- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Valla tek kasık ağrısı hamilelik belirtisi baskın oluyor canım ya inşallah sende vardır bebişozaman bende bekleyeyim kuzum
zaten 4 günüm kaldı
ama sağ kasığım müthiş ağrımaya başladı öğlenden sonra
Evde ovulasyon testin varsa yapsana ben ilk ordan öğrendimozaman bende bekleyeyim kuzum
zaten 4 günüm kaldı
ama sağ kasığım müthiş ağrımaya başladı öğlenden sonra
Amin cnm bnmHadi inşallah güzel sonuçlara canım.
Ne kadar güzel olurgünaydın kızçeler napiyisiniz
adetime 4 gün kaldı her ay binlerce belirti yaşayıp fos çıkan hatun olarak bu ay belki belirtisizlik süpriz yapacaktır kimbilir
Kacta uyanırsın acaba ben yarım saat önce uyandıysam sendee 6gibi kalkarsın kesinGünaydın canımdaha uyumadım bile temizlik yapıyorum inşallah 12 ye kadar bitirirsem 12 de yatış
Ovulasyından nasıl anlaşılıyor acaba?Evde ovulasyon testin varsa yapsana ben ilk ordan öğrendim
Bebegim eminmisin keske baska doktorlarda arastırsan böyle ciddi bir ameliyatı tek seferde olmasan yaEvet canm bende ummazdm aklıma gelmeyen başna geldi senelerdir gidip geliyorz hormonlar normal eşimn kiler normal hersey normal rahim temiz dış gebelk ve düşük yasaktan snra bi rahim filmi çektim kapalı tüpün birisi diğeri açık dediler snra tekrar olmaymca 1 yıl sonra tekrar çektm ikiside açık gözn aydn dediler snra 4 ay önce cektm zaten ya dedim bi başka dr gösterdm neden olmyor bi sebep ol alı gttim tüplerin içi sıvı dolu ve sosis şeklinde boğum boğum dedi sen gebe kalrsn kalmazsın değil tekrar düşük ve dış gebelik yaşarsın dedi tüplerin deki sıvı birikmesi direk spermi öldürüyor döllenme gerçekleşmiyor zaten dedi gerçekleşse bile yarıda kalır dediki oldu tüplerin alınması lazm dedi dü yam başıma yıkıldı daha 21 yasndaym beye ugradgmı şaşrmş faziyetteym ama dr bana dün dediki bu tüplerin sana bi işlevi yok artk zaten alnsn sen buna sevin üzülme tabiki kötü olack senin için amaa bi işlevi yok herseyi dahada kötye gmtrcek bende acayip bir yanma iltihap ve afedersn cinsellk hayatm bitiyor resmen agrıdan birde sebebi bu işte tüplerim deki sıvıdan
Stresten bendede olduGünaydın canlar. Benim normalde 5-6 gün süren regl bu ay 3 gün sürdü başına böylebirşey gelen var mı neden böyle olmuş olabilir ki? Birde 2aydir sağ kasigimda ağrı oluyor bacağıma kadar iniyor ağrısı bide ağrı olan yerde hafif şişlik farkettim. Acaba kist falan mi oldu bende aşılamadan sonra
Canım progesteron normal diyor.bazi yazılarda da düşük diyor anlamadım.sorarim artık doktoraCanım internetten karsılastırsana daha doğru sonuc alırsın hepsini yaz tek tek olması gereken değerler yazıyor zaten
Aynen cnm ben 3 gun devam ederim inşallah olur bu sefer cnm inşallahcanım yumurtan çatlamış yeni
ama sen ilişkiye devam et 3 gün daha
çatladıktan sonra çok önemliymiş
Amin inşallah cnm benim yaaDüne göre daha silik çatlamıs olabilir canım yumurtan
Var sende birseyler insallahKızlar yumurtlama testım ne demek istiyor Bn anlamadım yaa
Bu ay gitmedim kuzuŞuan herhangi bir tedaviye başladın mı?
Degisebiliyor stresten bebegim kendini saldıgın anda gelir büyük ihtimalle serbest kal bebek varsa zaten gelmez regl insallahta gelmezSınav streside vardı muhtemelen gecikicek yada asıl döngüsüne mi dönüyorum anlamadım
Aynı koyulukta sandım yakınlastırmadan yorum yaptım ama catlamıs kuzum insallah döllenecekte onu söylemis olayım var diyeNasıl var kuzum
iyi yaptın canım bu ay dinlenme ayı olsun bakalımBu ay gitmedim kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?