Hosssst kıyamamakmısTamam yaa kovmam sen gel bebegim yeterki ben sana kiyamadigimdan kovarim dedim
Düvüyürler beniiii sahip cık nanaNa
Ortak noktada bulusak bebegiimKonum at biz gelek
Hesap numarasi atiyim grrisini halledersinOrtak noktada bulusak bebegiim
Sikayetciyim hakim beynanaya sahip cikalim nanacccciiiiiiiiiiiimmmmm mumdan cikti yangiiin
Teşekkür ederim kuzucum kendimi ifşa etmekle iyi mi yapıyorum kötümü bilemedimİllaki hepimiz güzeliz cicegim diger arkadasları göremedigim icin iltifat edemedim seni görmüsken edeyim dedim balam❤
İnsallah yerlesmedir canım iki gün sonra adetin gelmezse kan testi yaptırKizlar bisi sorucam adeti gecikip akintisinda sac teli gni ince bi kan geldimi cokkk inceydi byle bisiyle denk geldnzmi acaba sokulcekmiyim
Aksam evinize girecem ne var ne yok calacam cok iyi yapıyorsun balamTeşekkür ederim kuzucum kendimi ifşa etmekle iyi mi yapıyorum kötümü bilemedim
Byle yerlesme olurmu canim blmiyorumki.kasiklarim da agrio hafif hafifİnsallah yerlesmedir canım iki gün sonra adetin gelmezse kan testi yaptır
Nakit calisiorum AYEM SOORIİIIIIHesap numarasi atiyim grrisini halledersin
Sikayetciyim hakim beyMemeli Mestan beni tehtit etti F Fatma KTL beni evlatlık almayı reddettiki herhalde cevap fistan vermedi hepsine zulüüüüüm
Kisiden kisiye degiskenlik gösteriyormus neden olmasın insallah öyledirByle yerlesme olurmu canim blmiyorumki.kasiklarim da agrio hafif hafif
Kimi kime satmısım be cınım benlik degil öyle seylerNakit calisiorum AYEM SOORIİIIII
 Allh islak kuru iftiradan saklasiiinn
Gerci bole evladi alak da napak satıcı evlat
Kuzum yarın misafirim gelecek aşılama olunca hiç birşey yapmamıştım koltuk halı silmekle sabahladım dayanamadım uyudum öğlen 3 de başladım daha yeni bitti ah bizlerin bu temizlik derdi hiç bitmiyortüpler neden bağlanıyor ki anlamadım ben canım Rabb'im büyük sağlıkla çıkarsın ameliyattan aynı anda mi yapılacak tüp bağlama ve tüp Bebek işlemi ayrı ayrı mı insAllah sağlıkla gelir miniğin artık kuzum çektiğin sıkıntılar bebeğini sana getirsin dualarımdasn olacak insAllah❤
günaydın kız deli misin ne temizliği bu sabaha kadar ben de öyleydim ama b Bayadir yapamıyorum öyle sabahlara kadar temizlik canına yazık keşke yataydın erken b kalkıp başlardn dikkat et kendine
Kız Allah seniAksam evinize girecem ne var ne yok calacam cok iyi yapıyorsun balam
Keskeee canim.insalllaaah oyledirKisiden kisiye degiskenlik gösteriyormus neden olmasın insallah öyledir
Iki dkkda sattin hem dee.Kimi kime satmısım be cınım benlik degil öyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?