Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım yumurta olmadan hamilelik olmaz o yüzden yumurtlama gününü güzelce takip etkeye devam et ikisi koyunolunca yumurtlama günündesin demektir
Anladim canim tesekkur ederim testleri yapmaya devam ediyorum zaten insallah yumurtlama gununu yakalarim

Heryerden böyle şeyler alınmamalı zaten. Bizim kullandığımızın belgesi falan herşeyi var. Bi de içeriğini biliyoruz ve normalde de kullanılan bitkiler. Tabi ki yine de araştırmak gerekli. Bende hiç problem yok, aslında ihtiyacım da yok. Ama bi zararı olmadığını öğrenince aldım ben. Yoksa 4 aylık bi deneme süresi içerisindeydim daha.

Anladim canim tesekkur ederim testleri yapmaya devam ediyorum zaten insallah yumurtlama gununu yakalarim

Canım benim gördüğüm kadarıyla yumurtlama gününün dışında hamile kalan örnekler yok değil. Hiç belli olmaz, çünkü yüzdelik ihtimaller var. Yumurtlama günleri en çok hamile kalınabilecek günler. Diğer günler kalınmaz diye bir durum yok. Kalma ihtimali olan günler hep var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…