Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N11 e göre pahalı satıyor baya
Ben instagramdaki bayandan aldım hassas testleri ben çok memnun kaldım ve onun testleriyle hamile kaldım çok net yumurtlama göstermişti biraz daha fazla verip bence buradan alın yanlıs göstermiyor çünkü hiç. Diğer testler bazen yanlıs sonuc veriyor diye duydum ben hep

Kızlar bende aşşşşırı halsizlik var ya hasta gibiyim resmen kolumu kaldiramiyorum içim hiç bişey almıyor yatsam yatamıyoruz her yerim dökülüyor resmen hamileliktwn mi hasta mı olucam acaba bileemdm

Kızlar bende aşşşşırı halsizlik var ya hasta gibiyim resmen kolumu kaldiramiyorum içim hiç bişey almıyor yatsam yatamıyoruz her yerim dökülüyor resmen hamileliktwn mi hasta mı olucam acaba bileemdm
Bende de oluyor o canım ya bugün sabah ilk kez midem bulandı geçti ama sürekli halsizlik uyku hali var bende de bence hamişlikten oluyor dinlen canım bol bol

Aaaa loriklorik neden gri olmuş

Kızlar yaaa alemsiniz çok komik yaaaaaa öldüm gülmekten taytlar olay olay olay
Cok üzülüyorum hallerine okuyup okuyup cevap veremiyorlar bir tayt ugruna
Kız bende gece yatarken diyorumki inşallah ban yememişimdir tedirgin uyumuştum
Senin sansın yaver gitmis tayt demediysen
Ahahahahaha mağaza müdürlüğünden kalan şeyler olsa gerek
Haha cılgın indirimlerimiz basladı müdürüm

İnşaAllahh kuzmmm benm adıma tekrar yazarsan kuzm sevnrm belki gören olr
CİCEKLERİME DUYURU
@BerraAksa_K cicegimiz ciddi bir ameliyat olacaktır. Yasadıgı bölgede profesör bulunmamaktadır.
Kendi doktoruyla arası iyi olan, doktorundan memnun olan, alanında uzman olan bir doktor tanıyan arkadasımızdan berranın rahim filmini gösterip tüplerinin baglanması zorunlumu diye sormanızı rica ediyoruz.
Büyük bir sevap isler bunu yapan cicegimiz simdiden tesekkürler

Yok mu

Bende de oluyor o canım ya bugün sabah ilk kez midem bulandı geçti ama sürekli halsizlik uyku hali var bende de bence hamişlikten oluyor dinlen canım bol bol
dinleniyorum kuzum da bilemedm vala bulantı sürekli var zaten
Ben devlete gidiyorum zaten canım doktorumu da hiç bilmiyorum nasıldır ne değildir özele gidiyor olsaydım mutlaka denerdim şansımı Rabbim iyi doktorlarla karşılastrsn insAllah

Gec döllenmeyse testlerde gec cıkması mümkün birkac gün sonra kan testi yaptır cicegim insallah gebesindir

Hep sıcak seyler ve meyve tüket canım üsütüyorsun herhalde dikkat et kendine

Gec döllenmeyse testlerde gec cıkması mümkün birkac gün sonra kan testi yaptır cicegim insallah gebesindir
Cevabın için teşekkür ederim canım geç döllenme olacağını sanmıyorum çünkü 23 kasımda çatlamayı görmüştüm

Amin insallah cicegim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…