- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Kız içmicen ya gargara yapıp tükürcenBebekamin sirkeden nefret ederim ya
Ohh mis gibi olmuştur ama yorma kendini bu kadarKuzum yarın misafirim gelecek aşılama olunca hiç birşey yapmamıştım koltuk halı silmekle sabahladım dayanamadım uyudum öğlen 3 de başladım daha yeni bitti ah bizlerin bu temizlik derdi hiç bitmiyor
Icince daha etkili olur belkiKız içmicen ya gargara yapıp tükürcen
Dedikodu kokusu aldim eee kimi yerden yere vuruyoruzBiraz gelin de dedikodu yapak yaaa nerdesinz ey cemaati muslimin
Dedikodu var dediler geldikBiraz gelin de dedikodu yapak yaaa nerdesinz ey cemaati muslimin
Lekenin ilk geldiği günü adetin ilk günü sayılıyor diye biliyorum cnmKızlar sizlere birşey sorucam kafamı kurcaladı azcık ya ben adet olmadan önce 3-4 gün kahverengi lekelenmelerim olduya bu lekelenmenin başladığı günü adetin 1. Günümü sayıcam bilen biri varsa kurban olim yazsın yumurtlamayı kaçırmiyah
Annemde öyle diyo aslında ama bi kafam karıştıLekenin ilk geldiği günü adetin ilk günü sayılıyor diye biliyorum cnm
Vala bence öyle ama doktora sor istersenAnnemde öyle diyo aslında ama bi kafam karıştı
Burdayım benBiraz gelin de dedikodu yapak yaaa nerdesinz ey cemaati muslimin
Ay bilemedimki canım ya sen yinede değerlendir iki günde bir olmadıKızlar sizlere birşey sorucam kafamı kurcaladı azcık ya ben adet olmadan önce 3-4 gün kahverengi lekelenmelerim olduya bu lekelenmenin başladığı günü adetin 1. Günümü sayıcam bilen biri varsa kurban olim yazsın yumurtlamayı kaçırmiyah
Doktorada sormak istemedim ya nedense :)Vala bence öyle ama doktora sor istersen
Kuzu ovulasyon testide aldım gaza gelip ama kullanma konusunda kararsız kaldımAy bilemedimki canım ya sen yinede değerlendir iki günde bir olmadı
Bence kullan ya kesinlikle faydası oluyor canımKuzu ovulasyon testide aldım gaza gelip ama kullanma konusunda kararsız kaldım
Stres olmaktan korkuyorum ya ama sen kullanmıştın dimi yumurtlama gününün öncesini falan değerlendirmişmiydin kuzuBence kullan ya kesinlikle faydası oluyor canım
Kızlar sizlere birşey sorucam kafamı kurcaladı azcık ya ben adet olmadan önce 3-4 gün kahverengi lekelenmelerim olduya bu lekelenmenin başladığı günü adetin 1. Günümü sayıcam bilen biri varsa kurban olim yazsın yumurtlamayı kaçırmiyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?