kızlar benim hormonlar çıkmış anlayan varsa atiymi resmini
Paylaş bakalım canım
Degerlendirdim cnm ama 3 gunde dgerlndircgmCanım 12. Ayın 9 unda pik olmuş. Bugün yani 10’unda da artık çatlamış silinmeye başlamış. Dünü değerlendirmen lazımdı ve bugünle birlikte 3 gün daha.
Kızlar sizce değerler nasıl, anlayanınız varmı?
Teşekkür ederim cevabın için canım, umarım bu ay olur artık :)Değerlerin normal canım.
Teşekkür ederim cevabın için canım, umarım bu ay olur artık :)
Degerlendirdim cnm ama 3 gunde dgerlndircgminşallah
Evet ben de düşük gördüm değerleri ama yarına kadar beklicem öğrenmek içinCanım senin şu değerlerin düşük gözüküyor;
Prolaktin
Estradiol
Progesteron
Doktora danış istersen canım.
ozaman bende bekleyeyim kuzumİnşallah vardır canım yaaCanım ilk baslarda yoktu adet günüm geçince başladı göğüs ağrısı bende
canım yumurtan çatlamış yeniKızlar yumurtlama testım ne demek istiyor Bn anlamadım yaa
Evet vanı merhaba belli değil.Var canım 12. hafta çok belli değil ama ekliyorum fotoyu Eki Görüntüle 2563588
Evet canım belli değil.Var canım 12. hafta çok belli değil ama ekliyorum fotoyu Eki Görüntüle 2563588
İllaki hepimiz güzeliz cicegim diger arkadasları göremedigim icin iltifat edemedim seni görmüsken edeyim dedim balamAmin btanem sağolasın teşekkür ederim gönlümüz güzel olsun hepimiz güzeliz
Güzeldi cicegim bu gece sende uyuma seninlede kaynatalım ne dersin
Hamilemisin canım hayırlı olsunSat 22 aralik✌
Amiiiin insallah cicegimRabbim sana da bu tatlı işkenceleri yaşatacak en yakın zamanda canım nanacım inanıyorum rabbim önce hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin oğlum var oğlum olursa oğluma arkadaş olur kızım olursa da bana bakalım 10 güne belli olur herhalde
Düne göre daha silik çatlamıs olabilir canım yumurtanKızlar yumurtlama testım ne demek istiyor Bn anlamadım yaa
Canım internetten karsılastırsana daha doğru sonuc alırsın hepsini yaz tek tek olması gereken değerler yazıyor zatenSonuçlar hakkinda hiç bir bilgim yok.ama cok iyi değil sanırım.bi bakın anlayan arkadaslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?