canım bende ilaç kullanıyorum tsh içinKızlar bugün sağlık ocağında kan vermiştim şimdi internetten sonuçlara baktım. Sadece T3 4.31 çıkmış yüksekmiş bu konuda bilgisi olan var mı
Kuzum sen tüp bebek denedin değil mi? Macun kullanıyorum ben de. Çok yoruldum doktor ne derse onu yapacağım aşılama derse aşılama tüp bebek derse tüp bebekEVDE KENDİM bişeyler yapıyorum kuzum para biriktiriyorum yeni tedavi içinde birikinceye kadar bitkisel bişeyler ve duaları deniyorum
Amin canım bizlere de dua etİnşallah canımmm sana da nasip olsun en kısa zamanda
O ne demek leKizlarrr bazilarinizi cok ozledim bazilarinizi hala icim almiyonapiyosunuz bakalim sevdiceklerim
Askim herkes gibi sevdiklerim ve sevemediklerim icimin alamadiklari varO ne demek le
Ayrica cok fenasin nasil kafalamissin yaaO ne demek le
Kuzum seni hormonlarmı bele ettiAskim herkes gibi sevdiklerim ve sevemediklerim icimin alamadiklari varbiraz fazla durustum sanirim
Ben acıkcası böylelerine üzülmüyorumAyrica cok fenasin nasil kafalamissin yaayazik uzuldum kadina
Amannn valla beni insanlar boyle yaptiKuzum seni hormonlarmı bele ettiyoksa öncedendemi böleydin anlamadımki
Kuzucum ben ondan daha yeni evliyim ama en azindan arastirdim okudum o arastirmis 4 gun demisler hahahahha kim bilir kim keklediBen acıkcası böylelerine üzülmüyorum
Bir yıldır cocuk deniyorum iliskiden degil 4gün sonra 10gün sonra bile idrar testi yapmadım ac oku arastır kardesim bir bebek nasıl olusur ögren yaradılısı ögren ama yok iliskiden hemen sonra teste baslıyorlar tebe yiribbim
Evet cnm çok zor süreçler inşallah hakkında hayırlısı olsunKuzum sen tüp bebek denedin değil mi? Macun kullanıyorum ben de. Çok yoruldum doktor ne derse onu yapacağım aşılama derse aşılama tüp bebek derse tüp bebek
Cicegim kimse kimseyi sevmek zorunda degil fakat hepimiz birbirimize saygı duymak zorundayız burada biliyorsun bunu sen akıllı hatunsunAmannn valla beni insanlar boyle yapti
aaaa bende katılayım totemeeeeGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Aralık
@Maisiyah345 bat 6
@burcusami bat 7
@BerraAksa_K bat 8
rosebatum bat 14
@bocek345 bat 15
@prensannesiii bat 15
@icecreamm bat 18
@Feminas bat 18
@LadyMorganas bat 20
@eylem91 bat 21
@Ahenfatma bat 22
@Yildem bat 24
@Venuseva bat 27
@yavru kartal bat 29
@Mucize84 bat 29
@BuddyninAnnesi bat 30
@Loriklorik bat 30
♠ Ocak ♠
N Nana Ana bat 1
@Antoryum123 bat 1
@cileklilimonata bat 2
@Kedi sever bat 3
@UykucuPanda18 bat 9
@101Baloncuk bat 10
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
Memeli Mestan sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
hazaaall sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Karakarsu sat 6 Ka
Kimse dememis erken gebelik testinde öyle yazıyordu diyorKuzucum ben ondan daha yeni evliyim ama en azindan arastirdim okudum o arastirmis 4 gun demisler hahahahha kim bilir kim kekledi
Katıl canım hosgeldin batını alayımaaaa bende katılayım totemeeeeçok amiiiiiiiin
Katıl canım hosgeldin batını alayım
Bekledigin adet tarihini söylemen gerekir toteme katılmak istiyorsanBen buraların yabancısıyımne yapmam gerekiyor
Tsh ve T4 normal çıktı sadece T3 yüksek yarın doktor bakacak bakalım biraz endişelendimcanım bende ilaç kullanıyorum tsh için
doktorun sana da ilaç verir gebelikte 2.5 altında olması gerekiyormuş
hamile olmadan da bu değer olması gerekiyormuş bende o yüzden kullanıyorum canım
ihmal etme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?