Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlarrr bazilarinizi cok ozledim bazilarinizi hala icim almiyo napiyosunuz bakalim sevdiceklerim

Ne kadar açık sözlüsün

N Nana Ana macunu bugün daha az aldım, yutarken zorlandım ama dün gibi sürekli tadı ağzıma gelmedi. Ama arkasından hemen limonlu ılık su içtim

Ne kadar açık sözlüsün

N Nana Ana macunu bugün daha az aldım, yutarken zorlandım ama dün gibi sürekli tadı ağzıma gelmedi. Ama arkasından hemen limonlu ılık su içtim
Kasıkta var bir keramet demekki aman birdaha ölcüsünü kacırma siğaris verip vermemekte cok kararsız kaldım senin yüzündeeeen

Ben buraların yabancısıyım ne yapmam gerekiyor
Simdi caağnim benim
Oncelikle nufus cuzdaninin , evlilik cuzdaninin ve yuzunun yarisinin fotosunu cekip atman lazm
Yoksam almiorz toteme

kızlar herkese iyi aksamlar, ovulasyon testlerine baslayalı bugun 5 gun oldu t cizgisi bayagı silik cıkıyor, zaten kullandıgım pepapp'da yumurtlamamı 17 aralık olarak gösteriyor o yüzden testlere aynı sekilde devam edicem ama bisey sormak istiyorum sizce testte yumurtlamayı görmeden önce olan iliskiden hamile kalmak mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…