- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
Bence erkek
Yenimi kalktın cenKız Allah senigel kuzum tertemiz bir evim oldu şuan çok mutluyum
Lütfen bekliyorumIki dkkda sattin hem dee.ispitle sen bklm bizi ispitleeeee.
Hemen konumundan buluorm senii
Bazen caktrio aslndaBence erkekneyse biz onu kız erkek ayırt etmeksizin sevdik töbeee
Hacker ima soluorm simdiiLütfen bekliyorum
Hackerın nerede bir cay ısmarlasında beraber arayalım beniHacker ima soluorm simdii
Onlr gizli sahislr yavrmHackerın nerede bir cay ısmarlasında beraber arayalım beni
Belki o seni satrdıOnlr gizli sahislr yavrmadamimi satmam
Kimi almıyo için hadi dürüstçe söyleKizlarrr bazilarinizi cok ozledim bazilarinizi hala icim almiyonapiyosunuz bakalim sevdiceklerim
Canım bende tam bilmiyorum doktor birşey demedimi pekiKızlar bugün sağlık ocağında kan vermiştim şimdi internetten sonuçlara baktım. Sadece T3 4.31 çıkmış yüksekmiş bu konuda bilgisi olan var mı
Ederim canım her zamanAmin canım bizlere de dua et
O namissizlar para icin her seyi yaprlar zatenBelki o seni satrdı
Onlar ne öyle
Canım yumurta olmadan hamilelik olmaz o yüzden yumurtlama gününü güzelce takip etkeye devam et ikisi koyunolunca yumurtlama günündesin demektirkızlar herkese iyi aksamlar, ovulasyon testlerine baslayalı bugun 5 gun oldu t cizgisi bayagı silik cıkıyor, zaten kullandıgım pepapp'da yumurtlamamı 17 aralık olarak gösteriyor o yüzden testlere aynı sekilde devam edicem ama bisey sormak istiyorum sizce testte yumurtlamayı görmeden önce olan iliskiden hamile kalmak mümkün mü?
Tanistrayim cnmOnlar ne öyle
Sonucu yarın göstereceğim ben internetten baktım sonuçlara bugün canımCanım bende tam bilmiyorum doktor birşey demedimi peki
Damagimda aft cikmis canim yaniiiiyiiii tukuruğumu yutamiyom
Ama insan umut ariyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?