- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Anacim kimseye saygisizlik yapmadim ki yapmam da sadece kimsenin beni sevme zorunlulugu olmadigi gibi benimde yokCicegim kimse kimseyi sevmek zorunda degil fakat hepimiz birbirimize saygı duymak zorundayız burada biliyorsun bunu sen akıllı hatunsun❤❤
Okumasi yazmasi yoksa demek kiKimse dememis erken gebelik testinde öyle yazıyordu diyor
Kendi bildigini yapan cinsten buOkumasi yazmasi yoksa demek ki
OlabilirKendi bildigini yapan cinsten bu
Senin isler nasıl gidiyor müsterileri dövmüyorsun degilmiOlabilir
Valla biay once babamin ustune yurudu biri yakasindan tutup kufur ederek kovaladim polis cagirdi Allahtan isyeri bizimSenin isler nasıl gidiyor müsterileri dövmüyorsun degilmi
Senin isyerine gelip olay cıkarmak istiyorumValla biay once babamin ustune yurudu biri yakasindan tutup kufur ederek kovaladim polis cagirdi Allahtan isyeri bizim ♥
Valla sonra cok kizdilar bana hamilesin karnina vursa napicaksin diye ama sinirden gozum dondu sen gel bebegim ben seni guzel guzel kovarimSenin isyerine gelip olay cıkarmak istiyorum
beni yaka paca cıkarırken dükkandan
yapma! ben nana demek istiyorum
Yinede kovarsın yani pislik insan kovmam derValla sonra cok kizdilar bana hamilesin karnina vursa napicaksin diye ama sinirden gozum dondu sen gel bebegim ben seni guzel guzel kovarim
Kasıkta var bir keramet demekki aman birdaha ölcüsünü kacırmasiğaris verip vermemekte cok kararsız kaldım senin yüzündeeeen
Ben acıkcası böylelerine üzülmüyorum
Bir yıldır cocuk deniyorum iliskiden degil 4gün sonra 10gün sonra bile idrar testi yapmadım ac oku arastır kardesim bir bebek nasıl olusur ögren yaradılısı ögren ama yok iliskiden hemen sonra teste baslıyorlar tebe yiribbim
Simdi caağnim benimBen buraların yabancısıyımne yapmam gerekiyor
Tamam yaa kovmam sen gel bebegim yeterki ben sana kiyamadigimdan kovarim dedimYinede kovarsın yani pislik insan kovmam der
İnsallah tamam siparis veriyorumYok ya vazgeçme al. Bence işe yarayacak
Beni evlat edinmeye karar verdin demi
Konum at biz gelek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?