Biraz fiyat farkediyor ben ikisinide kullanmıştım isterseniz önce n11 den alınN11 e göre pahalı satıyor baya
Canım silik çatlamıs yumurtan artık bugğn değerlendirinKızlar buda. Bgn ki ile birlikte olan ovulasyon testım bundan sonra yapmayı bırakayım mı ve nasıl oldu şimdi ne dıyor bana bu yaaa
Ben instagramdaki bayandan aldım hassas testleri ben çok memnun kaldım ve onun testleriyle hamile kaldım çok net yumurtlama göstermişti biraz daha fazla verip bence buradan alın yanlıs göstermiyor çünkü hiç. Diğer testler bazen yanlıs sonuc veriyor diye duydum ben hepN11 e göre pahalı satıyor baya
Bgn sabah degerlendırdık cnm inşallah olur cnmCanım silik çatlamıs yumurtan artık bugğn değerlendirin
Hadi inşallah canımmBgn sabah degerlendırdık cnm inşallah olur cnm
Bende de oluyor o canım ya bugün sabah ilk kez midem bulandı geçti ama sürekli halsizlik uyku hali var bende de bence hamişlikten oluyor dinlen canım bol bolKızlar bende aşşşşırı halsizlik var ya hasta gibiyim resmen kolumu kaldiramiyorum içim hiç bişey almıyor yatsam yatamıyoruz her yerim dökülüyor resmenhamileliktwn mi hasta mı olucam acaba bileemdm
Aaaa loriklorik neden gri olmuşkizlar ben asilama oldum ya cumartesi normalde ben piki hissederdim ama sonra birsey hissetmezdim ama o günden beri altimda hep bi cekme var.. aranizda asilama olanlar neler yasadiniz bana bilgi verirmisiniz? @Loriklorik canimm sende asilama olmusdun sende nasildi sonraki günler
Siz kaç hafta oldunuz acabaBende de oluyor o canım ya bugün sabah ilk kez midem bulandı geçti ama sürekli halsizlik uyku hali var bende de bence hamişlikten oluyor dinlen canım bol bol
Cok üzülüyorum hallerine okuyup okuyup cevap veremiyorlar bir tayt ugrunaKızlar yaaa alemsiniz çok komik yaaaaaa öldüm gülmektentaytlar olay olay olay
Senin sansın yaver gitmis tayt demediysenKız bende gece yatarken diyorumki inşallah ban yememişimdir tedirgin uyumuştum
HahaAhahahahaha mağaza müdürlüğünden kalan şeyler olsa gerek
CİCEKLERİME DUYURUİnşaAllahh kuzmmm benm adıma tekrar yazarsan kuzm sevnrm belki gören olr
Yok muKızlar merhabasat 11 kasım bat 9 aralıktı ama henüz adet olmadım ve ağrım sancım herhangi bir şeyim de yok bir ay önce doktor önerisiyle prowomen kullanmaya başladım ve ilk defa adetim gecikti( ovulasyon testleriyle yumurtlamamamı da takip ediyorum 23aralık çatlama oldu ) gecikme sonrası bu sabah normal gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı acaba aranızda böyle bir durum yaşayan var mi ?
Yarın tam 6 hafta olucak canımSiz kaç hafta oldunuz acaba
dinleniyorum kuzum da bilemedm vala bulantı sürekli var zatenBende de oluyor o canım ya bugün sabah ilk kez midem bulandı geçti ama sürekli halsizlik uyku hali var bende de bence hamişlikten oluyor dinlen canım bol bol
Ben devlete gidiyorum zaten canım doktorumu da hiç bilmiyorum nasıldır ne değildir özele gidiyor olsaydım mutlaka denerdim şansımı Rabbim iyi doktorlarla karşılastrsn insAllahCİCEKLERİME DUYURU
@BerraAksa_K cicegimiz ciddi bir ameliyat olacaktır. Yasadıgı bölgede profesör bulunmamaktadır.
Kendi doktoruyla arası iyi olan, doktorundan memnun olan, alanında uzman olan bir doktor tanıyan arkadasımızdan berranın rahim filmini gösterip tüplerinin baglanması zorunlumu diye sormanızı rica ediyoruz.
Büyük bir sevap isler bunu yapan cicegimiz simdiden tesekkürler
Senin hep koyu cıkıyor canım ya bir idrar testi yapsan yaKızlar buda. Bgn ki ile birlikte olan ovulasyon testım bundan sonra yapmayı bırakayım mı ve nasıl oldu şimdi ne dıyor bana bu yaaa
Gec döllenmeyse testlerde gec cıkması mümkün birkac gün sonra kan testi yaptır cicegim insallah gebesindirKızlar merhabasat 11 kasım bat 9 aralıktı ama henüz adet olmadım ve ağrım sancım herhangi bir şeyim de yok bir ay önce doktor önerisiyle prowomen kullanmaya başladım ve ilk defa adetim gecikti( ovulasyon testleriyle yumurtlamamamı da takip ediyorum 23aralık çatlama oldu ) gecikme sonrası bu sabah normal gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı acaba aranızda böyle bir durum yaşayan var mi ?
Hep sıcak seyler ve meyve tüket canım üsütüyorsun herhalde dikkat et kendineKızlar bende aşşşşırı halsizlik var ya hasta gibiyim resmen kolumu kaldiramiyorum içim hiç bişey almıyor yatsam yatamıyoruz her yerim dökülüyor resmenhamileliktwn mi hasta mı olucam acaba bileemdm
Gec döllenmeyse testlerde gec cıkması mümkün birkac gün sonra kan testi yaptır cicegim insallah gebesindir
Amin insallah cicegimdinleniyorum kuzum da bilemedm vala bulantı sürekli var zaten
Ben devlete gidiyorum zaten canım doktorumu da hiç bilmiyorum nasıldır ne değildir özele gidiyor olsaydım mutlaka denerdim şansımı Rabbim iyi doktorlarla karşılastrsn insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?