi dedim ndn tekrar dış gebelk yaşarsın aynı kabusu yasarsn
Var canım 12. hafta çok belli değil ama ekliyorum fotoyuFotosu varmı annesi bakim bi nub a göre
Bu ay adetim bitince gün alacmHayirlisi olsun hakkimda kuzum dualarim seninlene zaman olucaksin peki karar verdiniz mi
AminnnnnnnnnAnladım kuzum Rabbim yardımcın olsun
Rabbim buyuk uzulmeBu ay adetim bitince gün alacm
Rabbim sana da bu tatlı işkenceleri yaşatacak en yakın zamanda canım nanacım inanıyorumOkurken erkek gecti icimden hadi insallah ne istiyorsun bilmiyorum amatatlı iskenceler bunlar az kaldı kuzum gececek
AmennaRabbim buyuk uzulme
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm hakkında hayırlısı ne ise olsun doktorlar bilir inşallah tüp bebekle bebişin olur dualarım seninleEvet canm bende ummazdm aklıma gelmeyen başna geldi senelerdir gidip geliyorz hormonlar normal eşimn kiler normal hersey normal rahim temiz dış gebelk ve düşük yasaktan snra bi rahim filmi çektim kapalı tüpün birisi diğeri açık dediler snra tekrar olmaymca 1 yıl sonra tekrar çektm ikiside açık gözn aydn dediler snra 4 ay önce cektm zaten ya dedim bi başka dr gösterdm neden olmyor bi sebep ol alı gttim tüplerin içi sıvı dolu ve sosis şeklinde boğum boğum dedi sen gebe kalrsn kalmazsın değil tekrar düşük ve dış gebelik yaşarsın dedi tüplerin deki sıvı birikmesi direk spermi öldürüyor döllenme gerçekleşmiyor zaten dedi gerçekleşse bile yarıda kalır dediki oldu tüplerin alınması lazm dedi dü yam başıma yıkıldı daha 21 yasndaym beye ugradgmı şaşrmş faziyetteym ama dr bana dün dediki bu tüplerin sana bi işlevi yok artk zaten alnsn sen buna sevin üzülme tabiki kötü olack senin için amaa bi işlevi yok herseyi dahada kötye gmtrcek bende acayip bir yanma iltihap ve afedersn cinsellk hayatm bitiyor resmen agrıdan birde sebebi bu işte tüplerim deki sıvıdan
keşke kuzummAy hadi inşallah canım yaa güzel haberleri bekliyoruz
canım dua edeceğim senin içinAmenna
Ederim canım allahım yardımcın olsun inşallahİnşaAllahh kuzm saol teşekkür ederim dualarnza çok ihtycm var ne olr dua edin
Canım bende test yapana kadar yumurtlama günğmden itibaren hep sol kasık ağrısı vardı tek belirtim oydu acıkcasıkeşke kuzumm
bende sadece arada bi kasık ağrısı var ama onu önemsemiyorum çünkü her ay oluyor sağ ağırlıklı
memiktolar basınca acıyo
sende neler vardı kuzummm bana yazarmısın
Sorun orda bebeğim işte hengi doktora güvencem bilemedim valla hepsi farklı bişey diyorE kuzum 10 ile kafan karışık ise ben 20 ile oturup ağlayayımdoktor ilaç verince düşer panik yapma ben geçen ay neler neler duydum doktordan harap ettim kendimi bu doktor 20 ye normal dedi tabi ölçüm yapan makinelerin kalibresi de önemli.
Bir sonraki adetinin üçüncü günü güvendiğin bir hastaneye git ölçtür doktora kafana takıldığını söyle. Ama o zamana kadar da strese boğma kendini düşünmemeye çalış
sağol bitanemmmCanım bende test yapana kadar yumurtlama günğmden itibaren hep sol kasık ağrısı vardı tek belirtim oydu acıkcası
İnşallah vardır canım yaasağol bitanemmm
bende de tek sağ kasık ağrısı var ama ümitlenmiyorum hiç çünkü o her ay oluyor
göğüs ağrısı ya da hassasiyeti varmıydı sende
Şuan herhangi bir tedaviye başladın mı?Sorun orda bebeğim işte hengi doktora güvencem bilemedim valla hepsi farklı bişey diyor
Kızlar yumurtlama testım ne demek istiyor Bn anlamadım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?