Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cevabın için teşekkür ederim canım geç döllenme olacağını sanmıyorum çünkü 23 kasımda çatlamayı görmüştüm
Sen yinede adetin gelmezse testini tekrarla birkacgün sonra cicegim rica ederim regl gelmedikce allahtan umut kesilmez test yine negatif cıkarsa kan testi yaptırıp doktora görünürsün söktürücü verir.
Sahsen benim öyle oldu battan iki gün sonra bir günlük lekelenmem oldu devamı gelmedi idrar testi silik cıkmıstı kan testi yaptım negatif cıkınca doktor söktürücü verdi sonrasında düzenli bir kanamam oldu stres etkilemisti beni gerci sen insallah gebesindir

Kızlar bende aşşşşırı halsizlik var ya hasta gibiyim resmen kolumu kaldiramiyorum içim hiç bişey almıyor yatsam yatamıyoruz her yerim dökülüyor resmen hamileliktwn mi hasta mı olucam acaba bileemdm
Direnc dusuo baya ondandr cnm. Hem hastalik yolundasin hem de gebelikten.

Cnmcim ben de her zmn ozele gitmiorm. Gerci prof deildi galiba ama yine de gidersem sormya calisirm insllh. Devltte ki de prof deil malesef. Sart mi ki acaba prof olmasi

Cnmcim ben de her zmn ozele gitmiorm. Gerci prof deildi galiba ama yine de gidersem sormya calisirm insllh. Devltte ki de prof deil malesef. Sart mi ki acaba prof olmasi
CİCEKLERİM PROFESÖRE GÖSTERMEK SART DEGİL MAKSAT BASKA DOKTORLARDANDA BİLGİ ALMAK
TABİ PROF YADA ALANINDA UZMAN VEYA COK İYİ DOKTOR DEDİKLERİNİZE SORABİLİRSİNİZ.
Kız ciddi ciddi tüplerini baglatacak bir ihtimal varsa baglatmasın yazık günahtır ve insallah baska caresi vardır care aramak amac

Ne yapacaksın canım söktürücümü kullanacaksın? Kacgün gecmis oldu batından?
3 gün geçti cnm Bi kaç gün daha bekliyeyim diyorum. Rahim filmi çekildim ya ovulasyon gecikebiliyomuş ne bileyim belki geç döllenme falan olduysa

Bende pik günleri haric silik cıkıyordu canım oyüzden merak ettim erken döllenmemi oldu acaba sende bir yapsanmı test

Benimki dün silikti bugün böyle çıktı. Reglin 11. Günü benim. Yarın da bakıcam, nasıl çıkıcak acaba. Erken yumurtlama oldu benim bu ay. Normalde de erken oluyo ama bu sefer 3 gün daha erken.

Ay insallah erken döllenme olmustur bebegim cok umutlandım gebelerimiz artacak insallah yarında böyle olursa sende bir idrar testi yap istersen piki gördün ama degilmi?

Ay insallah erken döllenme olmustur bebegim cok umutlandım gebelerimiz artacak insallah yarında böyle olursa sende bir idrar testi yap istersen piki gördün ama degilmi?

Canım benim ovü testi bu ya, tam ovü günündeyim ben. Daha denemelere yeni başlıcaz. iki kaşık macun yedim, yumurtalar ondan mı hızlı gelişti dedim acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…