Insanlar tiptan uzaklamasinlar diye mi yapiolr acabaAma insan umut ariyor ya
Belki de artik bilemiyotum orasini ama caresizlik cok kötü bi durumInsanlar tiptan uzaklamasinlar diye mi yapiolr acabagerci aktarlrdan almyin diodu hep. Belki cok kandiran olmustur onlrdan
Anladim canim tesekkur ederim testleri yapmaya devam ediyorum zaten insallah yumurtlama gununu yakalarimCanım yumurta olmadan hamilelik olmaz o yüzden yumurtlama gününü güzelce takip etkeye devam et ikisi koyunolunca yumurtlama günündesin demektir
MalesefBelki de artik bilemiyotum orasini ama caresizlik cok kötü bi durum
Insallah pipicanin annasiMalesefinsllh sizinkiler sifa olur
Anladim canim tesekkur ederim testleri yapmaya devam ediyorum zaten insallah yumurtlama gununu yakalarim
Oh allah daha çok versinTanistrayim cnm
Parraaa parraaa parraaa
Varligi birdeeenn yoklugu yaraaaa
Anladım canım doktor yönlendirir seni önemli birşey değildir inşallah takma kafanaSonucu yarın göstereceğim ben internetten baktım sonuçlara bugün canım
Gargara yap iyi geliyorDamagimda aft cikmis canim yaniiiiyiiii tukuruğumu yutamiyomokuyabiliyorum ama yazmam yohh
İnşallah canımmmAnladim canim tesekkur ederim testleri yapmaya devam ediyorum zaten insallah yumurtlama gununu yakalarim
Gargara da,var tuzlu su da yapiyorum yok yediigim zaman keyfini cikaramiyorum yemeginGargara yap iyi geliyor
Amin hepimizeeOh allah daha çok versin
Gargara da,var tuzlu su da yapiyorum yok yediigim zaman keyfini cikaramiyorum yemegin
Gece yatarken yap ben öyle yapıyorum ki su falan da içmeyeyim diyeGargara da,var tuzlu su da yapiyorum yok yediigim zaman keyfini cikaramiyorum yemegin
Bebekamin sirkeden nefret ederim yaGece yatarken yap ben öyle yapıyorum ki su falan da içmeyeyim diyetuz karbonat ve sirke süper iyi geliyor
Sağol bitanem inceliğin için thank youZarf atmıstım zaten bebeginle o saatlerde seni buralarda ben zaten tutmam cicegim
Hepimizin inşallahEvet cnm çok zor süreçler inşallah hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?