Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bugün sağlık ocağında kan vermiştim şimdi internetten sonuçlara baktım. Sadece T3 4.31 çıkmış yüksekmiş bu konuda bilgisi olan var mı
canım bende ilaç kullanıyorum tsh için
doktorun sana da ilaç verir gebelikte 2.5 altında olması gerekiyormuş
hamile olmadan da bu değer olması gerekiyormuş bende o yüzden kullanıyorum canım
ihmal etme sakın

EVDE KENDİM bişeyler yapıyorum kuzum para biriktiriyorum yeni tedavi içinde birikinceye kadar bitkisel bişeyler ve duaları deniyorum
Kuzum sen tüp bebek denedin değil mi? Macun kullanıyorum ben de. Çok yoruldum doktor ne derse onu yapacağım aşılama derse aşılama tüp bebek derse tüp bebek

Ayrica cok fenasin nasil kafalamissin yaa yazik uzuldum kadina
Ben acıkcası böylelerine üzülmüyorum
Bir yıldır cocuk deniyorum iliskiden degil 4gün sonra 10gün sonra bile idrar testi yapmadım ac oku arastır kardesim bir bebek nasıl olusur ögren yaradılısı ögren ama yok iliskiden hemen sonra teste baslıyorlar tebe yiribbim

Kuzucum ben ondan daha yeni evliyim ama en azindan arastirdim okudum o arastirmis 4 gun demisler hahahahha kim bilir kim kekledi

aaaa bende katılayım totemeeee çok amiiiiiiiin

Tsh ve T4 normal çıktı sadece T3 yüksek yarın doktor bakacak bakalım biraz endişelendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…