EVDE KENDİM bişeyler yapıyorum kuzum para biriktiriyorum yeni tedavi içinde birikinceye kadar bitkisel bişeyler ve duaları deniyorumiyi yaptın canım bu ay dinlenme ayı olsun bakalım
Amin kuzum inşallah inşallah kuzumAynı koyulukta sandım yakınlastırmadan yorum yaptım ama catlamıs kuzum insallah döllenecekte onu söylemis olayım var diye
Adetine yakın koyu çıkması gebelik gösteriyor bazenOvulasyından nasıl anlaşılıyor acaba?
Aynen en iyisi doktora sor sen herkese farklı gelebilir sonuclarCanım progesteron normal diyor.bazi yazılarda da düşük diyor anlamadım.sorarim artık doktora
Yaa ilk defa duydum teşekkürlerAdetine yakın koyu çıkması gebelik gösteriyor bazen
Bazı yüksek olanlara veriyomul doktor evet. Kaç çıktı amhAma amh gayet iyi çıktı cnm ilaç falan kullanılmalı mı acaba ablam hemşire ona sordum doktor ilaç vermedimi dedi oda kafam karıştı
Oy kuzum ya inş hepimiz kalırızSen kalacaksın yakın zamanda benim icime öyle doguyor canım
Tamam kuzum sağol.sen iyisin demi nasıl gidiyor hamilelikAynen en iyisi doktora sor sen herkese farklı gelebilir sonuclar
İyiyim canım iyi çok şükür şuan herşey cumartesi kalbini duyucaz inşallahTamam kuzum sağol.sen iyisin demi nasıl gidiyor hamilelik
ayyy kız ben dayanamamGüzeldi cicegim bu gece sende uyuma seninlede kaynatalım ne dersin
Zarf atmıstım zaten bebeginle o saatlerde seni buralarda ben zaten tutmam cicegimAyyy
ayyy kız ben dayanamam
Ay maşallah kuzuya sağlıkla insallahİyiyim canım iyi çok şükür şuan herşey cumartesi kalbini duyucaz inşallah
İnşallah canımmm sana da nasip olsun en kısa zamandaAy maşallah kuzuya sağlıkla insallah
bende gördüm canımEki Görüntüle 2563736
merhabalar adetime 4 gün var erken olduğunu bilsem de dayanamadım test yaptım. İnce bir çizgi görüyorum ama sadece ben görüyorum sanırım. Rica etsem bakar mısınız hanımlar sizce de var mı acaba ?
2. 62 cnmBazı yüksek olanlara veriyomul doktor evet. Kaç çıktı amh
bende gördüm canım
ne kadar zamanda çıktı çizgi
ozaman gebelik ihtimali çok yüksek canım10 dk içinde çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?