Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ovülasyon testin varsa hiç düşünme. Senin şimdi lekelenmelerden dolayı karışıklık olmasın bence.
Aynen doğru canım kanamaya döndü zaten cuma günü ama ben yinede riske atmiyim

Canım rahat ol stres yapıcak birşey yok ben hiç takmadım. Aynen canım yumurtlama gününde de 3 gün değerlendirmiştik
Ne bilim kız hergün test mest regl ken kafam rahattı hiç bir belirti aramıyosun

Merhabalar Bende iç çamaşırı günlük ped ve tayt vardı nişanlımda ise boxer ve pantalon. Doğurganlık dönemimdeydim. Beni eliyle tayt üzerinden tatmin ederken bende onu ediyordum ve eliyle organını düzeltip tekrar beni tatmin etmeye devam etti bu şekilde gebelik oluşabilir mi? Boşalmadığını söyledi ama yinede tedirginim. Okb hastasıyım kusura bakmayın lütfen.. ve bugun regl olmam gerekiyordu olmadım ıdrar testı yaptım negatif cıktı bahsettığım olay olalı 20 gün oldu. Geçen ay iki gün önce regl oldum ondan gecıkme olmus olabılır mı

Bu şekilde gebelik oluşmaz

Nanaaaaaaa cevabi sen verr organini duzeltmiss nisanlisi sonra tayt ve ped uzerinden kizimizi tatmin etmiss hamilee kalir mi? Sana zahmet bi bakiver N Nana Ana bence kalma olasiligi yuksek benimde ayni oyle oldu hatta kisin hamile kaldim o yuzden iclikte vardi bunlara ek suan 13 haftalik hamileyim bence bi doktora git tabi dee nana daha iyi bilir

Kızımız bizimle dalga geçiyor muhtemelen

Ben o sekilde hamile kaldim hatta tayt ped bide iclik vardi ikimizde de 13 haftalik hamileyim gecmis olsun adini ne koyucaksin

evet ben de okudum öyle bişeyler acaba mümkün mü diye merak ettim :) teşekkür ederim ihtimaller bizi de bulsun insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…