- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Canım rahat ol stres yapıcak birşey yok ben hiç takmadım. Aynen canım yumurtlama gününde de 3 gün değerlendirmiştikStres olmaktan korkuyorum ya ama sen kullanmıştın dimi yumurtlama gününün öncesini falan değerlendirmişmiydin kuzu
Aynen doğru canım kanamaya döndü zaten cuma günü ama ben yinede riske atmiyimCanım ovülasyon testin varsa hiç düşünme. Senin şimdi lekelenmelerden dolayı karışıklık olmasın bence.
Ne bilim kız hergün test mest regl ken kafam rahattı hiç bir belirti aramıyosunCanım rahat ol stres yapıcak birşey yok ben hiç takmadım. Aynen canım yumurtlama gününde de 3 gün değerlendirmiştik
Öyle tabiki ama olsun dene bence bu ayNe bilim kız hergün test mest regl ken kafam rahattı hiç bir belirti aramıyosun
Aynen haklısınız valla başliyim yarın abdest alırsam öbürgün başlarım hemencecikÖyle tabiki ama olsun dene bence bu ay
Bu şekilde gebelik oluşmazMerhabalar Bende iç çamaşırı günlük ped ve tayt vardı nişanlımda ise boxer ve pantalon. Doğurganlık dönemimdeydim. Beni eliyle tayt üzerinden tatmin ederken bende onu ediyordum ve eliyle organını düzeltip tekrar beni tatmin etmeye devam etti bu şekilde gebelik oluşabilir mi? Boşalmadığını söyledi ama yinede tedirginim. Okb hastasıyım kusura bakmayın lütfen.. ve bugun regl olmam gerekiyordu olmadım ıdrar testı yaptım negatif cıktı bahsettığım olay olalı 20 gün oldu. Geçen ay iki gün önce regl oldum ondan gecıkme olmus olabılır mı
Aynen canım benimmAynen haklısınız valla başliyim yarın abdest alırsam öbürgün başlarım hemencecik
Kızımız bizimle dalga geçiyor muhtemelenNanaaaaaaa cevabi sen verr organini duzeltmiss nisanlisi sonra tayt ve ped uzerinden kizimizi tatmin etmiss hamilee kalir mi? Sana zahmet bi bakiver N Nana Ana bence kalma olasiligi yuksek benimde ayni oyle oldu hatta kisin hamile kaldim o yuzden iclikte vardi bunlara ek suan 13 haftalik hamileyim bence bi doktora git tabi dee nana daha iyi bilir
Ben o sekilde hamile kaldim hatta tayt ped bide iclik vardi ikimizde de 13 haftalik hamileyim gecmis olsun adini ne koyucaksinMerhabalar Bende iç çamaşırı günlük ped ve tayt vardı nişanlımda ise boxer ve pantalon. Doğurganlık dönemimdeydim. Beni eliyle tayt üzerinden tatmin ederken bende onu ediyordum ve eliyle organını düzeltip tekrar beni tatmin etmeye devam etti bu şekilde gebelik oluşabilir mi? Boşalmadığını söyledi ama yinede tedirginim. Okb hastasıyım kusura bakmayın lütfen.. ve bugun regl olmam gerekiyordu olmadım ıdrar testı yaptım negatif cıktı bahsettığım olay olalı 20 gün oldu. Geçen ay iki gün önce regl oldum ondan gecıkme olmus olabılır mı
Bence cok hakli tayt giymeden hamile kalan duymadimKızımız bizimle dalga geçiyor muhtemelen
Biz bunu nasıl akıl edemedikBence cok hakli tayt giymeden hamile kalan duymadim
İste halkimiz taytsiz hamile kalmaya calisiyo bu kardesimizde bilinclendirmek icin gelmisBiz bunu nasıl akıl edemedik
Rica ederim de cocugu dogurucak misin? Aldirmayi mi dusunuyosun?Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
evet ben de okudum öyle bişeyler acaba mümkün mü diye merak ettim :) teşekkür ederim ihtimaller bizi de bulsun insallahCanım benim gördüğüm kadarıyla yumurtlama gününün dışında hamile kalan örnekler yok değil. Hiç belli olmaz, çünkü yüzdelik ihtimaller var. Yumurtlama günleri en çok hamile kalınabilecek günler. Diğer günler kalınmaz diye bir durum yok. Kalma ihtimali olan günler hep var.
Çok hoş esprileriniz var.Rica ederim de cocugu dogurucak misin? Aldirmayi mi dusunuyosun?
Aaa o nerden cikti simdiÇok hoş esprileriniz var.
Umarım fasulyeniz büyüdüğünde sıkıntılarını sizle paylaşabilir yoksa burda herkesin maskarası olucak.Aaa o nerden cikti simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?